Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns snowbell spune:

sa-ti traiasca!
eu inca n-am bb, dar cand o sa am tare as vrea sa iasa tot ca mine. sau macar o alta zodie de foc (mai ales leu). sa fie luptator, nu blegutz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Buna seara!

Cam liniste pe aici.Linistea dinaintea furtunii?

Cum stati cu pregatirile de Anul Nou?de Revelion?
De data asta ce m-ai face-ti bun?

Sorinushu si noua ne e dor de tine si de...bancurile tale.Sper sa reusesti sa m-ai "vii" din cand in cand.

Care si-a cumparat petarde?

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Berbecutze din toate colturile lumii, vreau sa va urez un an nou fericit,foarte bun din toate punctele de vedere!!! Sa fiti sanatoase, copiii si familia la fel, sa aveti bani multi in buzunare si multa dragoste sa va inconjoare!

Sa petreceti cu bine noaptea dintre ani si sa ne "vedem" cu bine in anul care vine.

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Un an nou fericit si plin de bucurii si de-aici la toate fetele si la familii!
Si distractie faina deseara!

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

LA MULTI ANI 2005!!!

Sa aveti un an bun,plin de realizari cu multa sanatate si fericire,dragi berbecutze.

SARBATORI FERICITE!

VERA si VLADUTZ (21 NOV 2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SORINUSHU spune:

LA MULTI ANI 2005 !! berbecutzi sa ne traiti!
Mihaela_s am vazut "programul" tau de rev si sa stii ca l-am urmat in tocmai
snowbell avem 3 forumuri comunesi eu sunt un berbecuzt de fel din Buzau, si cu un IT-ist in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

si eu, si eu, berbeaca autentica:

13 aprilie 1973

Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sorinushu ! O adevarata berbecutza!!! Programul asta l-am avut si noi.

Noilor berbecutze le urez bine ati venit! Sunt sigura ca va veti simti bine intre noi!

Nikomiko, cum a fost revelionul la Viena? Avem eu si sotul asa un drag de orasul asta...si ne bate gandul sa ajungem sa petrecem si un revelion acolo...

Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dobre Roxanne spune:

Salutare fetele am si eu un berbecut nascut pe 24 martie 2001 ! Si se simte din plin ca asa e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikomiko spune:

Mihaela_s, ce pot sa-ti spun?!? Frumos a fost. De fapt ar fi fost frumos oriunde pt. noi anul asta, pt. ca a fost primul rev. numai noi 2... :)
Seara am fost in oras. La primarie a fost ceva adunare generala, dar noi n-am prea stat. Ar fi trebuit sa fie focuri de artificii la primarie, dar n-au fost din cauza cutremurului din Asia. Banii de artificii au fost donati. Nu stiu daca in Ro s-a povestit asa mult la tv despre cutremur, dar aici in fiecare zi am vazut cate ceva de prin zona... in conditiile astea iti dai seama ca ar fi fost chiar o rusine ca pe-aici sa se chefuiasca asa tare. Dar am avut totusi si ceva focuri de artificii ce si-a cumparat fiecare pe la casele lui si au dat drumul seara la 12. Au fost oricum destul de multe. De la noi de pe balcon se vede o particica destul de mare din oras, si mi-a placut cum se vedea orasul sub focurile de artificii. Ma gandesc ca daca ar fi fost si cele oficiale de la primarie as fi fost de-a dreptul incantata.
Pe la 10 si ceva ne-am intors acasa si ora 12 ne-a prins acasa (pe balcon de fapt). Mie mi-a placut tare.
Si pe 1 seara am fost in oras la poze. Cred ca acum am vazut cele mai multe cupluri la 4 ace prin centru. Femei cu blanuri pana in pamant... normal, pe langa hoteluri de nu stiu cate stele. Povesteam cu Gabi si zicea ca probabil cei mai multi sunt rusi. Nu stiu daca e adevarat...
Si tot pe 1 a fost Concertul de Anul Nou la Filarmonica. Stiu ca acum vreo 2-3 ani l-am vazut transmis in intregime in Ro la tv. Si acum tot numai la tv. am vazut, dar nu tot. Din cate am inteles costa destul de mult biletul de intrare.
Cam asta a fost de revelion. Orasul a aratat destul de bine. Dar tot timpul arata bine iarna :) .
Poate veniti anul viitor de revel pe-aici si cine stie... poate ne si intalnim :) .

_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi

Mergi la inceput