Salvati-l pe Mihaita !
Raspunsuri - Pagina 8
maria2mami spune:
Dragele mele,
Mihaita se simte binisor, il tin tot cu perfuzii de 2 ori pe zi, Gabriela si Dan sunt increzatori si plini de sperante pentru ca se asteapta rezultatele tuturor analizelor (ale mele si ale lui Bogdan) si speram ca vor pleca cat mai curand acasa cu o promisiune din partea profesorului I.P si cu speranta ca donatorul va fi gasit.
Doamne ajuta!
Ganduri de bine si sanatate multa din partea fam Hogas
Maria bb & Mihaela mami
mmiha
Mirunaa spune:
Am citit pe nerasuflate tot ce s-a scris despre acest subiect.Luni am sa fac si eu o mica donatie.
Dumnezeu sa-i ocroteasca pe Mihaita si pe ai lui parinti.
Tu, maria2mami, esti un om deosebit cum rar gasesti in lumea asta.
Mai da-ne vesti despre Mihaita.
Toate cele bune!
Sabina spune:
http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=148636&topic=32
se pare ca au gasit un donator.
Despre mihaita hogas e vorba in articol.sper ca nu gresesc....
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
maria2mami spune:
Azi am vorbit cu Gabriela la telefon si era tare suparata. La lasat pe Mihaita impreuna cu Dan la spital pentru perfuzii si ea trebuia sa mearga la o farmacie sa cumpere ceva medicamente ca deh... noi platim asigurari de sanatate si medicamente si ce mai trebuie tot noi trebuie sa cumparam. Este si foarte racita si ii este tare frica sa nu raceasca si bb. Mi-a dat doua vesti: una buna si una mai putin buna...., Bogdan, primul posibil donator, in urma analizelor a fost diacnosticat cu hepatita virus B, deci nu mai poate ajuta cu nimic...oricum gestul si dorinta lui de a ajuta au fost de milioane si pentru asta Gabriela si Dan cred ca-i vor fi recunoscatori toata viata.
Vestea buna ca analizele mele, care le-am facut pana acum, sunt 90% compatibile, deci sunt sanse foarte mari ca operatia de transplant sa se faca aici... numai ca, bineinteles ca nu se poate altfel, si eu am "mici" probleme...am ficatul ffoarte gras, si de aceea trebuie sa tin un regim foarte strict pe o per. de timp...nu stiu sigur cat anume. Gabriela a discutat cu Prof.Irinel Popescu despre restul analizelor si despre acest regim, urmeaza sa incepem saptamana cu forte noi si sa ne ajute Dumnezeu sa terminam cat mai repede si cat mai bine pentru Mihaita.Este un pui mic si merita sa aiba o viata frumoasa alaturi de parintii lui.
Eu sper sa rezist pana la capat si ma rog sa-mi dea Dumnezeu putere sa-i pot alina suferintele si toate clipele in care o aud sau o vad plangand.
Va pupam cu toti
Mihaita bb & Maria bb
Mihaela & Gabriela & Dan
mmiha
maria2mami spune:
Da, intr-adevar, am uitat sa mentionez ca va apare in JN articolul despre Mihaita (iar Silviu este defapt Bogdan), dar este TOTAL NEADEVARAT ceea ce scrie acolo:
" Doi dintre ei au avut curajul sa se inscrie pe lista donatorilor pentru salvarea acestui copil: Mihaela si Silviu. Mihaela a trebuit sa se retraga, din pricina analizelor, al caror rezultate nu au fost bune. A mai ramas doar Silviu, tacutul nostru erou. A acceptat sa vorbeasca despre gestul sau cu o singura conditie: sa nu-i dezvaluim identitatea. Sa nu facem din el o "celebritate de-o zi". Pentru Silviu, faptul ca isi rupe o farama din trup ca sa salveze un copil e un gest firesc."
Analizele lui nu sunt bune, v-am spus ca i sa descoperit virusul B, nu mai inteleg nimic...
saptamana viitoare am programare pt tomografie si pentru alterografie.
Oameni buni...ce se intampla???? Trebuie sa vorbesc neeaparat cu Gabriela.
mmiha
rodicaosoian spune:
Maria 2 mami,d-ZEU TE VA AJUTA SA TI REGIMUL
pentruca tu faci cu scopuri bune,ajuti o viata mica si nevinovata
si El te va rasplati pe deplin pentru ceea ce faci
ma rog pentru voi toti
anangel_lexi spune:
Maria2mami, te rog mult, daca mai mergi pe la spital intreaba-l pe doctor daca eu nu pot dona. AM grupa 01 pozitiv, DAr am avut mononucleoza infectioasa in 2003. Te rog intreaba-l daca in cazul asta mai pot dona sau nu. Eu nu stiu pe cine sa intreb.
Multumesc mult. Alexandra
I wish I were an angel...
Anina_n spune:
Mihaela, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si o viata lunga si fericita, ai un suflet mare !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn
laliq spune:
Vineri seara Mihaita, Gabi si Dan au fost in vizita la noi. Pentru articolul din JN explicatia e ca la data la care au aflat ei de problema virusului hepatiteti B in ficatul lui Bogdan, articolul era deja scris, iar autoarea nu mai putea face modificari, fiind deja dat la tipar. Pt. editia de Bucuresti (care intra mai tarziu in tipar) s-a adaugat o nota a redactiei in care se specifica faptul ca Bogdan (Silviu)nu mai poate dona.
Bogdan va repeta analiza (markeri virali) pt. a fi siguri de rezultat. Oricum , Maria este in continuare un posibil donator. Nu ne ramane decat sa speram ca toate analizele ei sa confirme faptul ca poate dona si Mihaita sa poata face transplantul cat mai curand.
Mihaita e atat de dragut, desi i se inchideau ochisorii de somn avea chef de joaca (bate din palme si rade). Din pacate nu prea conserva energia fiindca se misca aproape incontinuu, chiar si cand doarme. E ca un puiut razvratit.
Aseara am vorbit la telefon cu Gabi (erau la Fundeni - perfuzii + antibiotice pt. micut). Trebuie sa ne rugam pentru ei si pentru Maria.
Maria , ai toata admiratia si respectul nostru pentru ceea ce faci. Multa sanatate iti dorim si ne rugam ca totul sa se termine cu bine.
Larisa si Mihnea
maria2mami spune:
Fetelor, azi am fost iar la spital pentru tomografie; saptamana viitoare va trebui sa ma internez 2 zile pentru ultima analiza, arterografia. Mihaita este binisor, nu prea vrea sa pape, tot la perfuzii, un pic racit dar cu o mare vointa de a reusii.
Gabriela si Dan sunt si ei destul de bine, se chinuie, dar, speram sa terminam odata analizele asteasa pentru a putea stii ceva sigur. Va transmit tuturor numai ganduri bune , mii de multumiri pentru tot ce ati facut si pentru ce veti mai face de acum incolo pentru Mihaita si multa sanatate.
Maria bb & mami Mihaela
Poze cu ingerasi creti si zambareti :)
http://community.webshots.com/user/maria2mami
mmiha