Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 7
gen68 spune:
SORINA, tot mai ai probleme cu calc? s-ar parea ca da. vezi ca esti datoare cu bancul si pe ziua de ieri. (daca poti sa intri)
mey, fetele as vrea sa-mi fac sfestanie la casa in ultima vinere din an, oare oi mai putea? mai "lucreaza" popii?
merry x-mas
gen, mamica doar de marius
Anca Wish spune:
Mihaela, uaaaau ce de mancare. Sa aveti toate un Craciun fericit si un an nou frumos si imbelsugat.
Un la toate!
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
ver@ spune:
Gen68,ref. la sfestanie,eu zic sa te duci sa te "programezi".Adik sa vorbesti cu preotul de pe acum.
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
gen68 spune:
gagicutze berbecutze, de azi intru in vacanta, pana pe 3 nu ne mai citim, asa ca v-am pupat, va urez un CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI, toate dorintele sa vi se indeplineasca si, cel mai important, sa fiti sanatoase.
merry x-mas
gen, mamica doar de marius
mihaela_s spune:
Fetelor albinelor, berbecutze...sa aveti SARBATORI FERICITE, PACE IN CASE SI IN SUFLETE!!!
Va pup pe toate!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
ver@ spune:
CRACIUN FERICIT cu sanatate si bucurie va doresc.
Si sa fie bogat.
SARBATORI FERICITE!
VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
she_wolf spune:
Dragele mele berbecute, Craciun fericit si un An nou muuult mai bun decat cel care se termina!
Un berbecut cam inactiv
Claudia si Cristi (16.12.2002)
SORINUSHU spune:
BERBECUTZELOR , DACA ATI STI CIT IMI LIPSITI...NU MAI POT INTRA DE LA SERVICI, pt ca se pare ca mi s-a obstructionat accesul pe acest forum...deci nu voi mai intra decit in wekend cnd am timp si seara dc poT STA treaza pina noaptea , ca atunci e mai ieftin :))
dar acum sa ne bucuram !!! E SARBATOARE MARE PE PAMINT !!!
LA MULTI ANI CU SANATATE ! SA AVETI CADOURI MUUULTE LA BRAD SI MASA INBELSUGATA, SUFLETUL PLIN DE LUMINA SI CALDURA, PE CEI DRAGI APROAPE ! COLINDE MULTE SI (!?) ZAPADA! CRACIUN FERICIT !!!
snowbell spune:
si eu la berbecutzi!
9 aprilie.
foarte mandra de zodia mea, chit ca uneori da cam tare din coarne.
suntem tari!
lu.more spune:
Ha, ha! Snowbell, mi-a placut aia de la sfarsit: "suntem tari"!!!
Adevarul e ca.... suntem!
Intreba cineva cand e nascuta berbecuta mea (Anca): pe 31 martie. La anu' implineste 11 ani.
Cine are copii berbecuti mai mititei si vrea sa stie cum e cand vor mai creste, sa vina sa ma intrebe....
Iar pana atunci, va doresc un sfarsit de an plin de lumina!
Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld