Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Nedda spune:
Luminita, stai linistita, ca nu cred sa cada David cu masutza aia!! Uite ce are Lara:
http://www.leapfrog.com/do/findproduct?ageGroupKey=infant&key=learntable
Ea se ridica singurica pe marginea masutzei asteia si trebuie sa se sustina singura. Masa e destul de stabila dar Lara se mai aseaza uneori in kurutz si o trage spre ea si uneori chiar reuseste s-o rastoarne.
Elena, nu-mi aduc aminte sa fi zis nimic de scaun. Lara are un scaun inalt de la Graco de care eu sunt multumita. Am vazut si eu pe-aici modele asemanatoare cu cel al lui Amelie dar noi n-avem o masa solida si am renuntat la idee.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Nedda spune:
Simo, exact! Jucaria aia din a treia poza pusa de tine o are si Lara. Hai sa caut si poza cu rochita de la Gymboree si sa-ti arat ce i-am luat. Mie imi place s-o imbrac in rochite desi iarna pantalonii sunt mai comozi. Are si Lara strampi dar si eu ma intreb daca sunt comozi fiindca nici mie nu mi-au placut deloc niciodata si ii uram cand eram copil .
Kata, multumesc pentru raspunsul la intrebarea cum scot petele. Succes lui Catalin la serbare si sa ne arati poze!!
Pentru restul fetelor, voi ati rezolvat problema cu petele de mancare de pe haine?? Pictasem si eu intrebarea frumos, poate o vedeti si raspundeti: ce produse folositi la scosul petelor si ce alte trucuri magice faceti ca sa pastrati hainutele curate, nepatate?
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Nici ai mei nu au scaunel ca si Amelie. Si ai mei au cum zice Nedda, scaun inalt, dinala separat, cu tava in fata, ce se ia jos, de la Peg Perego (le-am gasit reduse 40% la un magazin ce daduse faliment - fetele din State poate stiu - "Zany Brainy" - ca de obicei marcile astea - Graco, Peg Perego, etc. nu sunt niciodata reduse - )
Nedda, eu inca nu am avut asa pete incat sa trebuiasca sa folosesc ceva special, au iesit petele simplu la spalat. Dar daca ceva e tare patat, eu spal putin atunci imediat cu mana (daca ajung) si atunci chiar ca nu e problema, iese la spalat. Incearca cu ceva srpayuri dinastea, este ceva parca ii zice "Spray-and-Wash", dar nu stiu daca e bun, dar l-am vazut prin magazine....
Astept sa vad rochita
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Ela76 spune:
Diana - ma bucur sa te revad! Hai intr-o seara sa mai stam la o vorba pe YM. Lasa, sunt convinsa ca Maria e suficient de activa, chiar daca nu merge de-a busilea ca lumea. Oricum, sigur a preluat talentul de soferita de la mama ei. Tu cum te mai simti (in afara de obosita)?
Poftiti rochitele cand era mica (ca acum e mare ):
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/detail?.dir=cce3&.dnm=527f.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/detail?.dir=cce3&.dnm=ea8d.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaspiridon/detail?.dir=cce3&.dnm=498f.jpg&.src=ph
si ce rau imi pare ca nu am facut mai multe poze cu rochite...
Gata, acu' sigur v-ati saturat de fii-mea pentru urmatorul cincinal!
Despre pete: si eu ma lupt cu ele. Cele de piure de legume ies, in general, in schimb cele de mar vad ca sunt persistente rau. Am zis ca o sa incerc cu Vanish si o sa le pun o clatire suplimentara. Oare Vanish Oxi o fi bun, in caz ca nu iese cu cel obisnuit? Cel mai rau imi pare ca si-a cam patat rau niste body care-mi placeau mie.
si noapte buna (pentru cine se potriveste)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
SimoV spune:
Ela, cum sa ne plictisim sa vedem asa frumusete de fata?? Ba chiar mai vrem poze cu ea! Si ce rochite frumoase!!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
Claudelu spune:
In sfarsit LBERAAAAAAAAAAA! Ufa sunt rupta-n freza (sau in gura)...am ajuns la concluzia ca eu si mama mea suntem doau femei anormale...mai nou avem mania mutatului de mobile...sa ne vedeti voi azi mutand mobila Cand au venit barbatii acasa au zis ca nu suntem normale, ca nu se poate sa mutam noi ditamai dulapu, ca e fff greu, etc...nu ne-au crezut Dar acum eu sunt indoita de spate, mai ales ca fiu-meu, dupa ce aproape toata ziua e extraordinar de cuminte, seara il apuca chefu de plimbari...il tin de manute si hai la ture prin toata casa Eu nu cred ca mai rezist mult, mai ales ca saptamana asta, mai exact de maine incolo sunt singura cu Raul...ai mei au plecat la tara si Clau ca de obicei cu amantele lui calculatoarele
Era vorba ca maine mergem la tara dar ne-am razgandit pentru e foarte frig si acolo trebuie facut foc si oricum nu e prea "indicat" pentru ca se taie si animalu (porcu) si n-am chef
Mai fetelor si eu vreau rochita si codite Poate la urmatoru, daca o mai fi!
Elena, asteptam vesti! Lasa ca e mai bine ca au operat-o si de hernie ca macar asa a scapat, nu ca tata care are hernie de vreo 5 ani si nu vrea nici in ruptul capului sa auda de operatie...o tot amana, din primavara in vara, din vara in toamna, si tot asa, mereu gaseste scuze...problema e ca il doare si tot timpul poarta suspensor
Ela, nu ne plictisesti cu poze si povesti despre Cristinuta! E o scumpa si trebuie sa-i admiram "vitejia"
Diana, bine ca te mai vede omu si pe tine! Maria cea voinica, inca se mai trezeste noaptea?? de la fratiorul ei, care e la fel de lenes!!!
Corina, tot nu ne-ai spus cum iti merge la servici!! la Stephie pentru primi pasi de-a busulea!
Mickyyy, sanatate multa Malinei!!! Ai nevoie e secretara?? Ai in fata o stenodactilografa
Mai fetelor, sunt putin trista pentru ca multa lume imi spune ca Raul incepe sa semene tot mai bine cu taica-su ...eu nu vreau ...pentru canu vreau sa-i dau satisfactie la socra-mea sa-mi zica ca seamana pe neamul lor Sunt dusa, nu???
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
codritu spune:
Lasa Clau nu fi trista ca si al meu seamana cu taica-sau si cu neamul lor. Desi se zice ca baietii seamana cu mamicile noi suntem exceptiile de la regula.
Nedda nu noi am trimis frigul la voi! La noi tot frig este -13 au fost azi, am iesit vreo 45 de minute. Pete inca nu am avut de scos de pe hainelel lui Tudor, dar in general, eu folosesc Shout, cred ca asa se scrie.
Deci nu stie nimeni cam pana la ce temperaturi se pot scoate bb-i la plimbare ca noi aici vom avea parte de friguri nu gluma.
Mi-ati facut o pofta de fetite de numa', am vazut si eu rochite tare dragute, nu stiu de ce imi zboara ochiul la raionul de fetite.
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by codritu
Lasa Clau nu fi trista ca si al meu seamana cu taica-sau si cu neamul lor. Desi se zice ca baietii seamana cu mamicile noi suntem exceptiile de la regula.
Mi-ati facut o pofta de fetite de numa', am vazut si eu rochite tare dragute, nu stiu de ce imi zboara ochiul la raionul de fetite.
Pai cred ca suntem excetptiile care intaresc regula Sanatosi si sanatoase sa fim sa-i putem creste si iubi!
SIC SIC SIC.... Noi avem baieti frumosi, cuminti si destepti care mai incolo sa vor juca cu fetele voastre
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004
katalina spune:
quote:
Originally posted by Ela76
Oare Vanish Oxi o fi bun, in caz ca nu iese cu cel obisnuit? Cel mai rau imi pare ca si-a cam patat rau niste body care-mi placeau mie.
si noapte buna (pentru cine se potriveste)
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Ela,VANISH OXI action este f.bun.,scoate orice fel de pete,daca pui pe pata imediat(ca-n reclama)
Daniela,tre' sa existe si la voi acolo ceva poate mai bun!!!
Noapte buna.Revin miine seara cu impresii de la serbare.Multumesc de incurajari, n-o sa pling(sper).
Catalina, ROBERT CATALIN
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by katalina
[br
Ela,VANISH OXI action este f.bun.,scoate orice fel de pete,daca pui pe pata imediat(ca-n reclama)
Noapte buna.Revin miine seara cu impresii de la serbare.Multumesc de incurajari, n-o sa pling(sper).
Catalina, ROBERT CATALIN
Da, Ela, e foarte bun Vanish Oxi...si eu folosesc!
Kata, succes maine si plange mama ca ai de ce, de fericire!!
Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004