Copilasi de mai 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Tocmai am vorbit cu Adriana. E foarte bine fata de acum cateva zile. Nu o mai doare nici capul nici operatia, are lapte, bebe papa si doarme, doar calculatorul nu-i merge. Asa ca va pupa prin intermediul meu si abia asteapta sa-si repare calculatorul.
Azi am avut o zi grea. Dimineata am avut in grija pe vecinica mea cea micuta de sub noi, Ioana care face un an peste o saptamana. Mamica ei a fost ocupata cu niste furnizori de mobila care au adus si montat noua camera a fetitei, asa ca am ajutat-o si eu cum am putut, am luat fata la mine. Foarte greu e sa ai grija de doi copii mici, pot sa spun ca abia am facut fata. Ilinca e foarte geloasa si devine rea, cauta orice ocazie sa-i traga cate o scatoalca bietului copilas, asa ca a trebuit sa fiu foarte vigilenta si numai cu ochii si mainile pe ele. Daca o tineam pe Ioana in brate, Ilinca tipa si se urca pe noi, daca o puneam in pat, riscam sa cada, daca o puneam jos trebuia sa o tin de maini ca nu stie sa mearga. Dar mai ales a trebuit sa o apar de palmele lui Ilinca, si tot a reusit sa-i traga doua. Apoi, cand a vazut ca plange venea la ea sa o imbratiseze, dar o sufoca cu greutatea ei si tot nu era bine. Cel mai bine afost cand a venit Alexa si a dat-o pe Ilinca in leagan iar eu pe Ioana in cosuletul balansoar, dar Alexa avea lectii, ba mai venea si sa ma intrebe la niste probleme la mate.
Cand a venit vecina sa o ia, am rasuflat usurata si de bucurie am iesit afara cu Ilinca taman cand era ora de somn. Nici o problema ca aproape zilnic Ilinca doarme la aer rece in carucior, azi a dormit o ora si jumatate afara si inca o ora acasa tot in carucior.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

dana..inca mai scoti fata in carucior???Apaiii..bine ti-o mai fi1Stefan numai pe jos merge..nu mai face nici un fel de moft..ii place si fac cu el o gramada de drumuri pe jos..la piata..la platit diferite facturi la telefon,rata la banca..umbla amandoi de manuta tot orasul!
facem cam 2 ore de mers pe jos dimineata..si cateodata si 1 oara seara....dar numai pe jos.
In rest....vad ca nu a mai facut caca de ieri nici la ora asta.Sper sa fie bine1
va pup!

salutari Adrianei!..si sper sa o tzina nervii cu atatia copii mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si noi suntem bine, eu sunt am inceput incet sa-mi caut de lucru ptr ca necesit o schimbare in cariera si cred ca e un moment bun.
si desi nu ma grabesc dupa o saptamana de interviuri am vreo 3 variante de job cu avantaje si dezavantajele lor, si ma simt derutata, chiar speriata ca nu stiu ce sa fac mai ales ca firmele mi-au facut deja propuneri concrete si eu parca nu sunt chiar decisa incotro s-o iau, sunt luat cam pe nepregatite, dar existenta ofertelor e buna, inseamna ca valorez ceva inca pe piata muncii:))
ideea e ca ma chinui sa fac si Masterul si am si eu niste expectatii destul de mari de la noul meu viitor job, nu vreau sa accept orice...
asa ca tineti-mi pumnii sa am mintea limpede.

Thea e bine, mananca de rupe, doarme f bine.insa a inceput sa faca nazuri la culcare.copilu meu de 8 luni se culca singura si super cuminte.e ,de cateva zile, probabil nefiind suficient de obosita ca nu alearga asa mult afara, la ora de culcare mai are chef de joaca.eu sunt totusi destul de rigida cu aceste ore, tin sa le respectam.asa ca dupa rugaciuni, povesti si culcat papusi am cateva lacrimi cand ies din camera dar ramasa singura isi ia lapticul si nani.sper sa nu se acutizeze problema ca tare bine a fost pina acu.dar imi amintesc ce cosmar a fost culcatul ei inaite sa faca un an, si asta ma sperie

kori, bine ca e ok Stefu, eu inca tremur daca are doua scaune sau nu papa intr-o zi asa traumatizanta a fost experienta enterocolitei.

olo voi cum sunteti?

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor jumatate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Noi ne confruntam acum cu nazuri, cum nu le convine ceva se aseaza in fund, se ia una dupa alta.
Voi aveti probleme din astea?

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Apropo de recunoasterea jucariilor, cind eram la in parc cu tricicletele si fetele se jucau la tobogan, am dat unei fetite o tricicleta, am avut parte de o ,,scena,, din partea Elenei, a alergat la tricicleta s-o dea jos pe fetita ca era a ei, sa rizi nu gluma. De abia am convins-o so lase sa se plimbe si fetita.

Ionela,Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Cristiana..si eu am interviu saptamana viitoare.Mi-e tare teama..pt ca o sa duc o mika conversatie in "engleza"..si trebuie zilele astea sa ma uit pe o carte cu termeni economici bancari in engleza..destul de naspa..de asta mi-e cel mai teama.
In rest...astept sa vedem ce o sa fie.
Am si eu mai multe variante..dar asta cu banca ar fi cea mai buna varianta..cu salariul cel mai mare.Insa faza naspa e ca..acolo se lucreza de la ora 8 dimi la 7 seara..ce o sa faca stefu fara mine???!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

nu-mi vine sa cred si mi se bulbuca ochii: copilul meu isi baga singur mancarea in gura cu linguritza scurta!!!

mi se bulbuca mai mult cand ma gandesc ca e iarna si nu pot sa zugravesc dupa experimentele astea!

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Energy singura solutie pe care am gasit-o eu a fost sa il tin cat mai departe de pereti si sa ma mandresc ca uite ...ce baiat mare este el de mananca singur. Si apoi sa adun ce a imprastiat.

Korinna bafta la interviu!

Ione Dori face nazuri doar cand e o persoana straina de fata. Atunci face adevarate scene de plans, pus bot, fundulet in sus, mainile la ochi...si se muta cat mai aproape de persoana respectiva ca sa ii fie bine vazut spectacolul. Cu noi s-a convins ca nu are sanse asa ca ne scuteste de show.

Carrie bafta la cautari. Noi cu somnul se pare ca am reusit sa o rezolvam. Am ajuns la 2 ore ziua si seara la 19.30 ne culcam fara sa comentam. Dar asta doar pentru ca respectam aceelasi ritual in fiecare seara si deja s-a invatat. Citeam ca Thea nu mananca carne. Iti raspund aici la intrebarile de pe subiectul ala. Si Dori a avut o perioada in care o molfaia si apoi o dadea afara. Am reusit sa il pacalesc taind-o in bucatele foarte mici si amestecand-o cu ceva ce ii place. Acum prefer sa ii dau peste sau pui sau chiar carne de vita facuta cat mai frageda decat altceva luat din magazin. E greu dar cu rabdare dupa o perioada se vad rezultatele. Cereale eu inca ii dau tot de bebelusi dar ma gandesc sa vad cum ar reactiona la altceva. Iaurt mananca doar natural simplu de Monor. Si lapte la fel.

Danad e clar ca nu iti mai trebuie un bb mic :)))Transmite-i Adrianei urarile noastre de bine.

Olo la multi ani chiar daca cu intarziere.

Lumy incearca sa iti scoti tu din vocabular cuvantul 'nu' sau sa ii oferi posibilitatea de a alege dintre doua optiuni. Asa poate isi mai rareste "nu-urile"

Fetelor eu sunt la limita cu timpul. De cand au plecat ai mei ma solicita Dori intr-o nebunie. In fiecare zi face cate una sau mai multe Intr-o zi eram eu fericita ca imi cere la olita si incantata ca sta frumusel ma povesteam cu parpalak si il admira Canada in direct asupra faptului :))) Ei bine copilul a vrut sa se convinga ce a facut asa ca si-a indesat mana in olita Sau o fi vrut sa ii arate Doinei realizarea?
In alta zi a daramat un ghiveci mare de flori si mi-a facut numai pamant in camera abia amenajata. Sau l-am gasit cocotat pe wc dand drumul la apa. Sau se catara la el in camera pe niste rafturi pe care i le-am pus si darama cu incantare toate jucariile. Se catara peste tot, mai nou se urca pe tricicleta si se atarna de cate ceva si imi sta inima cand vad aia cum se deplaseaza si ma astept sa il vad in nas. Sau isi scoate toate hainele din dulap, sau pe ale noastre. Sau imi aranjeaza ceapa, cartofii si usturoiul, prin toata bucataria...si tot asa de eu in urma am de curatat. Ce bine era cand era el mic si cuminte. Da ce baiat mare are mama :)))))Trebuie sa recunosc insa ca ma si ajuta. De cate ori fac curat e nelipsit si iese cu scandal daca nu ii dau si lui matura sau carpa. Si buretele il ia din bucatarie il inmoaie in apa si imi sterge frumos toata mobila Dar ma ajuta. Doar intentia conteaza, nu?
Va pup ca deja e tarziu pentru mine...am ajuns sa adorm mai nou in drum spre pat

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Korinna,inca ies cu caruciorul, aproape numai cu el si sunt foarte multumita asa. Doar asa pot sa fac 3 lucruri odata: scot copilul la aer, il adorm si fac si piata. Ba azi ma chinuiam sa-i probez niste cisme in timp ce dormea si nu puteam deloc sa-i indes piciorul moale in ele chiar daca erau cu vreo trei numere mai mari. Ma roade de cateva zile sa-i cumpar niste cisme bune de tot dar si scumpe (620 mii, e mult?). Ma gandesc ca le mai poarta cel mult doua luni si o sa ramana mici de noi, ca ea nu prea umbla pe jos.
Asa ca imi convine foarte mult ca Ilinca sta cuminte in carucior si pot sa merg cu ea unde vreau si sa ma car si bagaje. Si ei ii place pe jos, uneori e meci mare cand o urc in carut, trebuie sa o tin bine si sa-i leg repede hamurile, apoi se linisteste afara.
Aalina,desi imi pare tare rau ca Ilinca creste si as vrea-o mereu mica, acum m-am convins si eu ca altul nu mai vreau. Eu am fost foarte fericita sa o fac si sa o cresc pe Ilinca, m-am bucurat de fiecare clipa si regret ca trece timpul si lunile, anii astia nu se mai intorc. Ma gandeam ca solutia ar fi inca un bebe, sa o iau de la inceput, sa traiesc inca o data toate clipele frumoase, dar nu, nu e usor cu doi copii mici singura, fara un ajutor, practic nu mai esti stapan pe viata ta.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Gata, am remediat problemele cu calculatorul.intr-un fel imi pare rau, acum ca merge nu stiu daca o sa fiu in stare sa nu stau toata ziua cu nasul in calculator,sper sa nu revin iar la dependenta de internet, ca acum trebuie sa ma fac fata serioasa, doar sunt mamica de trei copilasi. probabil ca nici timp prea mult n-o sa am, asa ca se rezolva problema de la sine. deocamdata e foarte bine, asta mic mananca si doarme tot timpul, Antim e la gradinita 8 ore pe zi, vine mama in fiecare zi sa imi faca treburile pe acasa, asa ca mie nu imi ramane decat sa ma joc cu Elena si sa ma odihnesc

Mergi la inceput