Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata la mamici, bebei si burtici ! Ce faci Mickyyy? dar samburica ?
Petele le scoteam si eu cu vanish cand era Dari mica, dar acum petele sunt mai ....rele si le scot pe cele incapatanate cu clor. Le las in clor apoi le pun la masina la programul cu temperatura inalta ca sa iasa tot clorul si sa nu-i afecteze fetei pielea cea fina. Bineinteles ca hainutele ei colorate au devenit albe intre timp, dar decat patate mai bine asa.
Claudelu si Daria seamana fizic ( partial ) cu taicasu. Are genele lungi ca ale lui. Dar ca sa te linistesti am sa-ti spun ce stiu eu ( ma rog mereu sa fie asa): cica daca copilul seamana fizic cu un parinte ii seamana la caracter celuilalt. De aceea vreau ca Daria sa-mi semene la caracter mie pentru ca sotul si neamul lui sunt cam EGOISTI si eu cred ca astfel de persoane nu numai ca nu sunt iubite dar nu sunt nici fericite, pentru ca daca nu stii sa dai n-ai cum sa primesti. Eu vrea ca Daria sa fie iubita si sa fie fericita! Iar soacramea n-are decat sa se bucure cat vrea ea ca-i seamana fizic nepoata, poate asa ii da mai multe !

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani frumosilor Andreea, Ioana, Andreea Cristina, Stefan Catalin si bineinteles Hanna !! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!

Nedda, nici mie nu prea-mi ies toate petele la spalat, dar am renuntat sa ma ma stresez, oricum hainutele sunt curate si la prima purtare (de fapt la prima masa se mozolesc la loc), asa ca nu mai conteaza. Oricum in 2-3 luni maxim ii raman mici. Si nu mi-am propus sa-l imbrac pe bebe2 numai cu hainutele Malinei, daca cumva pot "salva" ceva, ok, daca nu, nu. Nu mi se pare corect sa-l marginalizez si sa nu-i mai cumpar nimic pe motiv ca deja am de la fata, el n-are nici o vina ca-i mai mic. Nu zic nu, am cateva hainute care-mi sunt dragi, si mai ales cat e mic si nu realizeaza i le pot da si lui, dar atat si nimic mai mult.

Kata, am deja poze cu samburica de la primele ecografii, am chiar si scaner la servici pe biroul de vis-a-vis, da' mi-a fost lene sa scanez si sa pun pe net. Daca nu uit maine cand plec de acasa, poate le iau la mine si vi-l arat si voua pe nr.2 .

Hai ca tocmai mi s-a blocat calculatorul...trimit repede mesajul pana nu-l pierd....si mai revin cu o completare dupa un restart, ca sigur mai voiam sa zic ceva.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! Viata lunga si fericita puiutilor sarbatoriti de astazi!
ANDREEA
IOANA
ANDREEA CRISTINA
STEFAN CATALIN
HANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII!
Dragele mele aveti vreuna puiut care s-a plictisit de lapte?Razvan are 9 luni si 10 zile si de 2 saptamani nu mai bea biberonul cu laptele.Am incercat tot felul de smecherii dar nu mai vrea laptele.
Mananca iaurt si ascundem portia de lapte zilnica in tot felul de mancarici dar mie nu mi se pare normel sa nu vrea laptele.
Voi ce ziceti?
Stanca si Razvan 07.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Buna Fetelor,
Am si eu o intrebare pentru fetele care au baieti,
Care este traba cu fimoza?
Voi ati decalotat p....tica baietilor?
Baietelul meu are varful p..... mereu rosu si cred ca din aceasta cauza.
Cand incerc sa decalotez preputul nu pot din cauza ca imi este tare mila, nu se desface dacat putin si iese un pic.
Nu stiu ce sa fac si cum sa fac.
ma ajutati voi?
va pup
Irina si BB Stefan Catalin care a implinit azi 9 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ANDREEA
IOANA
ANDREEA CRISTINA
STEFAN CATALIN
HANNA

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Asi, nu stiu ce sa-ti spun, cum sa faci, dar stiu ca trebuie sa bea zilnic minim 500ml de lapte...nu m-am confruntat cu o asemenea problema si deci, nu sunt in masura sa-ti dau vreun sfat...a, ba da...Raul la un moment dat a baut mai putin lapte si mi se parea ca se chinuie sa traga, asa i-am pus tetina pentru hrana groasa si asa imi bea ffff mult lapte...incearca si tu poate reusesti...eu folosesc tetine de la NUK...SUCCES!!!

Iris, eu nu-i decalotez putulica, nu este indicata decalotarea...eu zic doar sa-l speli bine la putulica si sa-l lasi in pace cu decalotarea!

Mickyyy cu siguranta mai inteles gresit...n-am sa-l privez pe bebe2 de hainite noi, n-am sa i le dau doar pe cele care raman de la Raul, pentru ca oricum multe din ele le-am dat, pentru ca dar din dar se face, nu?? Noi am primit ffff multe din hainite din strainatate si sunt de calitate super buna si super faine si daca le dau pe toate nu mai pup eu asa hainite si nu le dau decat sorutei mele care vrea bb repede (daca-i ajuta D-zeu)!

Laura, pai inseamna ca eu sunt o exceptie...seaman leit cu mama si am atat contructia ei cat si caracterul!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Asi - cred ca inca mai trebuie sa bea laptic. Si Cristina are zile in care abia isi bea lapticul dimineata si seara. Eu ii pun un pic de cereale in laptic si vad ca ii place. Razvan nu-l vrea nici cu cereale?
Veve - ce mititica era Agnes! Imi plac tare mult rochitele, mai ales aia tricotata. Zici ca era o papusica de jucarie. Chiar, tu ai pus pozica la fratiori si surioare?
Clau - asa zic si eu: fizic seamana cu unul din parinti mai mult, iar psihic cu celalalt. (sigur ca va avea, totusi, de la amandoi cate ceva). Vad ca te-ai enervat rau pe mobile, spatele vostru ce zice? Si mie imi placea sa le schimb locul, acum nici nu-mi mai trece prin cap, sunt fericita daca pot sa dau cu aspiratorul.
Kata - sa ne povestesti cum a fost la serbare. Au si numar de dans?

LA MULTI ANI FRUMOSILOR CARE AZI MAI ADAUGA O LUNA LA VARSTA LOR!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa va tot sarbatorim aici!

Ce putin mai e pana la Craciun! (si eu inca nu am apucat sa fac curatenie in casa, uf) Am deja si 3 pitici de colindatori fideli, care zilnic imi suna la usa sa-mi ureze, le-am promis ca saptamana viitoare le pregatesc pachetele speciale cu dulciuri.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Ela, la Raul se vede clar de la cine a mostenit comportamentul ...de la mine pana acum...rade toata ziua ca mine, e madarit ca mine si incapatanat tot ca mine Satele meu?? Ce sa mai zica, ca nu-l simt, ma doare ingrozitor dar il tratez cu indiferenta...oricum n-am ce-i face decat sa ma duc la fizioterapie ...u am probleme mari cu coloane, dar cine o mai baga in seama??

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Dumnezeule, unele femei ar trebui sa-si puna plasture pe gura! Una dintre ele cu siguranta sunt eu!
Ies la tigara cu una din doamnele de la munca si ca sa facem conversatie ii spun ca de duminica seara Daria se trezeste pe la 1-2 si nu pot s-o adorm pana pe la 4-5. Ghiciti ce-mi spune! "Esti sigura ca dadaca nu-i da ceva ca sa doarma ziua ca sa fie ea mai libera?" Cum e posibil sa gandesti astfel? Cum e posibil sa-i spui asa ceva unei mame care-si lasa copilul cu o persoana relativ straina?
Imi circula prin cap tot felul de tampanii care de care mai macabre. Pe cuvantul meu cand auzi asa ceva uiti ca pe femeia respectiva o cunosti de o suta de ani si ca ai incredere in ea. Sunt enervata la culme. Cine naiba m-a pus sa vorbesc?!?

Mergi la inceput