Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Aaaaa, si-nca ceva:
ANCA, il asteptam si pe Vladut in Album la sectiunea :"Fratiori si surioare".
Si poate si MIKYYY ne promite ca, prima pozica la ecograf al simburelului o va pune tot aicila "Fratiori".

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ah..., stiu ca va plictisesc, dar am gasit ceva interesant pentru pitici: Cintecele si povesti mp3. http://pbskids.org/
http://freekidsmusic.com/music.html

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Nedda,noi nu prea patam hainutele,numai babetelele si alea nu conteaza prea mult,ca le folosim numai la papat.In general ies petele la spalat.Incearca si tu www.ascleanedontv.com/laundryspot-treater.html" target="_blank">Oxi clean sau www.instawares.com/SPRAY-n-WASH-Laundry-Stain-Remover-Lemon.74950RC.0.7.htm?trackcode=" target="_blank">Spray'n wash.

PS Adica daca Laur nu-i fetita noi nu ne putem lauda cu rochite???Ba da,cu-ale sora'sii!1,2,3,4,5

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetele, multumesc pentru raspunsuri! Nici noi n-am avut pana acum probleme cu petele dar de cand Lara a inceput sa sufle in linguritza ii ajunge mancarea si pe pantalonasi si pe ciorapei, nu numai pe piept. Si pe mine ma enerveaza o pata cat de mica.
Am uitat sa va spun ca Larei nu-i place sa aiba in fata masa aia atasata la scaunul inalt. Incepe sa planga imediat cum i-o asez in fata si prin urmare am cam scos-o din uz. D'aia mai aterizeaza cate un strop de mancare si pe pantaloni . Ca sa nu mai zic ca vrea sa apuce linguritza si uneori chiar si reuseste si pe urma se sterge cu mainile de haine.
Hainele i le spal imediat cum le pateaza dar, de exemplu, eram in supermarket cu ea si si-a bagat picioarele (la propriu) intr-un buchet de banane coapte pe care le pusesem in cart. Pana am ajuns acasa sosetele ei erau gri (din rozul initial) si asa au ramas pana azi!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Veve, nici nu-mi vine sa cred ce mica a fost Veveritza scumpa, draga de ea!! Frumoase poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Veve, Doamne da mica a fost Vevemik...Sa va traiasca si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti, de fapt d amandoi!

Nedda, Raul nu sufla in mancare, el isi baga degetele in mancare si uite asa reuseste sa pateze hainele Si eu sunt obsedata de pete, dar ma gandesc ca poate voi mai face unu, de fapt nu poate ci sigur si atunci macar sa le pastrez curate si frumoase, nu???

Lumi, mersi de colinzi, sunt super! Acum fac downloadu la ele!!

Copilu mio mi-a facut-o acum, a plans in somn dupa care s-a trezit, are chef de ras

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Clau, imi place cum abordezi problema pastrarii hainelor pentru al doilea bebelus!
Ah, si mi-am adus aminte sa-ti zic sa nu fi trista: Raul e frumos asa ca nu conteaza cu cine seamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Pai nu sunt trista, am zis doar asa!
Nu prea imi place moaca lu' soacra-mea cand o sa-mi ranjeasca in fata ca e de-al lor ...numa asta ma dispera ..nu l-as da nici pe 1 milion de fete!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

DARIA SI DANIELA, LA MULTI ANI! Laura si Kulta, sa va traiasca printesele si sa fie fericite!!

Mergi la inceput

IOANA, ANDREA, STEFAN SI HANNA, LA MULTI ANI! Sa cresteti mari si sa aveti parte de toate bucuriile vietii!

Mergi la inceput