Salvati-l pe Mihaita !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragii nostri priteni,

Am gasit un calculator cu net !!!
Nu am cuvinte suficiente sa va multumim pentru tot sprijinul vostru si pentru toate rugaciunile voastre. Primul lucru a fost sa citesc pe nerasuflate toate paginile si sa plang de emotie pentru ca nu ne-ati parasit.

Mihaita este momentan in spital tot in perfuzii. Din pacate insa nu prea mai are vene disponibile, fiind intepat peste tot la maini si la picioare. In cap nu am putere sa ii mai vad vreo granula ca o iau razna de tot. Ultima granula i-a prins-o in terapie intensiva un anestezist in varsta (experienta isi spune cuvantul) dar m-au asigurat ca dupa ce se sparge si vena aceasta nu se va mai incumeta nimeni sa incerce. Au fost 5 intepaturi pe sectie la pediatrie si alte 6 in terapie, pana ce i-au gasit o vena care sa nu se sparga si sa se poate face inca cateva perfuzii. Inca este pe antibiotic. Tuseste insa mai putin si nasucul ii curge olecuta. Face albumina pentru ficat si hidratare. Aminoacizii si lipidele i le-au scos deoarece i-au crescut amoniacul si colesterolul. Rezolvi una, dai in alta !
I-a mai trecut din agitatie si sper sa doreasca sa manance si sa se ingrase.
Din pacate, dupa cum ati aflat, Bogdan care era foarte aproape de statutul de donator a picat din cauza virusului B, insa speram din suflet ca Mihaela (mama Mariei) sa fie compatibila.
Mihaela, te iubim la nebunie. Sa te tii de regim ca o sa arati si mai bine decat acum.

Dragele mele, nu pot sa va descriu ce om este Mihaela. Este foarte curajoasa si dragostea cu care isi doreste sa doneze ficat pentru Mihaita este fara replica. Sa dea Domnul sa fie compatibila. Practic, Mihaela ai fi a doua lui mama. Si oricine i-ar salva viata va fi parintele lui de suflet. Nu am suficient spatiu sa scriu ce cosmar ar incepe iar. Practic trebuie sa o luam de la capat, dar timpul trece foarte repede si nu in favoarea lui Mihaita. Incercam sa il ingrasam cum putem, cu suplimente nutritive, cu cate si mai cate.

Daca are cineva vreo idee despre ceva ce poate sa il ingrase, in conditiile unei diete de ficat, suntem deschisi la orice idee.

Draga mea Anangel, am vorbit cu medicul pediatru al lui Mihaita de pe sectie si am intrebat-o despre mononucleoza infectioasa si ea a spus ca poti fi donator, daca analizele ies ok. Deci, daca vrei sa luam legatura, da-mi un nr. de tel. si sa vorbim.

Nu stiu ce sa va mai spun, sunt nauca de cap. Ultimele doua zile am clacat psihic si am plans ca o proasta. M-au luat durerile de cap si Dan s-a cam suparat pe mine. Ii este greu sa aiba grija de doi. Mai ales cand l-am vazut pe Mihaita iesind plin de sange dupa ce i-au prins in sfarsit ultima granula. A pus capac.
Mi-am revenit, cred eu, si sper sa am putere in continuare. Rugaciunile noastre nu au incetat si sper ca bunul Dumnezeu sa aiba mila de noi.

Multumim inca o data si cu prima ocazie cand mai ajung la un net sper sa va dau vesti bune. Mihaela iti multumesc din suflet ca ai postat noutati despre Mihaita si sper sa faci acest lucru si in continuare.

Cu Dumnezeu inainte si cu sprijinul vostru sper sa reusim.

Gabriela, mama lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sunt alaturi de voi Gabriela.Ma rog pt voi si pt Mihaita si-mi doresc din tot sufletul ca Mihaela sa fie compatibila si sa-l poata ajuta.
Ma rog la Dumnezeu pt voi...
Va pupic si multa sanatate va doresc si putere sa mergeti inainte.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Avem numai vesti bune bune!!!

Dragele mele...trebuie sa va anunt cu mare bucurie in suflet ca ieri am terminat toate analizele si rezultatul este: 99% compatibilitate, transplantul hepatic se va face aici in romania, speram, cat mai curand, la spitalul Fundeni imediat ce Mihaita va termina analizele generale.

Nu va pot descrie reactia Gabrielei la aflarea vestii...pur si simplu , ...nu pot!!! Pana si personalul sectiei de transplant era intr-o forfota rar intalnita si se vedea clar , ca si ei se bucurau mult de tot. Am ramas placut surprinsa...
Acum, a mai ramas sa discutam cu Dl Prof Irinel Popescu, si sa aflam data transplantului...dar pana atunci se analizeaza la greu toate rezultatele analizelor :)...si cred ca asta dureaza ceva vreme...sper sa se hotarasca cat mai repede...
Va pupam, va multumim pentru toate gandurile bune si pentru toate incurajarile, va vom tine la curent cu tot ce se va intampla...si imediat ce vom avea data stabilita...postam aici in mare graba :)

Pupici dulci din partea noastra si sa auzim numai de bine
Doamne ajuta!

Maria bb & Mihaita bb
mami Mihaela & mami Gabriela & tati Dan :)
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by maria2mami

Avem numai vesti bune bune!!!

Dragele mele...trebuie sa va anunt cu mare bucurie in suflet ca ieri am terminat toate analizele si rezultatul este: 99% compatibilitate, transplantul hepatic se va face aici in romania, speram, cat mai curand, la spitalul Fundeni imediat ce Mihaita va termina analizele generale.

Nu va pot descrie reactia Gabrielei la aflarea vestii...pur si simplu , ...nu pot!!! Pana si personalul sectiei de transplant era intr-o forfota rar intalnita si se vedea clar , ca si ei se bucurau mult de tot. Am ramas placut surprinsa...
Acum, a mai ramas sa discutam cu Dl Prof Irinel Popescu, si sa aflam data transplantului...dar pana atunci se analizeaza la greu toate rezultatele analizelor :)...si cred ca asta dureaza ceva vreme...sper sa se hotarasca cat mai repede...
Va pupam, va multumim pentru toate gandurile bune si pentru toate incurajarile, va vom tine la curent cu tot ce se va intampla...si imediat ce vom avea data stabilita...postam aici in mare graba :)

Pupici dulci din partea noastra si sa auzim numai de bine
Doamne ajuta!

Maria bb & Mihaita bb
mami Mihaela & mami Gabriela & tati Dan :)
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami

mmiha

Este fantastic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mihaela si milioane de!!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Mihaela
Esti o dulce, cu o inima de aur.
Felicitari si succes in continuare. Mihaita este un copilas tare norocos!

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Mihaela, cuvintele sunt de prisos. si lacrimile la fel. sa ai parte de tot ce'i mai bun pe lumea asta. sa te ajute Dumnezeu.
si multa multa sanatate pt Mihaita, si multa putere Gabrielei si lui Dan.

va pup cu stima si multa dragoste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mihaela, mi-au dat pur si simplu lacrimile! Sa ai curajul sa faci pasul asta pentru a salva viatza unui copil, nu se compara cu nimic altceva pe lume! Dumnezeu sa te binecuvinteze, scumpa mea si sa iti implineasca toate dorintele M-ai impresionat tare tare de tot!
toata stima, toata admiratia si tot respectul meu pentru fapta ta fara egal! Esti extraordinara! toate urarile de bine si gandurile mele curate pentru un suflet ca al tau Si cum spunea si mamica lui Mihaita, esti o a doua mama pentru el, ii redai viatza cu gestul tau

www.ana-design.ch/cosmina/cosmina.htm" target="_blank">Cosmina, un inger fara aripi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Mihaela,
Este extraordinar ca Domnul a tinut cu daruirea ta rasplatindu-te prin putinta de a oferi o viata. Plang si-mi dau seama ca cel care a spus "Domnul face minunile prin noi" s-a gandit, cu siguranta, si la tine!!

Doamne ajuta si sa fie totul bine si pt Mihaita si pt tine.
cu mult drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, toata admiratia mea pentru tine !!!!!
Un gest nemaipomenit de la un om extraordinar pentru un bobocel de om care abia asteapta sa infloreasca !!!
Semnez cu respect ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput