Copilasi de mai 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Dana..m-ai facut sa rad in hohote...hai mai..daca fata e harnicutza tu o atingi la funduletz...sa nu mai faci asa...oricum daca asta ii place tot o sa faca..Stefu daca vrea sa faca ceva si eu ii interzic..degeaba ma aggit..tzip,urlu..el o ia de la capat..de exemplu scosul lucrurilor din sifonier..sau vb la tel fix.
dana..eu zic sa pui un zavor ceva la baie pe care sa-l inchizi pe dinafara..gauresti usa.da te scotzi!
sau sa blochezi cumva usa..ca altfel..nu ai ce face!
la noi s-a facut urat afara...nu cred ca-l scot pe stefu..ca e o ceata afara..ceva de groaza.
lumi...vreau si eu la mareeeee!poatela vara mergem si noi..desi..daca ne da casa..nu stiu..dar macar vreo 4-5 zile tot vreau sa vin..insa tu se pare ca ai sa fii plecata!
mai da ce putine am mai ramas pe aici!!!..daca incep si eu serviciul..s-a zis..doar sambata mai intru..cand o sa fiu mai odihnita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna,
Cred ca virusul de enterocolita se transmite pe internet :(. Numa ce-am raspuns la subj. lui Carrie cu enterocolita, ca s-a si imbolnavit KiKi :((. Ieri m-au sunat de la cresa sa vin s-o recuperez, ca are vebra si vomita :(( Vomitase si dimineatza, si voisem s-o las acasa, sa n-o mai duc la cresa, dar soacra n-a vrut sa stea cu ea, ca... avea ora de gimnastica si de piscina :((. seara am fost la un doctor la centrul medical. Cum era 13 , evident c-am avut ghinion :D si am nimerit peste cel mai nesuferit si aiurit doctor de acolo. I-am spus de vreo 5 ori ca are diaree si vomita, si el o tzinea intr-una ca-i racita. pana la urma, aproape c-am urlat la el cum ca VOMITA!!!! si atunci s-a luminat la fatza si mi-a dat si un medicament de voma. Tampit de-a binelea. Noroc ca stiu exact ce medicamente i-au prescris altzi medici in cazul de enterocolita, si i-am spus eu ce sa scrie pe retzeta. (daca n-am retzeta, tre sa cumpar medicamentele, daca am, sunt gratuite, de asta m-am dus la doctor).
In plus, mititica avea si febra, 39° care n-a prea cedat la paracetamol. Cumplit: pe de o parte plangea ca vrea sa bea apa (din cauza febrei), pe de alta parte, nu-i puteam da sa bea prea mult din cauza enterocolitei. Groaznic. Ii dadeam juma' de pahar la 15' pana a adormit.
In plus de asta, ieri Emma a facut o alergie la ceva (daca as stii la ce anume, ce bine-ar fi!!!) si mi-au cerut de la scoala certificat medical cum ca nu-i contagioasa, ca altfel n-o mai primesc la scoala. Asa ca la vreo juma de ora dupa ce-am iesit de la doctorul tāmpit cu Anaļs, m-am intors cu Emma pentru nenorocirea de certificat. M-am amuzat destul ieri, nu-i asa :( ?.
In plus de asta, tre sa organizez 2 petreceri WE asta: sambata ziua soacra-mii, duminica ziua Emmei. Vai de capul meu!!! Si n-am nici un kef :(...

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Olo imi pare tare tare rau de boala!ce e diferit ca manifestari de Thea e ca a mea nu a facut deloc febra, desi infectia a fost tare urata si nu a baut deloc lichide ca d-aia s-a deshidratat desi ea bea la greu in rest.are si diaree?mananca ceva?
eu va doresc sanatate multa si tine-ne la curent!

noi suntem bine, Thea are o energie de speriat, papa bine, recupereaza si ma topesc de fericire s-o vad din nou ea insasi.
azi i-am cumparat sanie , maine mergem la sanius!

vreoiam sa va intreb ceva?copiilo vostri le plac desenele?ea nu se dadea in vant pina nu i-am luat o caseta cu Tom si Jerry.nu o las decat maxim jumate de ora dar e topita, traieste aventurile si imi striga tot timpul"ene, ene".sper sa nu prinda dependenta dar ma si bucur ca nu-i plac prostii de desene ci astea clasice.

kori, succes cu jobul!

daca vreti sa ne vedeti ultimele poze de la sarbatori, in album sunt la capitolul"sarbatori"

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Sunt pe fuga . Promit ca raspund si celorlalte. Acum vreau doar sa ii spun lui Carrie ca Dori tot Tom si Jerry imi cere. Si cum inca nu am decat posibilitatea TV caci tati nu ne-a adus volumele cu desene acasa incerc sa ii explic dimineata cand cere ca nu are cum sa vada Tom si Jerry. Seara la 19 la masa inainte de culcare doar la astea se uite si face un miauuuu de ma topeste :)))

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Vreau sa va spun ca am rezolvat-o cu spalatul baii. Am luat si am ascuns peria de wc si mopul. Zavor la baie am dar pe din-auntru (daca asa s-o scrie), din pacate asta nu ma ajuta cu nimic ca geamul e prea mic sa incui si sa ies pe geam. Asa ca vad ca i-a trecut sper ca pentru cativa ani buni.
Mai, noi tot asteptam viscolul anuntat pentru azi. Si eram eu asa de emotionata si plina de speranta ca am inceput sa o prelucrez si pe Ilinca, sa-i povestesc despre zapada ca ea nu stie ce-i aia. Cand colo.. alarma falsa, azi, in loc de viscol, soare, caldut ca un inceput de primavara. Mor pana dau astia zapada promisa, acum se pare ca s-a contramandat. O sa vina iarna la primavara.
Mihaela, ce bine ca stiai ce-i trebuie copilului, ca in baza doctorului aluia.... nu cumva era beat? sau drogat?
Si eu care credeam ca pe acolo... totul e perfect, mai ales in domeniul asta. Sper ca e mai bine Kiki, si merge la gradinita vioaie zburdalnica cum e ea de obicei.
Mai sunt prea batrana (sau prea comoda) pentru copilul asta al meu. M-a zapacit in dupamiaza asta. daca nu s-a catarat pe toata mobila din casa si s-a aruncat de pe noptiera in pat si din pat jos si iar sus si iar pe biblioteca si pe masa si sub masa ca sunt obosita ca dupa o zi de sapa la camp. Eu numai dupa ea cu mainile in jurul ei sa nu cada, ea agasata de grija mea si nervoasa ma tot impingea ca nu se putea desfasura in voie, ailalta ma tot intreba la un rebus la engleza... De unde sa stiu eu cine e ex-husband-ul lui Tina Turner sau cum se cheama filmul cu James Bond "Live and Let.....".
Ce mai, una peste alta am avut o zi grea. Multumim lui Dumnezeu ca suntem sanatosi cu totii si mai ales copiii.
Aaaa, uitam: ieri si azi ne-am asezat foarte des pe olita. Vine Ilinca cu mana la fund si zice "caca", asta de vreo 10 ori pe zi, o dezbrac repede ii spun bravo si o asez. Sta fata mea (mai intai da drumul la tv) cuminte si se uita la tv de acolo pana se plictiseste si pleaca cu dresul in vine prin casa. O prind eu, ca nu poate sa fuga prea repede, o impachetez la loc si peste 15-20 minute povestea se repeta. Cu toate astea nu a facut nimic la olita si e si constipata saraca. Aseara i-am pus un supozitor (dupa lupte crancene), dupa cateva minute am pus-o pe olita si m-am dus pana .. nu mai stiu unde, un minut. A venit speriata dupa mine sa ma cheme sa-mi arata ceva.. o grozavie. Ce credeti ca era? Un bulgaras langa olita, jos pe covor. Mai, nu stiam ce sa fac, sa rad, sa o cert, cred ca pana la urma am si ras am si certat-o. Si olita tot curata...

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Mihaela (OLO) sanatate gilmitelor tale!!! Imi pare rau ca ai avut o zi neagra! Cum a fost la ziua lui Emma? LA multi ani !

DAnad ce m-a distrat faza cu olita ...Si eu duc astfel de lupte! Ceea ce-mi place la Francesca e ca nu pleaca cu pantalonii in vine ...II da jos ca sa scape de o povara!

Korinna astept sa ne vedem ... Poate veti veni la mare pina la sfirsitul lui iunie ...CAm atunci planuim sa plecam!

Carrie cum a fost la sanius? Eu am cumparat saniuta de la inceputul iernii ..O tinem in casa si asta mica inca nu stie la ce foloseste! Sper sa ninga si la noi!

Aalina cred ca daca am aduna bebei de mai am face un cor de animalute!!! Cu pisei , catei ...

Fetelor de doua zile am sesizat ca am inceput razboiul cu "NU". LA tot zice NU. Incerc sa fiu diplomata , sa o pacalesc , imi ies cele mai multe faze dar se pare ca se prinde ca o duc cu zaharelul si parca ma vad ca intr-o zi nu o sa mai am inspiratie ...)))) Sper sa nu tina mult ca numai NU o sa vad in fata!
Voi ce tactica abordati?

Ange,Parpa pe unde mai sinteti? Ce mai fac baietii vostrii??

V-am pupat!!!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Olo sper sa se faca bine copilasii tai.
La capitolul NU e spectacol, Elena spune dar o fac repede sa se razgindeasca, Maria o imita repede.
Lumi te-am cautat zilele trecute l atelefon sa ne intilnim.

Noi ne agitam acum sa ne deschidem o firma de consultanta publicitara. Dar nu stim ce denumire sa-i dam. Poate imi dati o idee.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Buna fetele!

Am avut un WE teribil.
Obositor de numa'! Am avut 2 aniversari (sambata si duminica). Familie, prieteni, o droaie de copii, pregatiri, mancare, bautura, cate si mai cate! Plus KiKi care voia numai in bratzele mele (ca tot molateca a fost, din cauza bolii). Si mititica n-a papat nimic din bunatatile de pe masa :(. Se uita cu jind la tort si la tiramisu, si n-a avut parte de nici o farama :(. Am facut tabara comuna cu ea, si n-am papat nici eu :D (face bine la silueta).
Kiki-i mai bine, n-a mai vomitat, febra n-a mai avut. In schimb are numa' scaune moi, si refuza cu intarjire morcovii. In schimb a infulecat ieri dimineatza 3 banane, ca era moarta de foame...Sper ca tratamentul sa dea roade, si sa se vindece cat mai repede.

Emmei i-a placut la nebunie de ziua ei ;) Au fost 7 copii (cu parintzii aferentzi :D ) Balamuc total! Stangeam dupa ei la fiecare sfert de ora, dar in permanentza erau jucarii peste tot :D daca-s asa de multe ...
Si tortul a incantat-o f f mult. A fost prima aniversare la care a priceput despre ce-i vorba si a suflat de-adevaratelea-n lumanari.

Am primit si io cadouri... Si-a adus lumea aminte si de mine ;) Dar inca o aniversare... nu mai organizez nici sa ma pici cu ceara!. Serbez prin odihna totala!!!!!

V-am pupic

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaļs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La multi ani Emma! Sa-ti traiasca Mihaela si sa te bucuri de ele!
Cred ca e greu sa te sustragi de la alte organizari de petreceri cu doua printese mici acasa. L voi acolo nu se organizeaza la Mc Donald's? Noi asa scapam de balamuc.
Fetelor ghici cu cine am comunicat prin mesaje ofline. Cu bebelusha28. Mi-a spus ca Corinuta e bine, vorbeste, face la olita, ca s-au mutat la curte, am inteles ca lucreaza si nu mai are timp de net. Ii e dor de noi si ne saluta pe toate. I-am spus sa faca un efort si sa mai vina si pe la noi cu cateva cuvinte.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
eu nu am avut deloc timp ieri de net.Nu stiu de ce sau de la ce..ieri stefu a facut caca de 4 ori.Nu foarte moale..insa des...Aseara l-am scos afara si cand am ajuns acasa..l-am schimbat de pampersi...l-am bagat in pijama,i-am facut mamaliguta cu branza..si cand m-am intors..dormea.Era 20,30....A dormit pana la 22,30....si pana la 2,30 noaptea..nici ca a mai dormit.Acu..sunt terminata.Si la ora 2..a facut iara caca.Am aprins lumina in toiul noptii..l-am schimbat...offf....Azi i-am dat pilafior cu morcov.Nu prea l-a vrut..se stramba la el.insa de la caca de la ora 10 dimi..nu a mai prestat nici unul..si e ora 15,30...Sper sa nu mai faca.i-am mai dat si ceai de menta..sticsuri din alea uscate...!Si cand ma gandesc ca saptamana trecuta a facut caca numai cu supozitoare cu glicerina...

Mergi la inceput