Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
codritu spune:
Wow, Diana, poti fi mandra de fetita ta ca face la olita. Eu nici nu am incercat inca, dar dupa cum e de neastamparat nu cred ca ar sta pe ea ca nu sta locului o clipa.
Mickyy, parca ziceai ca Malina a zis tata prima data, asa ca daca te iei dupa spusele babelor vei avea baietel. Orice sanatosi sa fie.
Eu deja l-am inscris la 2 gradinite si ar mai trebui sa mai sun. Aici listele de asteptare sunt tare lungi si nimeni nu iti promite nimic. Azi maine trebuie sa ma intorc si eu la servici si ma ingrozesc ca va trebui sa stau o zi intreaga fara el.
La multi ani Daria,Ioana, Andreea, Stefan,Daniela si Hanna!!! Sa cresteti mari, sanantosi si voiosi.
Claudelu spune:
Fetelor am hotarat la 22.30 ora Romaniei toata lumea pe YM!!! Cine nu vine ia bataita la funducu gol, da??? ATI AUZIT??
PS: Alona, mi-a dat ordin sa fac eu strangerea! Cica "strange si tu mai multe fete ca dupa 22.30 ora Ro sunt libera!" (ma rog, in mare astea au fost cuvintele ei)
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
codritu spune:
Bb al meu a adormit cacatit la fundel. L-am pus la somn si cand m-am dus sa-l invelesc mi-am dar seama ca intre timp el a facut kk si a adormit. Bietu acum doarme in miros si cu scutecul plin, dar nu il mai schimb ca si asa doarme putin.
spic de grau spune:
Dar Codritu - nu se irita daca are kk la funduletz? Puiu mic si simpatic. (eu il mai schimb pe David la el in patutz cand doarme...cateodata reusesc sa nu-l trezesc)
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
bebe2004 spune:
Buna seara mamici vesele!!!
Hop si eu. Am reusit cu greu sa citesc cele 7 pagini. Dar mult ati mai scris.
Am multe sa va zic, nici nu stiu cu ce sa incep.
Clau, sa-ti traiasca feciorul. Ce scump e! Cam rar la pozat, dar bine.
Mickyyyyyy, sanatate Malinei si samburelului sau samburicii. Bineinteles ca dupa ce am citit ce a patit Malina, m-am dus fuga sa controlez baiatul. Si al meu e marait, dar noaptea. Nu cred sa fie probleme.
Am vazut ca v-ati dat mari cu fetele voastre, cu rochite si codite. Sa va traiasca si sa le cucereasca baietii nostri.
In leg cu periuta de dinti, si eu i-am luat micutului periuta speciala de la Oral B. Scrie ca e de la 4 luni si eu m-am conformat. Dar nu-i place de loc. Mai exersez. O sa adopt si eu metoda cu joaca.
Si acum sa va zic de noi cate ceva.
Uraaaaaa, avem si al 4-lea dintisor. Veve, sa ne ai in vedere te rugam.
Dar problema noastra ramane tot somnul de noapte. Am inteles pana acum ca era vorba de dintisori si m-am gandit ca asta e motivul trezirilor repetate din ora in ora si a somnului iepureste. Cand ma duc si eu la culcare incepe show-ul. dar ieri noapte m-am lamurit despre ce era vorba. domnul pierdea suzeta, "dudu" cum ii spunem noi, si se supara tare rau. La inceput o vroia doar cand adormea, apoi o scuipa. Acum ar trage din ea toata noaptea. Noroc ca nu o vrea si cand e treaz. Drept pt care de azi m-am hotarat sa fac ordine in educatia si obiceiurile lui si GATA CU SUZETA. L-am adormit dupa amiaza fara suzi, iar in seara asta la fel. Poate nu si-o aduce aminte de ea in timpul noptii. Sper ca in cateva sapt, cu multa rabdare din partea mea, sa uite de suzeta.
Cam atat despre noi.
Am uitat sa va zic ca si eu i-am luat ceva de Mos lui Alexandru: un trenulet pt copii mici. Mi-e asa de drag incat imi vine si mie sa ma joc cu el. Sper sa am rabdare si sa nu i-l arat inainte de Craciun.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
katalina spune:
Intru repede inainte de culcare sa urez "LA MULTI ANI" copiilor nascuti astazi(sau ieri de-acuma):
HANNA!!!nora mea cea cu ochi albastri!
Sa cresti mare , sa ai o copilarie frumoasa , si sa-i bucuri pe mami si pe tati care te iubesc mult de tot.
Lavi, sa fiti fericiti alaturi de printesa voastra!Si va trimitem multi pupicei de la noi ,in special de la Roby(iepurasul acum).
La multi ani !
ANDREEA,IOANA,IOANA CRISTINA,STEFAN CATALIN, ANDREI ALEXANDRU,MARIA ALEXANDRA.
Serbarea a fost "un mare eveniment"(nici la conferinta lu' Basescu n-au fost atitea camere video si aparate foto!).Va pun poze cit de curind...si va povestesc pe scurt m...miine.
Noapte buna acum!
Catalina, ROBERT CATALIN
bebe2004 spune:
Am uitat sa va intreb ceva. de fapt v-am mai intrebat si pt ca nu mi-a raspuns nimeni, eu tot va cicalesc. Lamuriti-ma si pe mine: e normal ca i-au iesit copilului 2 incisivi laterali sus. Nu trebuia sa apara cei centrali? Laura, Irismetal, Simona, Pucku, Ela76, Irinac, puilor vostri cum le-au iesit? In ce ordine?
Si nu in ultimul rand
DARIA
IOANA
ANDREEA CRISTINA
STEFAN CATALIN
DANIELA
HANNA
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
Andreea habar n-am ce sa-ti spun in legatura cu dintisorii...Felicitari ppentru ca ati reusit sa adormit fara suzeta!! Multumim de urari si voi sunteti tare tare frumosi!
Kata, te asteptam cat mai repede cu povesti de la serbare si binenteles cu pozele!
Diana, si voua felicitari pentru ca ati reusit sa stati pe olita...eu pana la vara nici n-am de gand sa incerc...atunci pot sa-l las si in fundu gol si mai ales ca vom merge la tara si acolo o sa avem mai multa libertate ca sa ne invatam fara scutec...cel putin sper eu
Ruprich si eu mai patesc de astea, dar nu pot sa-l schimb in somn ca se trezeste...e finut printu ...dar nu am avut probleme cu iritatia niciodata! Eu tot mai aud pe forum fete care ii schimba peste naopte chiar daca ei nu se trezesc...eu zic multam si-l las sa doamra in continuare!
No cred ca ma duc la !
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
Veve spune:
Alexandru,felicitari pentru dintuc!
Andreea,ordinea aparitiei dintilor e cam asa:incisivii centrali inferiori,incisivii centrali superiori,incisivii laterali superiori,incisivii laterali inferiori,molarii superiori,molarii inferiori,caninii superiori,caninii inferiori,premolarii inferiori,premolarii superiori.(sper sa nu fi incurcat borcanele,ca mereu o dau in bara cu denumirile dintilor!)Din cate stiu,insa,ordinea aparitie poate fi diferita si nu e nici o problema.Pan' la 2 ani jumate,normal ar trebui sa aiba toti acesti 20 de dinti.De mers la dentist e cazul daca nu i-au iesit decat 2 dintisori sau deloc pana la varsta de un an!Eu as zice sa stai linistita!
Anca si Clau,am intrat si io intr-un tarziu pe confe (dupa o ora juma' cu cumatra la telefon) si nici nu clipeati....Am pus coada intre picioare si-am ras-o frumusel!Maybe next time!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!
Irina,veve & croko
pozici