Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Multumim,multumim pentru urari ,suntem mari ,8 luni eh eh cand a mai trecut timpul asta ...
Mickyyy e tare sondajul ,incultura si lipsa si de subcultura ,macar pe aia ca mai auzeau si ele macar in filme ..nici macar andresanca ha ha ii cere clientul un nr si ea il trimite la cosmetica sau sala..
Ati auzit de revocare de amenintarile cu demisiile din PSd astia ne duc in instabilitate politica nesimtitii

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!La noapte pleeeeeeeeeeeeccccccccccccccccccc!!!!
Romaniaaaaaaaaaaaaaa tine-teeeeeeeeeeeeeeeeee, veniiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!

va dati seama ca tocmai acesta a fost motivul pt care am tras iar chiulul de la apel.

N-am avut timp decat sa trag rapid cu ochiul la tot ceea ce ati scris si tin sa va multumesc pt urarile facute la adresa Hannei.(are mama fata maaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeee si tot fara dinti-noroc cu cel donat de cuscra )

Tu fetele inainte sa dispar pt urmatoarele 3 saptamani, vroiam sa va mai intreb: va vine sa credeti ca micutzii nostrii acu 8/9 luni aratau asa

Micutzul din poza este baietzelul unei prietene nascut pe 13 dec (exact cu opt luni mai mic ca si ginerica)la care tocmai ne aflam in vizita la spital cand am facut poza. (2,780 la nastere iar fi-mea avusese 2,850 si parca nu-mi venea sa cred ca a fost asa mica)

Asta e! Trece timpul!

Acu va pup fetele dragi pe toate, va doresc un Craciun super frumos si un an nou la fel de bun si roditor ca si cel care tocmai se apropie de final.(doar au venit bb-ii pe lume, nu?!)Iar din partea Hannei cele mai speciale urari

paaaaaaaaaaaaaaaa si ne revedem la anu'

PS: sorry Kata, insa luata de stresul bagajului si al cumparaturilor nici nu am observat ca a avut Cata serbare.Sper sa fi fost asa cum v-ati dorit voi.
Un an bun si frumos si....ne vedem la Bv sau Faga?Sper sa apuc sa intru scurt si in ro pe forum si poate vom lua legatura cumva.pusi la toti.

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Drum bun Lavi, sa te bucuri de vacanta in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, cand am citit mesajul postat de Lavi m-a cuprins o spurcata de melancolie ...al doilea Craciun alaturi de voi si primul alaturi de copilasii nostri!!!

Lavi, drum bun! De asemenea iti uram si noi tie un Craciun cat mai frumos si An NOU la fel de bogat ca asta!!

Mickyyy, misto sondaj!!Cum stiu altii sa se faca de kk

Am reusit intr-un final sa-mi astampar durerea cu cateva calmante, vreo 2 Ketonale si 3 algocalmine si apoi sa te ti, am mutat muntii...pe bune! Noi cred ca nu suntem normali, azi mutam ceva, maine deja nu ne mai place si mutam altfel mobila...vreau sa va zic ca dupa ce am terminta aproape toata curatenia, azi noapte am visat cum ar mai bine sa stea mobila in camera si azi da si muta...Clau la un moment dat s-a enervat pe mine ca cica nu stiu ce vrea, dar acum e si el super incantat de rezultat...asa ii cu barbatii astia, trebuie manuiti de femeie, ca altfel vai de capu lor

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fetele, un salut scurt si de la noi fiindca fug la sala (pentru aerobica).

Lavi, vacanta placuta si sa va intoarceti cu forte proaspete!

Clau, gata? "Te-ai potolit" cu mobilele? Vezi cata energie ai? Bravo!

Micky, mie nu-mi vine sa cred ca sondajul ala e "pe bune"!!

Kata, ai pus poze de la serbare?

Luminita, prietenul vostru o fi avut hotelul platit de companie si d'aia s-o fi gandit sa nu va deranjeze. Zic si eu! Oricum, nu fi suparata!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

M-am ramolit rau de tot!
Sa vedeti ce am facut aucm...am vrut sa intru aici si cand colo ghiciti unde am nimerit?? La mamici martie-aprilie 2005...de cand am deschis stateam si ma uitam la carucioarele din lista si nu-mi dadeam seama ca de fapt noi am nascut...sunt nebuna de legat...ma tot itam eu la nick-urile alea dar efectiv nu mi-am dat seama ca nu sunt aici, bine ca n-am si postat ceva

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

'Seara,doamnelor!Tup si io un pic pe-aici,pana nu-ncepe crok sa se plictiseasca si-mi piere iar cheful...
Imi pare rau ca n-am mai prins-o pe Lavi sa-i urez alea-alea inainte de-a pleca!...Mai e vreo dezertoare asa devreme?
Clau,pe cuvant de pionier c-am intrat in conferinta;erai doar tu cu Anca;am trantit 3 strigate si dac-am vazut ca nu raspundeti m-am tirat
(i_a (17:04:04): lool...asa multe ai strans clau?:d
i_a (17:04:28): ati abandonat?:|
i_a (17:04:51): :-< -asta e ce am io-n arhiva;deci era la 12 am ora Ro))
Noi n-avem noutati.La fel dorm cu iubitu'-mic in pat,la fel ma trezeste de 3-7 ori pe noapte,dar macar dimineata intre 7-10 doarme,mai trage o serie de 1-2-3 ore la pranz si seara...cand ma bag io in pat atunci merge si el,cu mici exceptii.N-avem dintisori noi,dar probabil crizele din ultimele zile prevestesc ceva.Nici de-a busilea nu mergem,insa a prins o dexteritate de reptila la tarat pe burta,asa ca numai de sub scaunul meu il culeg!In rest,e un dulcel si-un cumintel si-s moarta dupa el!
Eu n-am facut nici un fel de curatenie de Craciun...nici n-ar avea sens,pen' ca veve-i campioana la facut dezastru...oricum ne-am mutat recent aici si-am smotruit bine atunci.O sa le mai iau odata luni (cand e sotulica acasa) de la un capat la altul si cam atat.Am cumparat ieri bradut (unul dulce tare),asta dupa ce am avut mari emotii vreo doua zile ca n-o sa mai gasesc,pentru ca aici se impodobesc brazii de la sfarsitul lui noiembrie si acum deja i-au strans si cred ca tot luni il impodobesc si pe ala.De obicei il fac in ajunul Craciunului,dar anul asta vreau sa ma bucur mai mult de el.Asa mi s-a pus pata zilele astea si gata.Pana acum il impodobeam seara,dupa ce adormea veve si-i povesteam cum l-a adus Mosul,dar anul asta,fiind destul de marisoara,cred c-o s-o fac partasa la procesul impodobirii!...Partea proasta e ca nu-mi functioneaza cuptorul.Si ne-a promis proprietarul unul nou zilele astea,da' vaz ca intarzie.Io sper sa nu faca vreo gluma,c-o sa se trezeasca cu mine la usa sa-mi gatesc papica la el.Sau imi cumpar eu unul si-l ard la chirie....
Laura,multumim pentru felicitari!Pe moment stateam si ma gandeam ce mama denaturata sunt c-am uitat de ziua cupilului;nu ca altfel n-as fi!Si nu reuseam sa-mi amintesc ce data e astazi...noroc c-am citit faza cu weekendul si m-am reabilitat in proprii-mi ochi!

Andrei-Alexandru,Maria Alexandra si Stephanie,
La multi ani si tot binele din lume,alaturi de cei dragi!

Si cam atat!Va pupacim si va dorim un weekend placut!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Stephanie!

Sa cresti mare si cuminte si sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

HO HO HO

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALEXANDRU SI ALEXANDRA

LA MULTI ANI STEPHANIE!

Mergi la inceput

Dragelor, sper ca aveti un weekend placut!

Hai ca am alta intrebare: va mai incap copiii in scaunelul de masina? Noi cred ca o sa trebuiasca sa trecem curand la un "convertible seat" ca centurile de siguranta devin din ce in ce mai stramte iar Lara bate de zor cu cu picioarele in bancheta din spate . Are mama copil inalt!!
Noaptea trecuta am cercetat internetul sa vad ce gasesc si inca nu m-am hotarat ce sa cumpar. Cred ca raman tot la Graco dar mai trebuie sa aleg si modelul.

Mergi la inceput