Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Lumi, daca ma duceam la ecografia aia peste care am sarit, probabil mi-ar fi spus ce e, dar asa cred ca abia la cea de morfologie fetala (adica peste 1 luna) voi afla. Dupa divrese calendare chinezesti iese baietel, desi si aici e cu dus si intors, eu sunt nascuta in septembrie, data conceptiei tot atunci a fost, asa ca daca a fost inainte de ziua mea (cum ar fi normal) inseamna ca aveam 27 de ani la momentul conceptiei si deci intram la o anumita categorie conform calendarului (baietei), dar daca cumva am avut o ovulatie mai tarzie si conceperea a fost dupa ziua mea de nastere, atunci aveam 28 de ani si iese tot fetita . Oricum nu conteaza, sanatos sa fie, desi toata lumea spera ca va fi baietel (mai ales in familia sotului unde exista deja 3 fetite pana cum si nici un flacau). Eu nu stiu daca vreau sa fie ceva anume, mi-ar place sa fie baietel pentru ca de multe ori cand merg cu moata la cumparaturi vad o gramada de lucruri faine pentru baietei (camasi, costume de comando, etc) ca sa nu mai zic de jucari si nu de putine ori ma tenteaza sa le cumpar. Insa nici daca va fi fetita n-o sa-mi para rau, oricum febletea mea sunt fetitele .

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai sti Laura, poate va fi gimnast...numai ca eu n-as vrea pentru ca va ramane mic, asa ca mine Eu am de gand sa-l duc la inot imediat ce implineste 3 anisori si daca nu-i va place isi va alege el ce sport vrea!
Ma gandeam si eu ca lista aia e fara importanta! Nu e cam mult 85 euro/luna??? Si aici este gradi particulara si e 100 euro dar nu se inghesuie lumea, de fapt nu sunt decat copilasii celor cu banoci multi

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Asa e Clau 85 euro pare cam mult, dar fac o multime de activitati suplimentare: engleza, italiana, dans modern, actorie, informatica, karate. Au transpor, adica vine si ti-l ia din fata casei si ti-l aduce la fel.Li se face mancare in functie de bolile si alergiile pe care le au, costumele pentru serbari sunt facute tot de gradinita, biletele la teatru, muzee sau altele intra in acesti bani. Ca sa nu mai vorbim de dotare si de cadre. Au o sala imensa de joaca cu topogan, castel gonflabil, au in spatele gradinitei un parc cu leagane, balansoare si o piscina. E super, super.
Intradevar grosul e format din copii de bani gata ( sunt vreo 120 de copii) dar sunt si copii a caror taxa o plateste toata familia mana de la mana: bunici, unchi si parinti.
Si ca sa fiu sincera eu sper sa am o reducere fiind sora mea acolo!
Primesc copii de la doi ani si ceva conditia fiind sa ceara la olita ( cu exceptia somnului de pranz). Decat sa-i dau dadacei 2.000.000 lei mai bine dau acolo ceva in plus dar invata o multime de lucruri. Parerea mea.

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Laura, dupa cum spui sigur merita sa dai 85 de euro...Acolo sti ca e mai in siguranta decat cu bona!

Mickyyy, sa va ajute D-zeu sa aveti baietel!!! Mie dupa calendaru chinezesc mi-a iesit fetita

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Despre ce calendar chinezesc vorbiti voi acolo?

Laura gradinita e din Bucuresti? Cumva Piticot sau ceva de genu' asta? Ca firma la care lucram cnd eram in RO, oferea ca facilitate gradinita la primul copil. Naspa era de cei care aveau copii apropiati ca varsta ca trebuiau sa cotizeze ptr al 2lea si de multe ori cum aveau multe rate facute, si cum parteneru de viata nu castiga f mult, multi nu profitau de acest avantaj.

Clau si tu ai facut gimnastica? Ca si eu am facut si am doar 1m juma'

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Lumi, am facut gimnastica cativa ani buni dar am avut un accident si nu am mai vrut sa ma urc pe aparate si m-am lasat...atunci a inceput chinu', kg multe in plus, durerile de coloana, etc. dar faptul ca sunt mica sigur nu de la gimnastica mi se trage pentru ca toata familia mea e pitica, sora mea la 31 ani e mai mica decat mine la inaltime, are vreo 1,54cm

Mi-a fost lene sa ies azi afara pe frigu asta, asa ca am imbracat piticu si l-am scos pe balcon...am fugit la bucatarie sa fac curat si cand m-am intors (dupa vreo 20-30 min) piticu meu dormea el care de obicei nu adoarme daca nu e leganta Acum e tare frig in casa ...bbbbbbbbbbbrrrrrrrrr

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eu tot timpu' ma contrazic cu sotzu: el zice ca am 1.54 desi eu ma incapatzanez sa cred ca am 1.56

Am fst cu David la vizita de 9 luni. Cica are doar 8.7kg (si puteam sa jur ca are 8.8), si 69.5cm.....a crescut deci vreo 6.3kg si 23cm de la nastere si pana acum..eu ma declar multumita.
I-am facut si vaccinul contra Hepatitei B (Engerix-ul), pana la urma...daca nu ar fi fost problema cu intervenita chirurgicala din ianuarie nu ii faceam vaccinul asta . Asa ce nu-mi place cand fac chestii contra a ceea ce simt! Nu-mi place deloc sa-i injectez boli in corpul lui micutz..daca ati fi vazut cat a plans mititelul! Nu neaparat contra vaccinului cat din cauza pediatrei..Cred ca nu o place.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Seara buna dragelor!
Neuronul meu e inca la schi cu colegul american,dar incerc sa semnez si io condica,cu chiu cu vai.
Am iesit un pic afara cu Amelie azi,dar e o vreme de ,frig,noapte...hehe,asa e in Nord.
Clau,zici ca face podu piticu?Fi-mea e cam lenesa,daca o pun pe burtica se joaca,dar nici gind sa o ia din loc!
Laura ,si aici e la fel,daca vrei o gradinitza mai cu motz (pe mine ma tenteaza cea franceza),costa mult si trebuie inscrisa de pe acum,dar uite ca nu am apucat inca.
Spiculet,pupa baiatu pe vaccin,sper ca nu-l mai doare.
Referitor la calendarul chinezesc ,eu nu cred ca e adevarat,mie mi-a iesit ca fac baiat..si iaca!fetita!
Mi-au placut mult fetitele cu rochitze,o sa caut si eu ,ca am o gramada cu Amelie in rochita.Dar cel mai mult mi-a placut David in rochitza!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Elenooo, asa deci tie numai rochitele-s plac?? dar codita lu ginerica?? las ca mai treci tu pe ulita noastra
Neuronu tau e dus la schi?? Eu nu-l las sa mearga singur ca vreau si eu La Predeal pe partia de schi sau pe cea unde te poti da cu punga
Piticu mio face podu de pe spate, ca un adevarat gimnast...isi ridica fundu sus de tot si se tine doar in cap

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Va pupicesc pe toate!
Despre pete, ei, bine, daca aveti cum sa faceti rost, ca nu prea se gaseste, mama scoate petele cu var cloros diluat(atentie ca arde pielea!). Eu n-am incercat vanish.
Dargele mele, de mult timp vroiam sa va intreb un lucru: V-ATI PUS COPILASHII LA OLITZA?????? Eu am pus-o pe Maria. si de cateva zile face treaba mare la olita. Cand vad ca se pregateste sa faca, o dezbrac repede si face. In primul rand ca s-a reglat si face dimineata dupa ce se scoala si dupa-amiaza pe la 5-6. Azi a facut si pishulika la olitza!!! Suntem tare fericiti.
Claudelu', se vede ca sunt fratiori cei doi copii ai nostri Raul si Maria, pentru ca sunt la fel de nazdravani.
Ela, as vrea sa stau pe YM, dar nu am cum, nu ma lasa pe mine fie-mea, cum ma vede la laptop, trage de toate firele, da cu palma in el, si nu se lasa indifernt ce ii zic, eu o tot gonesc , dar e innebunita sa umble la el si sa vada ce fac eu acolo.
Micky, sper ca samburelul sa fie baiat ca sa faci o pereche.
Fetelor, super gradinitza aceea de 85 Euro. pe bune ca merita, asa ceva imi doresc si eu pentru fetita. Si eu prefer gradinita ultra-dotata decat bona, si din motive educationale , dar si pentru ca nu am incredere in straini ca bona la copil. Dar pana la gradinita trebuie sa mai crestem si sa cerem singuri la olitza
Va pupam, Diana si Maria

Mergi la inceput