Bebelusi de martie-aprilie 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Stephie

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Bebe2004,Ilincai i-au iesit sus 4 dinti,toti odata.Cred ca mai difera de la copil la copil ordinea in care ies,nu cred ca e o problema daca nu e ca la carte. Claudelule,ce bine ca sotzul tau te ajuta sa muti mobila,al meu nici sa nu auda de asa ceva.Asta i se trage de cand ne-am mutat,ca muncitorii ne-au lasat cu mobila la parter,ca se stricase liftul(stam la 8),si a carat al meu totul,cu vreo 2 prieteni,pe scari.De atunci sare in sus cand aude de mutat mobile,asa ca ma chinui singura,in caz ca am chef de schimbari.Eu am casa vraiste,nu m-am apucat nici de curatenie,nici de cumparaturi.Ma gandeam s-o fac azi,dar sunt singura,al meu e plecat din oras,asa ca o las balta.Mititica mea e foarte activa,se ridica in picioare la marginea bibliotecii,merge de-a busilea de colo-colo;ieri isi bagase capul in dulap si incepuse sa scotoceasca printre sosetele lui ta'su.Vorbeste pe limba ei si cand e suparata si plange striga mama.Doar cu mancatul stam cam prost,nu mai vrea marul cu biscuiti,abia de mananca banana cu branza,supica...lipaie cateva lingurite.In disperare de cauza am luat un polonic din oala de bors(ca il fac cu putina sare),l-am mixat si i l-am dat amestecat cu paine.I-a placut si a mancat tot castronelul,dar nu stiu daca sa-i mai dau sau nu.Ma gandesc ca nu are ce sa-i dauneze,fiindca nu calesc legumele in ulei,ci le fierb.I-am dat si branza cu smantana si mamaliguta,dar nu a luat prea mult.De spanac,ce sa zic...dupa 2 lingurite,strange din buze.Nici ou nu prea vrea...Azi i-am luat vitamina C fiole ,poate ii creste apetitul de la ele.Ca suc de portocale nu-i place,ca-i acru.Al meu,care e un mofturos si jumatate la mancare,zice cu mandrie :"seamana cu mine".Of,of,mai,mai...Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Laur Andrei
Andrei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

intru si eu repejor,sa urez sarbatoritilor de azi celor de ieri,..si cred ca am mai uitat citiva ,de aceea imi cer

Laur Andrei
Andrei Alexandru!

Sa cresteti mari si viteji,sanatosi si bucurosi,ca frumusei sinteti deja!!

De asemenea am uita sa urez micutzelor
Stephie
Maria Alexandra
Hanna

sa creasca mari si voioase ,sanatoase si haioase!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

LAUR, LA MULTI ANI!
ANDREI, LA MULTI ANI!
Veve, sa-ti traiasca puiul scump si sa iti aduca multe-multe bucurii! Sa fie fericit!!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Ieri am avut musafiri (amicu' cu hotelu'), asa ca nu am avut cnd sa intru p-aici...
Urez pe aceasta cale:
"LA MULTI ANI" STEPHANIE"
iubita mica sa ai parte numai de bucurii, de sanatate, fericire si noroc si sa ai o viata senina!
Corina si Oszkar sa va traiasca printesa!

Pupici multi de la David si subsemnata!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Laur Andrei
Andrei-Alexandru

si:

Tiana Maria
Cristiana-Daria
Robert
Justin George
Stefan Adrian

Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire si noroc si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri! Mamici si tatici sa va traiasca minunile!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani Andrei Alexandru!!!
La multi ani Laur Andrei!!! Sa cresteti mari, sanatosi si voinici si sa ii bucurati pe parinti in continuare.

Mergi la inceput

Ceau fetelor!
cam liniste week-end-ul asta! Pe unde ati umblat?? Sau va pregatiti de sarbatori?? Eu am avut parte de cel mai obositor week-end de pana acum...multi musafiri, aparuti pe nepusa masa dar bine primiti
Raul imi acapareaza cam 95% di timpul liber, nu vrea decat in picioare, sa mergem la plimbare prin casa tinut de manute, de jucat nu prea ii place...deja sunt cocosata...oricum m-am hotarat ca nu mai rezist sa merg marti sa-i cumpar un premergator, desi e contra vointei mele , dar nu se mai poate cu el! N-as fi vrut sa-l pun in premergator, sunt contra lui, dar nu mai rezist, ma dor ingrozitor de tare spatele...are fff multa energie
Azi am avut un show de zile mari, nu m-a lasat nicicum sa-i trag salopeta ca sa putem iesi afara...a plans cum n-a mai facut-o niciodata pana azi...a resuti mama sa-l adoarma si doar atunci am putu sa-l imbrac si tot adormit l-am scos afara... dormind l-am scos dormind l-am adus, asta dupa 2 ore jumate de aer!

Nedda si scaunelu lu' Raul e deja mic, dar cum noi n-avem masina nu ne agitam sa-l schimbam, oricum il folosesc doar ca sa ii dau sa pape!

Am uitat sa va spun, ca am fost sa vad azi de brazi si nu mi-au crezut urechile cand am auzit ce preturi au ...unu mic si rahitic rau (urat de tot ) e la 500.000 lei, iar unu de import ceva cum am avut noi anu trecut e la 1.700.000 lei ...anu trecut pe unu de import am dat 800.000 lei si ieri la stiri au avut nesimtirea sa spuna ca fata de anu trecut preturile la brazi n-au crescut decat fff putin

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Tiana Maria
Cristiana Daria
Robert
Justin George
Stefan Adrian
Sa cresteti mari si cu mult noroc in viata!!!!

CATALIN
Claudelu, Claudoiu si Raulel iti doresc sa ai parte de o viata lunga si bogata in iubire si fericire alaturi de printesele tale minunate!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput