Berbecutzi din toata lumea...adunarea!!!! (2)
Raspunsuri - Pagina 9
gen68 spune:
salutare, salutare! un an nou sanatos si multe impliniri sa aveti.
hai sa fac si eu prima postare pe 2005 aici, la berbecutii mei dragi.
doamne, ce repede trecu si anu asta, si vacanta, si mai ales revelionul pe care l-am petrecut acasa, cu copchilu care ne-a dansat si pe mine si pe tac-su de ni se inchideau ochii pe la ora 1 si care s-a speriat de petardele de afara si nu a mai vrut sa mergem sa colindam pe nimenea la 12 noaptea.
sorina, o sa-ti simtim lipsa.
hai ca mai vorbim. pupici.
gen, mamica doar de marius
mihaela_s spune:
nikomoko, mersi mult de "detalii". La noi au fost focuri de artificii, cu toate ca se povesteste foarte mult la tv despre dezastrul din asia si stiu ca in Europa multe tari au renuntat la spectacolul cu artificii de Anul Nou. Concertul de la Viena il urmaream si eu in fiecare an la tv. Anul asta nu am reusit sa-l vad si-mi pare rau . Ne tot batea gandul sa mergem anul asta la Viena, dar nu am fost destul de hotarati, plus ca sotul a intrat de garda in 1 ian dimineata, asa ca nu am fi putut...cine stie poate la anul...
Noi am fost asta vara in Viena si a fost prima capitala europeana pe care am vazut-o dupa Budapesta. Am ramas foarte placut impresionati. Ne-a parut rau ca nu am putut sta decat 24 de ore, intre care a fost si noaptea, asa ca am vazut putin din ceea ce are Viena de "aratat".
Voi sunteti definitiv acolo? Cine stie...e posibil sa mergem si atunci cu siguranta ne vom intalni!
Pupicei berbecutze!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
bebelusi august-septembrie 2003
snowbell spune:
salut, sorinushu, te-am vazut si eu pe la forumurile pe care mai dau si eu cu geana cand am timp.
m-am uitat si pe poze sa vad daca-mi suna vreun clopotel sa ne fi cunoscut pe cand eram inca "la mama acasa", da nu ma prind... la ce liceu ai fost la buzau?
nikomiko spune:
Banuiesc ca n-ati apucat sa vedeti asa multe in 24 de ore... Mamele noastre au stat acum la noi 5 zile si mai erau inca multe lucruri care nu am apucat sa le aratam :( .
Definitiv in sensul ca putem sta cat vrem, nu ne trimite nimeni acasa. O sa stam pe-aici pana ne simtim bine si cand nu, ne cautam alta casuta. Dar destul de probabil anul asta sa fim tot anul pe-aici, asa ca daca ajungeti, o sa ne intalnim :).
_
"An eye for an eye makes a blind world" - Ghandi
shylili spune:
la multi ani berbecutilor si cornite ascutite sa puteti strapunge toate dificultatile lui 2005! sa fiti sanatoase, vesele si puternice dupa cum va stiu!
“Success means to walk from failure to failure without loosing enthusiasm.”
Winston Churchill
Anca Wish spune:
Berbecutzele mele, un an nou minunat cu impliniri, dragoste si multa, multa sanatate!!!!
Fie ca anul asta sa ramanem la fel de TARI si PUTERNICI.
Ce ati auzit? Ce ne rezerva zodiacal anul asta?
Mie anul trecut nu prea mi-a mers bine..dar nici rau. A fost asa..o amorteala.
Va pup pe toate. Bun venit Snowbell!
Sorinush, fara tine iar ajungem la pagina 4
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
mihaela_s spune:
Anca, uite aici de pe eastrolog:
Horoscop 2005 - Berbec
Pâna în iulie va confruntati cu aceleasi probleme ca în ultima parte a lui 2004: încordare, responsabilitati, posibile complicatii în familie sau neplaceri legate de sanatate.
Dragostea, prietenii, preocuparile culturale sau spirituale va ofera tot atâtea puncte de echilibru. O mâna de ajutor poate veni din strainatate.
Intervalele mai relaxate sunt 1 ianuarie - 6 februarie si 20 martie - 1 mai. Cele mai solicitante: 6 februarie - 20 martie si 1 - 27 iulie, pentru care ar fi bine sa va luati masuri de protectie si sa retineti ca este esential sa va struniti temperamentul, sa fiti diplomat si sa nu riscati nimic.
Daca sunteti nascut în jurul datei de 8, luna aprilie poate sa va aduca evenimente insolite, legate cel mai probabil de pasiune, sex, sau alte pulsiuni primare.
Încurcaturi sau rezolvari financiare neasteptate ar putea surveni la finele lui aprilie si începutul lui mai, indiferent de data nasterii.
Dupa 27 iulie începe sa se simta o relaxare. Aveti mai mult echilibru, preocupari mai profunde, va organizati mai bine, sunteti mai tenace. Si, foarte important, nu vi se mai pun piedici.
Pe plan profesional, este o perioada stabila. Pâna la sfârsitul lui octombrie, puteti lega colaborari durabile si fructuoase.
Pe plan sentimental, sunt favorizate legaturile vechi sau oficiale, mai putin escapadele pasionale. În octombrie, totusi, poate aparea o situatie "fierbinte", cu derulare rapida si neasteptata si cu impact mare asupra asocierilor sau cuplului.
Începând din 28 iulie si pâna la sfârsitul anului, sectorul financiar este agitat. Chiar daca initial initiativele dumneavoastra au efecte pozitive, sa nu va asteptati sa fie mereu asa. Contextul se complica dupa 1 octombrie, iar în noiembrie si decembrie pot aparea chiar situatii de criza. Aveti grija cum va gestionati banii!
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
Anca Wish spune:
Mihaela, saru'mana. Nici de bine - nici de rau. Plutim si anu' asta.
Oricum optimismul si cheful de viata nu ni-l ia nimeni asa ca poa' sa scrie ce-or vrea. Suntem cornute ambitioase, si-i batem si pe astrologi, daca ne supara
Zambeste ...maine poate fi mai rau!
anca...poate intr-o zi
mihaela_s spune:
Anca .
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
lu.more spune:
La multi ani cu intarziere si de la mine!
Eu am gasit - nu mai stiu unde - un horoscop in care zicea numai de bine despre berbeci! Asa ca eu pe ala-l cred!
(vorba Ancai, optimismul exista oricum si cheful de viata ni-l facem noi cu mana noastra...)
Asa ca... iar o sa avem un an bun!
In concluzie, urarile mele de bine sunt pur formale...
Lulu
:)
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld