Copilasi de mai 2003 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
ione spune:
Imi pare bine sa aflu Creistina ca sunteti mai bine.
Ieri am fost ,,la plaja,, cu fetele a fost super.
Voi ce-ati facut?
Sa aveti o saptamina buna.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
meme spune:
Carrie,ma bucur sincer ca sunteti mai bine!O sa vezi ca fetita ta va incepe sa pape din nou si lucrurile isi vor intra in normal.
Anca face caca la olita,imi spune de fiecare data "caca oala" si eu percutez cu olita.De foarte multa vreme nu s-a mai scapat pe ea.In schimb cand face pipi nu ma anunta decat ocazional.Asa ca nu putem inca renunta la pampersi.Am incercat sa o tot pun la olita in cursul zilei si de fiecare data face pipi,deci are reflexul format.
Dintre noile noastre "realizari",cea mai importanta mi se pare aceea ca a inceput si ea sa manace mai bine.Daca cere Anca "papa",e clar ca minunea s-a produs.Am fost in week-end la tara si a vazut pe viu animalele invatate din cartea ei preferata si a fost fascinata.Cel mai mult acumuleaza denumiri noi de animale si onomatopeele pe care acestea le fac.Cu culorile treburile merg foarte greu,realmente refuza sa colaboreze.Numara in schimb singura pana la trei:uno,do,tle.Reuseste sa faca scurte propozitii de 2,3 cuvinte,mai mult sau mai putin stalcite.
Ieri,spre stupoarea noastra,a sarit din patut,care este destul de inalt.Acum am instaurat stare de necesitate si ne-am lipit patul de patutul ei,pentru a evita accidentele.Daca sare,macar sa nimereasca la noi in pat.Voi ati patit asa ceva si daca da,cum ati rezolvat problema?Si asta taman in momentul in care ne gandeam ca ar fi cazul sa-i facem camera ei.Este tare nazdravana,nu sta o clipa,se catara,se azvarle,este argint viu.
Mai nou a inceput sa aiba un accentuat simt "matern".Are grija de papusile ei,mai ceva decat am eu de ea.Le imbraca,le dezbraca,le da sa pape cu lingurita,cu biberonul,le da chilotii jos si le sterge cu servetelul la fund,le plimba cu camionul,le pupa,le da nana.Este atat de ocupata!
Va pup si ma duc sa-mi sun fetita la bona sa aflu ce mai face.Ultima oara Mi-a zis :"Mami,mami..."Ce faci Anca?"Fac caca".Si intr-adevar era pe olita.
http://community.webshots.com/user/danancamm
Lumy spune:
Carrie ma bucur enorm ca sinteti bine!!!
Noi ieri am fost plimbarete toate ziua ..Am fost la animalute , am fost in Parcul Copiilor la topogane , leganele dar si in Oraselul copiilor sa ne dam cu masinute , trenulete, buburuze ! In Constanta au fost 14-15 grade afara si a fost o zi SUPER ! Am stat mai mult pe-afara asa ca am sarit somnul de dupa-amiaza si seara pe la noua am adormit bustean! Dimineata s-a trezit la ora 11 si spre dupa-amiaza nu a mai vrut sa faca nani!
Azi am tinut-o pe olita dar degaeaba ..Am lasat-o fara pempers in casa si surpiza cea mare s-a produs!!! A cerut olita ..))) Nu stiu ce sa cred ! Ori a constientizat ca face pe ea si se murdareste ori a fost pura intimplare!! Oricum voi repeta episodul si o sa vad care e adevarata realitate..)))
Noi inca bem foarte mult laptic ...Cam 1 kg pe zi!!! Ma bucur ca am scapat acum vreo luna de laptele praf Milumil!
Va pup!!
Am pus citeva pozici!!! Nu multe dar urmeaza sa-mi fac timp si pentru niste filmulete!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
energy spune:
quote:
Originally posted by Aalina
Energy m-a uitam acum la poze si vine copilul meu si se uita si e tare incantat de catel si de gaini :))
Pozele sunt cumva de la Suceava?
poze cu Dorian
pozele sunt din Suceava, am vizitat cetatea. Am locuit la o pensiune chiar langa manastirea humorului, o gospodarie superba, ca in copilaria mea si a vazut si bucuresteanu' asta nascut prin betoane animalele domestice si ce inseamna o vacantza adevarata la tzara. Se mira la ele de parca erau martzieni - na, plod de la oras fara bunici la aer curat, livada, cum am avut noi. M-am gandit ca oricum o sa se duca el singur la munte cu prietenii lui cand o creste mare, sa-l ducem noi acum prin alte locuri mai "rustice", ca sa nu mai zic ca aveam si noi nevoie de liniste, satui de fitze si fitzosi, asa ca poiana brasov sau predealul ar fi fost otrava pentru unii ca noi.
Va pupam cu drag, scuze ca nu pot intra prea des saptamana asta, am computerul bolnav.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
nechezol
Aalina spune:
Korinna multa sanatate si felicitari pentru apartament.
Carrie ma bucur ca sunteti mai bine.
Adriana speram ca ai ajuns cu bine acasa si asteptam vesti si poze cu micul nazdravan.
Meme noi inca nu ne aruncam din pat asa ca nu te pot ajuta. El a avut tendinta asta acum cateva luni si atunci ii scoteam tot ce avea in patut ca sa nu aiba pe ce se catara si a renuntat. Insa cand ma striga ma infiintez langa el sa nu aiba timp de idei de astea.
Lumy saruta marea pentru mine. Si pupaceste-o si pe frumusetea ta mica :)))
Energy in copilarie am fost intr-o excursie la cetatea Sucevei si mi s-a parut ca recunosc imagini de aceea te-am intrebat. De mult timp tot incercam si noi sa planuim o iesire la Suceava caci sotul meu nu a vazut zona. Da nu mai apucam.
Eu sunt contra cronometru, ai mei mai stau doar cateva zile si nu stiu ce sa fac mai repede.
Va pup
poze cu Dorian
Daiopri spune:
Vai, Lumy, abia acum am vazut pozele voastre. Tare mai era frumos la mare...
Ce bine de tine ca te poti bucura de toate astea. Ca uneori asa ma apuca necazul pe Canada asta:(
Sotul tau a ramas sa lucreze aici? Tu te mai intorci?
Si tare grasuta mai e Francesca. Ca sa nu mai spun ca ce pereche cu Dorian:)))Tare avem copii mari.
Aalina si Lumy, ce faceti de aratati asa bine? Ca eu dupa nastere am slabit, dar arat ca un burete. Pe cand voi... fotomodele nu alta:)))
Eu vreau sa il trimit pe al meu in tara in februarie si sa vin sa il iau in aprilie. Dar nu stiu ce o sa ma fac fara el.
Ce reactii au avut ai vostri la vaccinul de TBC ca eu as vrea sa il fac aici si sa stiu la ce sa ma astept.
Multa sanatate tuturor
ione spune:
Intradevar suntem privillegiati ca avem marea aproape. Zilele astea am fost pe malul marii, am fugit de la munca 2 ore, fetele s-au bronzat, s-au jucat in nisip, am luat prinzul pe malul marii.
Fetele nu au avut nici o reactie la Vaccinul TBC.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
korinna spune:
Buna fetelor...!ce mai faceti?
Eu ma simt mai bine.vad ca nici Stefan nu a luat-o!Sper sa fie oki!
In alta ordine de idei...s-ar putea sa incep serviciul mai devreme.Nu stiu sigur inca.Insa mi-am depus Cv-ul la o banca care se deschide acum la Galati.Si daca mi se aproba ma si duc..ca salariul este foarte mare...cel putin pentru nivelul Galatiului..800$
Stefan...nu face inca la oala..am scos olita..dar..doar se joaca..si si-o pune in cap.mai nou cand iesim la plimbare urca si coboara intr-una treptele de la toate magazinele.si numara si el,,,,insa numai:"sapte"..."sapte"....el asea numara din sapte in sapte.
Nu ma mai lasa sa-i dau eu sa manance..ia el lingurita si papa singurel..ce mai da pe jos..ce mai papa....asta e.Asa invata baiatu sa pape!
Si cand vrea sa iesim la plimbare deschide dulapiorul lui si scoate pantalonii..bluzita//si le pune..insa aiurea....deseori...isi pune si pantalonii tot in cap.
Nu ne-au iesit inca caninii..oare cand ???
dana d spune:
Buna mamici! M-a inebunit Ilinca cu spalatul pe jos in baie. Spala si de trei ori pe zi. Cu peria de wc scoate apa din wc si face lacaraie in toata baia inclusiv pe picioarele ei, ba si pe maneci uneori. Cum o pierd din vedere cateva minute, gata, mai spala o data baia. Degeaba ma precipit, o cert, ba am mai si atins-o la fund, nimic nu o poate opri sa nu o ia de la capat cu prima ocazie, trebuie doar sa nu fiu putin atenta.
Asta seara am vorbit cu Adriana. In general sunt bine amandoi, doar ca pe ea inca o doare capul, dar mai ales operatia. Se pare ca uterul era intr-o parte foarte subtiat si a trebuit cusut mai strans, acolo e un loc mai dureros decat restul.
Are lapte, Ioan mananca bine, si doarme restul timpului. Asta seara Elena vroia sa se bage cu el in baita. E foarte incantata de noua papusica din casa ei. Va dati seama ce vigilenta trebuie sa fie Adriana sa nu se suie cei mari peste cel mic si sa-i faca rau.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004
Lumy spune:
Daiopri sa stii ca nu am facut nimic deosebit ca sa slabesc!!! In generel sint o mincatoare de mere si cred ca ele sint principalul factor!!! Decit sa maninc mincare mai bine maninc mere ...)))
Asta vara a fost super ...!!! Daca iti poti inchipui ca Francesca era neagra ??? Nu ca nu ar fi facut baita ! A stat la soare de s-a bronzat ca o tigancusa!
Noi o sa venim in Canada prin mai-iunie!!! Eu daca ar fi nu as mai veni dar am chetuit foarte multi bani cu emigrarea , cu naveta Constanta -Montreal si ne-am hotarit sa luam si cetatenia !!! Sotul nu a ramas in Canada ..El naviga prin toata lumea cu vaporul!!
In legatura cu vaccinul ...Nici Francesca nu a facut nici o reactie!!!
V-am pupat!!!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy