Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
spic de grau spune:
Ioana
Andrea Cristina
Stefan Catalin
Hanna
Andrei-Alexandru
Maria Alexandra
Cu sanatate, fericire, noroc si sa aveti viata presarata numai de bucurii si succese!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Claudelu spune:
Laura, draguta, nu te mai lua dupa toata lumea...pentru ca unii vorbesc doar ca sa vorbeasca! Cum sa-i dea ceva ca sa doarma!??? ..ce imaginatie si minte bolnava au altii
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
Claudelu spune:
Unde sunteti fetelor?? Acum cand am si eu timp si chef de voi nu sunteti M-ati lasat singura???
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
spic de grau spune:
Mey fetele - adica doar voi fete cu fetitze va laudati cu rochitze? Ce adica? Noi fetili cu baietzei nu putem? Ia uitati colea la David - ei? Nu-i asa ca am o fetitza simpatica?
Mikyyy ce mai face samburica-samburel? Cand afli daca se echilibreaza sau nu balanta in familia voastra? Sa aiba si sotzulache un aliat (d-aia zicem si eu si husbandul ca trebuie neaparat sa facem o fetita..sa echilibram dom'le balanta asta).
Claudico ma bucur ca ti-au placut colindele. Restul ati primit ceva? (care va am in YM si cu care mai conversam..). daca nu - uitati www.crestinism-ortodox.ro/html/09/9d_colinde.html" target="_blank">aici[ ptr toata lumea, sper sa nu se supere careva.
Laura - nu mai fi suparata pe colega ta. O fi patita! Uite - nu vreau sa pun paie pe foc dar mama s-a tot fript cu dadacele la fratele meu. Una - care era ruda, statea toata ziua in fotoliu si croseta iar fratele i-a aruncat mamei 2 laditze de cartofi pe geam - noroc cu bunica (Dumnezeu s-o odihneasca - asa ii spun eu vecinei care mi-a fost ca o bunica - eu nu mi-am cunoscut nici un bunic), care statea un etaj mai jos, a vazut si a strans cartofii lui mama. Alta - desi stia ca fratele avusese fractura craniana (cazuse de pe gard in prezenta tipei pasionata de crosetat), si ca nu avea voie sa se enerveze ca ii putea pocni un vas de sange la cap, ii spunea fratelui meu care plangea in hohote dupa nu stiu ce jucarie care era la ea in mana: "hai plangi sa vedem - crapi?" - iar mama tocmai intrase pe usa (dadaca nu o auzise din cauza tipetelor fratelui meu. Asa ca mai sunt si dadace de cosmar. Evident ca nu sunt toate asa si eu sunt sigura ca cea pe care o ai e una buna care se poarta cu printesa ta ca si cu nepoata ei!
Asi - si David a avut o perioada cnd refuza laptele de credeam ca ma urc pe pereti. Am schimbat tetina, am scos cerealele din biberon si a revenit la sentimente mai bune.
Pupicei la fete si bebitzi!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
Claudelu spune:
Voi aveti rochita, noi avem codita
Mai spiculet dar tu chiar bagi spaima in oameni Nu exista padure fara uscaturi!
Daca va spun despre ce vorbeam aseara cu mama va radeti...despre gradinita Il si vedeam deja pe Raul in grupa mica Ne pregatim de pe acum
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
spic de grau spune:
Clau lasa ca eu ieri treceam pe langa scoala de langa noi si ma gandeam ca nu mai e mult si o sa-l vad si eu pe David printre copii de varsta lui...si ma mai gandeam ca poate ar trebui sa ma fac profa acolo (asta dupa ce deunazi ma gandeam sa ma inscriu educatoare la gradinita unde il voi da pe David ). Mamica posesiva - sa nu-l scap deloc din ochi pe odorul meu!
LauraFlo spune:
Nu m-ai intrecut Lumi. Sora mea este educatoare la o gradinita particulara foarte cautata la care exista o "lista de asteptare". Am inscris-o pe Dari de cand avea o luna!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Nu m-ai intrecut Lumi. Sora mea este educatoare la o gradinita particulara foarte cautata la care exista o "lista de asteptare". Am inscris-o pe Dari de cand avea o luna!
Laura , am ras cu lacrimi cand am citit! Nu esti normala!
Vecina si prietenea mea e educatoare la o gradi de langa noi si ne facem planuri sa vedem cum facem sa pice la ea in grupa! Eu vreau neaparat sa-l dau la gradi si in special la ea!
P.S: Raul acum face podu!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Clau, iti dai seama ca lista respectiva nu este decat un moft pentru parinti exagerati ca mine. Ea nu are nici o insemnatate majora, pe langa faptul ca nu s-au refuzat niciodata cereri de inscrieri a copiilor. Mai degraba au angajat mai multe educatoare si au mai construit clase. Si eu as vrea ca Dari sa fie la sora mea in clasa. Taxa este de 85 de euro pragram pana la 6.
Ce sportiv e baietelul tau! Poate il faci un nou Grecu!