Copilasi de mai 2003 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Ieri Ilinca a reusit sa intre in ghiozdanul lui Alexa. Dupa ce i-a imprastiat tot contitutul penarului si i-a stricat stiloul, Alexa a observat si a strans repede tot fara sa observe o rezerva de stilou care se rostogolise mai incolo. Cum lui Ilinca nu-i scapa nimic, peste cateva minute era manjita toata si picta de zor pe jos cu palma. Am pus poze la albumul "Boacane".
Sa va mai spun cat am frecat la ea sa o curat de cerneala?

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

cand citesc ce scrie Alina..ma vad pe mine!
Exact asa scoate si Stefan lucrurile din sifonier...exact asa vrea sa starga si el..exact la fel!
In rest..e foarte nervos..nu stiu de la ce..or fi caninii?
Si el a experimentat mancatul cu lingurita singur..numai ca o tine invers/....cu scobitura in jos...si doar o linge.
Va pup!
We placut in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

SALUT FETELE!!!

Scriu rapid ca am probleme cu calculatorul ..Nu stiu ce la- pucar dar hiriie de zica ca nu e normal!!! Icerc sa scriu citeva si apoi il inchid!!!
Korinna si amea a fost mai nervoasa din cauza caninilor! Nici acum nu au iesit dar baga in gurita tot ce prinde!!

Dna chioar ca ia de luptat acolo!!! Dcaai nevoie de ajutoare venim cu bebeii de mai ...

Adita bine ai revenit printre noi!!! Ne-a fost dor de tine!!!! Asteptam sa ne povestesti ce face cel micut!!!! Te admir foarte mult!!! Nu stiu cum poti face la atitia micuti ))))

Aalina si eu am o gramada de instantanee de imi sta inima in loc!!! DAr incerc sa o domolesc usor!!" Nu" la mine nu a existat in vocabular!!! Orice lucru a vrut i l-am dat!! S-au am convins-o ca nu e bun face bubica etc!!! Nici nu vreau sa spun "nu" la nimic! Dar a aparut acest "nu" fara sa vreau!!! Ceea ce ma bucur e ca pot sa o pacalesc si pot sa negociez cu ea!!!!

KOrinna bafta !!!

Ionela de-abia astept sa ne auzim!! EU NU POT DA DE TINE....((((

Francesca e bine ...Se joaca cu animalutele din cartier!! Nu stiu cum se face dar am adunat pisici si catei ...))) Asta mica e incintata sa le stie de jur imprejur!!! Nu se apropie de animalute .Are o oarecare teama dar se vede ca ii plac la nebunie!!! Pe mine m-a capiat!!! Trebuie sa fac rostogoale numai sa vada animalute!!!
In rest sintem ok!!! Cuvintul "Nu" parca nu mai e asa uzual!!! Unde au aparut animalutele !!! Si eu o santazez cei drept cu ele...)))
MAi vedem pe viitor ce o sa se intimple!!!

Va pup!!!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna seara fetelor! A dat Domnul sa mai iau si eu o mika pauza si sa va mai pot scrie despre noi. Mai nou Mircea se joaca cu noi de-a uite sticla -nu e sticla cu ceai ...se apuca si o ascunde in cele mai nastrusnice locuri cum ar fi sertarul cu carti a lui Andrei, sau sertarul cu haine de la patut. Nu va spun ca am cautat de mi-au iesit peri albi sticla aia de ceai. Pana la urma dupa vreo juma de zi am reusit sa o gasesc. Sa va mai spun ca acum nu-i mai e de ajuns ca ascunde sticla de ceai, se mai apuca si muta lucrurile prin cele mai nastrusnice locuri cum ar fi lingurita lui de la Chicco si-a pus-o in caciula si caciula in cap...si dai si cauta lingurita, si iar caut-o!!! De acum tre sa fiu cu ochii mereu pe el ca numai inghet ce ascunde si unde le pune de nu le mai gasesc juma de an. In rest e bine, sanatos, mananca relativ bine si la capitolul istericale stam binisor in sensul ca nu le prea face!
Dana_d in legatura cu baia noi am incuiat-o dar acum tre sa fiu foarte atenta ca nu cumva sa-mi ascunda cheia de pe urma o sa trebuiasca sa sparg usa in caz de forta majora.Multa sanatate tuturor si pupici puiutilor de mai!!!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

La nazbitii, ne regasim prin ce face Dorian.
Lumi eu tot incerc sa te sun, si nu dau te tine, telefonul meu este 0744.646.197.

Noi vrem sa scapam de biberoane, voi ati incercat cum ati reusit?
O saptamina buna.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

e clar, cand hulesc cupilu ca nu papa bine, imi mananca urechile, din doua in doua ore cere papa.
numa de olita nu scapam, da poate scapam pina se marita:))

am fost la interviuri, a fost bine, m-am descurcat, dar procesul de selectie mai dureaza, sper totusi ca saptamana asta sa se concretizeze ceva.am in vedere 2 posturi de conducere in 2 firme mari si dau de baut daca iese ceva:))

va pup

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 7 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Carrie, pai parca era invers, cand ne laudam copiii cu vreo realizare, imediat schimbau foaia si apoi venem sa ne plangem.
Dupa asta eram mult mai retinute cu laudele.
Ione, noi nu vrem sa scapam de biberoane, dar scapa ele de noi. De la un timp au inceput sa dispara si tare ma enerveaza. Din cand in cand ma mai apuca cautatul, si ma puteti vedea cu fundul in sus cautand pe sub paturi, pe sub mobile, in sertare, dulapuri, ba am rasturnat si cosul cu jucarii. Nimic, nu apre nici macar unul. Sigur sunt in casa ca afara nu iesim cu biberon. Or iesi la iveala cand nu ne vor mai trebui.
Ilinca nu prea stie sa bea cu cana si nici nu prea vrea. Uneori am impresia ca se teme de cana sau pahar, cand ma vede ca il intind spre ea se fereste. Nu ma grabesc, asa ca si cu caruciorul. Alt bebe nu o sa mai am, ma rasfat cu asta cat se mai poate.
Fetelor, in sfarsit ninge si la Bucuresti. Toata ziua m-am uitat atenta pe geam sa prind primii fulgi cat de mici. In sfarsit, acum seara, a inceput sa ninga. Deocamdata cu fulgi mici dar desi, si deja se aseaza pe pamant. Abia astept sa ies maine cu Ilinca afara. Mi-e teama ca o sa-i fie frica si de zapada cum ii e de spuma la baie. V-am spus ca nu a vrut sa intre in baie cand i-am pus spuma?

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41002" target="_blank">capitolul 31

Oana_B

Mergi la inceput