Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
SimoV spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi!
Va dorim din suflet tot ce e mai bun pe lume!
Cu drag,
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
codritu spune:
Lumi, nu se irita ca nu doarme mult, putin si iepureste, dar imi era mila ca dormea intr-un miros de-ti muta nasul. Eu nu pot sa il schimb in timp ce doarme ca se trezeste imediat.
Periuta de dinti inca nu i-am cumparat, o sa ii iau sa se joace cu ea.
Iris, legat de decalotare eu nu fac nimic, asa mi s-a spus cand am plecat din spital si asta e regula aici. In tara am vazut ca parerile sunt impartite unii sfatuiesc sa o faci altii nu, nu stiu ce sa zic, sper sa nu avem probleme. Eu il spal normal si atat. Este un subiect leagt numai de asta la "Parintii intreaba" daca imi amintesc eu bine.
LauraFlo spune:
Luminita e vorba tot de o gradinita cu numele Piticot, dar e in Galati. N-are nici o legatura cu cea din Bucuresti. Mi-a placut ideea cu "sponsorizarea" taxei de gradi pebtru copil, fie el numai primul. Am sa-i sugerez sefului!
Elena, chiar, eu ma plangeam ca aici la noi se intuneca repede, dar in Suedia cred ca e si mai cumplit. Cum te descurci?
Am reusit sa pun si eu cateva fotografii in album. Sper sa am timp saptamana viitoare sa le caut pe toate.
Pentru Craciun am dus-o pe Dari la croitoreasa sa-i faca un costum ( de fapt rochita ) de Craciunita. Sper sa iasa frumoasa! Am cumparat blanita alba prin mii de interventii tocmai de Buzau.
Corina cum e la serviciu? Dar grasunica ta frumoasa cum se descurca cu dadaca?
Mamici ale sarbatoritilor de astazi si din week end va doresc sa aveti copii cuminti si sanatosi, destepti si norocosi!
ANDREI ALEXANDRU
LAUR ANDREI
MARIA ALEXANDRA
STEPFANIE
ANDREI ALEXANDRU
bebelusa DARIA si mamica LAURA
ruprich spune:
La multi ani Andrei Alexandru!
La multi ani Maria Alexandru!
Sa cresteti mari si plini de noroc.
Claudelu si LauraFlo:va invidiez ca aveti asa gradinite acolo.Vrem si noi in Bucuresti....La noi am auzit numai de super preturi de la 200 Euro in sus.
Am gasit si eu bona in sfarsit incepe de pe 3 ianuarie, asta daca nu cumva sotul ramane fara servici.Asa se aude pe la el.
LauraFlo spune:
Ce pustiu e pe aici!
V-a speriat frigul de afara si inca n-ati iesit din plapumioare?
Sau sunt prinse in curatenia de sarbatori? Sau poate
Ruprich ma bucur ca ti-ai gasit dadaca si sper sa nu se indeplineasca previziunile sumbre de la sotul tau de la serviciu. Sau poate intra el in CIC.
Claudelu spune:
Ceau fetelor, sunt si eu pe aici dar nu am chef de nimic, m-am trezit cu o durere de cap de vai si amar...sa treaca sarbatorile astea si vreau sa merg la doftor sa vad ce naiba e cu sinusita asta a mea ca ccc cand mi lumea mai draga ma ia cu dureri Nici macar nu pot iesi afara cu Raul, pentru daca simt vantu ma apuca durerile si mai rau ...acum in casa si sunt legata la cap ...asa ca am scos copilu pe balcon, din nou Imi vine sa urlu de durere, am luat si Ketonal si nimic, nu vrea sa treaca
Ruprich, ma bucur ca ai gasit bona si cum zice si Laura, poate iesi sotul tau in CIC si uite asa s-au rezolvat toate problemele
Veve, noi am stat pana tarziu dar nu ne-a cautat nimeni, ba mai mult am si deschis conferinta...am fost pe pozitie, dar nu ne-a "claxonat" nimeni Poate in alta zi!!
Laura, week-endul asta nimic distractie??
Ela, pentru ca ne-ai lasat aseara cu ochii in soare
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
LauraFlo spune:
Ah, Dumnezeule pentru cate trebuie sa-ti multumim! Am citit povestea baietelului invingator al lui Lior. Si am bocit pe sub ochelari cu servetelul in mana. Noroc ca nu s-a prins contabilul sef! Plang extrem de rar ( o data maxim pe an), dar cand plang.....sa te tii!
Claudelu nici o distractie weekendul asta. Doar curatenia de sarbatori, grosul il face dadaca, dar mie mi-au ramas sifonierele si sertarele si alte ...fineturi de genul acesta. Apoi trebuie sa facem cumparaturile pentru Craciun, pantru ca in cursul saptamanii nu avem cum.
Petrecareti vom fi de joi in colo.
Acum plec iarasi pe la cozi cu declaratiile, si de aceea va doresc sa va indeplineasca toate dorintele. Week end placut! Liniste si belsug!
spic de grau spune:
Si aici e o vreme...sa numeri bani sau sa ..nu spun!
Eu am o prietena stomatoloaga care mi-a spus ca dintii pot apare si in alta ordine daca: in momentul in care un dintzoc a vrut sa iasa, ceva (o jucarie, degetul nostru), l-a impins inauntru - cica se poate intampla sa intre un pic in gingie, si sa iasa inaintea lui un alt dintzoc care statea si el sa iasa si care ar fi urmat dupa acel dinte intrat in gingie... (ati inteles ceva? - am o exprimare tare alambicata azi).
Ah - si sunt ofticata! Fiti atente: avem un amic - pe care noi il consideram bun prieten (la un moment dat se oferise sa-l naseasca pe David, dar cum s-a reintors cu familia in RO, nu a mai facut-o). Aflam de la o alta prietena (ruda cu el), ca sambata - maine, e in Paris (el mai vine cu afaceri aici) - asta se intampla sambata trecuta.
Ma suna azi sotu si imi zice ca amicu e de fapt de sambata trecuta in Paris, si desi are toate numerele de telefon, toate adresele de mail, nu a dat nici un semn de viata pana azi, cand l-a sunat pe sot sa-l intrebe ce mai facem, si ca daca poate sa anuleze hotelul ptr seara de sambata spre duminica - ca sa doarma la noi, ca de la noi se ajunge mult mai usor la aeroport!. Nu e prima data cnd doarme la noi, iar noi suntem tot timpul bucurosi de oaspeti! Dar de data asta ma simt folosita! Adica daca nu ar fi avut nevoie de noi nici nu ne-ar fi bagat in seama, nu? Imi vine sa urlu cnd descopar ce prieteni am!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Mickyyy spune:
Sa mai descretim putin fruntile :
Ziarul National a facut urmatorul sondaj in randul vedetelor autohtone...
"Pentru tonifierea muschilor gatului, ati folosit blowjob la sala de fitness?"
1.Andreea Banica-blondy
"Am doar 25 de ani, nu am nevoie"
"N-am auzit de blowjob, n-am folosit niciodata. Deocamdata sunt tanara, nu am nevoie. Poate pe la 30-35 de ani..."
2.Betty-Etnic
"Auzisem eu ca se lucreaza cumva si muschii astia..."
"Auzisem eu ca se lucreaza cumva si muschii astia, dar nu stiam ca se cheama blowjob"
3.Madalina Manole
"Eu lucrez doar cu greutati mici"
"Am bicicleta acasa si un stepper. Nu ma intereseaza blowjob"
4.Raluca-Bambi
"Daca o sa incerc si o sa imi placa...."
"Acum nu am timp, sunt in sesiune. De blowjob nu am auzit, dar daca o sa imi placa o sa il folosesc cu siguranta"
5.Laura Andresan
"Zonele unde am eu nevoie sunt fundul si abdomenul"
6.Ana Maria - Demmo
"Nu stiu cu ce se manaca..."
"Nu stiu ce e blowjob, dar imi suna a farsa.Ceva in genul: hai sa vedem care-i cea mai proasta vedeta"
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)