Salvati-l pe Mihaita !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Doamne, ieri a avut loc transplantul??? Nici n-am stiut!!! MULTA MULTA SANATATE lui Mihaita si Mariei! Dumnezeu sa-i ocroteasca!!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Doamne, ieri a avut loc transplantul??? Nici n-am stiut!!! MULTA MULTA SANATATE lui Mihaita si Mariei! Dumnezeu sa-i ocroteasca!!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Din pacate, vestile nu sunt atit de bune. O voi lasa insa pe Gabriela sa vi le dea, atunci cind va avea vreme sa intre pe forum...

Rugati-va in continuare pentru Mihaita, are nevoie de gindurile noastre bune!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Of, of, asa ce ma bucurasem pentru Mihaita, ca Mihaela este compatibila...sper totusi sa nu fie prea rele vestile.

Gabriela, iti doresc multa, multa putere si mult noroc, sa te bucuri de Mihaita multi ani de aici inainte!

Pentru Mihaita, multa sanatate si Dumnezeu sa-l ajute sa se faca bine !!!

Draga Mihaela, mama Mariei, esti extraordinara, toata admiratia si respectul meu!!!

Doamne ajuta sa se faca Mihaita bine!!!

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ma rog si eu sa fie bine Mihaita .Gabriela iti doresc multa putere si mult curaj in aceste momente dificile.
Mihaela ! Multa sanatate si tie!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Gabriela, eu doar astazi am dat de acest subiect, eu credeam ca e vorba de Mihaita a lui Felis.

Ma rog sa fie totul bine, pana acum Bunul Dumnezeu a fost langa voi si ne rugam sa fie si in continuare.

Mihaela, ceea ce ai facut tu este atat de impresionant incat nu am cuvinte sa exprim admiratia, respectul si totul fata de tine. Esti extraordinara, ne-ai dat un exemplu adevarat al legii "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti".

Mihaita, te rugam sa lupti!

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dragele noastre ...

...eu sper ca mamica lui Mihaita sa nu se supere pe mine (si sigur asta nu se va intampla)pentru ca trebuie sa postez aici ceea ce se intampla cu noi....am asteptat, fara sa mai postez nimic, in speranta ca vom avea numai vesti bune....si pentru ca vroiam sa va punem in tema despre tot ce urma sa se intample...eram datori, macar cu acest gest... pentru toate gandurile si rugile voastre...macar atat!!!
Sper ca ma veti intelege daca nu voi intra foarte mult in detalii si voi relata numai esentialul.

Transplantul era programat pentru luni, apoi s-a amanat pentru marti noaptea... vinerea trecuta, in mare-mare viteza, am refacut toate analizele, in regim de urgenta (am avut un mesaj aici, dar cand au fost problemele tehnice pe forum s-au dus)...si se astepta numai acordul Profesorului si al anestezistului pentru a se intampla o minune!
Se pare ca, pe ultima suta de metrii, au aparut "anumite" probleme cardiologice, iar medicul nu si-a dat acceptul pentru a se incepe transplantul.
Ultima speranta a mai ramas medicul anestezist, Gabriela urma sa mearga astazi de dimineata la dumnealui...si sa se lamureasca.
Pana la aceasta ora nu am discutat nimic cu ea la telefon...ceea ce va pot spune..este ca, aseara era terminata, plangea continuu si se intreba...oare de ce, dupa atata lupta si suferinta, dupa atatea zile chinuitoare, in principal, pentru Mihaita, s-a ajuns la o asemenea concluzie.
Pana acum...nu se putea ...oofff nu mai pot scrieee nimic...numai noi trei stim prin ce a trecut si prin ce trece ingerasul meu iubit si drag, il iubesc la fel de mult ca si pe fetita mea...nu stiu daca ma puteti intelege... la fel de mult!!!
Offf Nu-mi pot stapani lacrimile, imi plange sufletul in mine cand ma gandesc cum plangea dupa sutele de recoltari chinuitoare de sange si dupa fiecare analiza, cum ii ramaneau semne pe manute de la fiecare branula de la fiecare plasture.... Doamne DE CE NU POT SPUNE MAI MULTE???!!! ...de ce trebuie sa sufere in halul asta...oare cu ce a putut gresi un asemenea sufletel de ingeras?
Parca simtea ca se va intampla ceva...era foarte vesel, foarte vorbaret si zambaret...s-a jucat impreuna cu Maria si cu restul copiilor din salon...au fost super-fotomodele...au facut booze (adica poze...cum soune fetita mea)...totul era ok...si apoi am intrat intr-o criza de panica (in special eu). E tare greu....

Am zis ca va povestesc numai esentialul, si m-am intins la vorba, ca deobicei, cum mai aflu cate ceva...aici sunt!!!

Va iubim mult si va multumim din sufletelele noastre de parinti!!!
Rugati-va pentru Mihaita....este in cea mai buna perioada a lui, din toate punctele de vedere, este un luptator si pentru mine este de o comoara.
Doamne ajuta-l sa se faca bine, sa creasca mare, sanatos si frumos si sa se bucure impreuna cu parintii lui de VIATA!!!

Mihaita bebe & Maria bebe

Mami Gabriela & Mami Mihaela & Tati Dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Ma doare sufletul...dupa atat lupta si atata suferinta sa nu se faca transplantul? Dar cum se poate ca dupa zeci de analize facute in ultimele luni sa nu se descopere nimic la inima si acum hodoronc-tronc sa apara ceva atat de grav incat sa nu se mai poata efectua transplantul?!?!? Ii este frica doctorului sa-si asume vreun risc? Dar daca asta este ultimalui speranta si parintii sunt de acord sa-si asume un anumit risc, chiar nu se poate face nimic? Ma rog din suflet sa fie bine pentru Mihaita, sa aiba mult noroc sa se bucure de o viata normala multi, multi ani....

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Draga Mihaela si draga Gabriela,

Cand am aflat acum cateva zile ca vestile nu sunt bune, n-am stiut la ce sa ma astept... In nici un caz nu m-am gandit ca operatia nu s-a facut... ci dimpotriva... Nu stiu daca intelegeti ce vreau eu sa zic. Cred ca este greu de acceptat acest refuz din partea medicului dupa atata timp de asteptare si inteleg ca pare ca toata speranta pe care v-ati pus-o... s-a risipit subit... Insa Mihaita traieste si asa cum scrie Mihaela, e vesel si e in cea mai buna forma a lui. Nu disperati... inca nu s-a facut tot ce se putea face... eu una asa vad... Ce nu inteleg eu este daca aceasta hotarare a medicului este definitiva?? Desi inima mea plange, incerc sa vad lucrurile si din alt unghi. Daca medicul nu s-a simtit in stare sa faca operatia, inseamna ca asa e mai bine asa pt toata lumea... macar pe moment, caci nu stiu daca hotararea lui este asta si basta.
Pe urma, ma mai gandesc la ceva: toata lumea stia ca Mihaita va face operatia pe 8 Martie si sunt sigura ca multi ne-am rugat la Domnul pt Mihaita. Poate este voia Domnului ca Mihaita sa nu fi fost operat atunci. Poate parea ciudat ce zic... dar eu cred in Puterea Lui!!
Nu mai stiu cum arata situatia banilor in acest moment... cati bani s-au strans pt Mihaita... Insa stiu ca am in fata o lista imensa cu toate centrele din Europa unde se fac trasnplanturi. Spuneti-mi doar o vorba si pun mana pe telefon sa sun. Si eu m-am rugat pt Mihaita... si eu , dar am mare incredere in cel de SUS si nu pot crede ca daca EL a facut ca Mihaita sa gaseasca un donator compatibil cu el in persoana EXTRAORDINARA a Mihaelei, ca el va permite sa se intample ceva rau cu Mihaita.... Va implor, dragele mele mamici, de soarta incercate, nu va pierdeti INCREDEREA!!! Sunt alaturi de voi... si... astept doar un semn sa pun pana pe telefon.

Daca vreti sa va convingeti, am aici lista http://www.etco.org/transplant_centers_in_europe.htm

Va imbratisez cu mare admiratie si respect,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Ce se mai intampla?
Tine legatura cineva cu Mihaela si/sau Gabriela?
Va rog, mai dati un semn de viata - noi ne rugam in continuare
Magda, Stefan si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Gabriela, Mihaela, suntem cu gandul la Mihaita si la voi ! Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput