Salvati-l pe Mihaita !
Raspunsuri - Pagina 10
marius spune:
Atunci cand vei deschide ochii uitandu-te spre geamul de la rasarit, si cand soarele va sclipi tainic sa stii ca a rasarit luceafarul din noapte. Pasii mintii si ai sufletului tau vor fi fiind de atunci inainte pasii mici ce vor strabate Universul inceputului dintotdeauna.
Dumnezeu sa va aiba in paza!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
alina023 spune:
Mihaela, ce faci tu este un gest divin. Dumnezeu iti va rasplati inmiit darul pe care il faci tu. Copilasii tai sunt norocosi cu o asemenea mamica.
Iti doresc multa sanatate si fericire si vom fi cu gandul alaturi de voi!
Multa sanatate si pentru puiul mic, Mihaita!
Doamne ajuta!
Alina si puiul Luca
laliq spune:
Mihaela, sunt prea putine cuvinte care sa exprime bucuria si uimirea ca oameni ca tine traiesc printre noi. Suntem fericiti ca Mihaita si parintii lui au avut sansa sa te intalneasca si speram din suflet ca totul va merge bine.
Sa ajute Domnul sa te bucuri si de Mihaita asa cum te bucuri de fetita ta, pentru ca intr-adevar tu esti a doua mama pentru el.
Multa sanatate si noroc!
Larisa si Mihnea
anangel_lexi spune:
Mi-au dat lacrimile! Numai bine atat tie, Maria cat si lui Mihaita! Multa, multa sanatate!
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
gabriela hogas spune:
Dragii mei prieteni,
Va multumesc din suflet pentru tot sprijinul vostru. Sper ca bunul Dumnezeu sa asculte rugaciunile atator oameni si sa aiba mila de noi. Se pare ca Mihaela, mama Mariei, este compatibila si speram din suflet ca sa nu avem surprize neplacute pe ultima suta de metri. Nu mai vrem sa zicem hop pana ce nu sarim gardul. Am avut suficiente socuri care ne-au cam zguduit. Ne rugam sa intram in operatie cat mai repede.
Cu toate ca este o operatie cumplit de grea, este insa singura sansa a lui Mihaita. Speram din suflet sa-l tina Dumnezeu si sa trecem cu bine aceasta incercare.
Mihaela, inca o data iti multumesc pentru ce faci si usa noastra iti este intotdeauna deschisa. Te iubim mult mult mult ... Ne vedem maine dimineata !
Doamne ajuta ! Va tinem la curent cu noutatile cum vom avea ceva concret. Speram sa fie de bine. Analizele lui Mihaita nu sunt cele mai grozave, rinichii incepand sa dea semne de oboseala, motiv pentru care ar trebui urgentat transplantul. Nu stim exact ce se intampla. Ni s-a promis ca operatia va avea loc in aceasta primavara. Cand anume? Nu stim.
Cu multa recunostinta,
Gabriela, Daniel si Mihaita Hogas
ionella3003 spune:
Domnul sa va dea putere si sa va aiba in paza!!!
Mihaela iti multumim ca esti OM
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
carrie spune:
am citit cu sufletul la gura si lacrimi in ochi tot subiectul...
sunt atat de fericita ca Mihaita are o sansa incat imi vine sa ma sui pe tren si sa fiu acolo la operatie...sincer!
s-a stabilit data?pentru ca sunt sigura ca va fi bine, iar gestul MIhaelei nici nu exista suficiente cuvinte pentru a-l lauda.
ne rugam pentru toti vei implicati, le uram putere, sanatate si mult noroc.
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
ancutzelu spune:
Si eu astept cu sufletul la gura rezultatul transplantului de ieri. E posibil sa mai dureze pana vom avea un rezultat.
Sa ne rugam in continuare pt Mihaita si Mihaela.