Salvati-l pe Mihaita !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

multumesc mult LILI
chiar asa ma gandeam si eu sa fac si o sa va tin la curent
dar LILI cand ati trimis banii in RO cum ia-ti pus?direct in acconturile parintilor sau ati folosit Western union?(care este cam scump )
o sa incerc si eu sa iau legatura cu agenti de la banca si sa-mi spuna care este cea mai ieftina metoda ,pana atuci poate imi spui tu cum ati procedat voi
multumesc mult

rodicaosoian

Buna Rodica,
Noi am trimis printr-opersoana care a mers in Romania. Persoana respectiva s-a intalnit la aeroport cu mama baiatului si i-a dat banii. Tot la biserica poti sa afli cine calatoreste in Rom numai ca trebuie sa fi sigura ca este o persoana de incredere si sunt sigura ca nu-i greu de gasit. Sunt atatia oameni buni!.
In nici un caz prin western union fiindca este mult prea scump si banii pot fi folositi in folosul lui Mihaita.

Numai bine,

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Azi e ziua lui Mihaita! Sa-i dea Domnul multa sanatate si putere, sa se faca bine si sa creasca mare!
Sambata eu si sotul meu ne-am intalnit cu Gabriela, Dan si Mihaita. Am iesit la o plimbare in Cismigiu (super vreme, cu soare!) Vreau sa va zic ca Mihaita e un scumpic si un cumintel, iar parintii lui merita toata admiratia si respectul nostru. Am facut cateva poze pe care le vom posta pe forum daca Gabriela isi va da acordul.
Se pare ca si saptamana aceasta vor fi la Bucuresti pentru continuarea analizelor (care il cam chinuie pe bietul Mihaita…). Sa speram ca testele de compatibilitate cu donatorul vor fi bune si transplantul sa va putea face aici cat mai repede. Doamne ajuta!
La multi ani Mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dragele mele, ieri, chiar de ziua lui Mihaita, am fost impreuna la spital pentru a face analizele de compatibilitate. Toate cuvintele din lume, in acest caz, nu-si au rostul.
Mihaita este, in primul rand, un ingeras de bebelus si in al doilea rand un luptator si un voinic. Lupta pentru fiecare dintre ei, in primul rand, cred ca pentru parintii lui si apoi pentru el.
Parintii lui, Gabriela si Dan sunt minunati, au o putere de a rezista miraculoasa iar eu am avut o mare onoare sa-i cunosc.
Toti trei sunt, intradevar, de admirat iar eu am invatat o adevarata lectie de viata!!!
Mai trebuie sa facem maine cateva analize, impreuna cu al doilea posibil donator, si speram ca Dumnezeu sa ne ajute sa se gaseasca in sfarsit calea spre a face acesti minunati tineri fericiti impreuna cu puisorul lor.

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

asa vesti mai da,ma bucur caeste un luptator
ma rog la BUNUL D-ZEU ca sa faca in asa fel incat analizele sa fie compatibile
Doamne-Ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Doamne ajuta!

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

In primul rand la multi ani si multa, multa sanatate lui Mihaita!

In al doilea rand, draga Gabriela, te rog mult daca mai ai nevoie de ceva sa-mi spui ori aici ori pe mail, cum vrei tu.

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

La multi ani micutzului Mihaitza si bunul Dumnezeu sa-l faca sanatos. Sa cresti mare, puiule alaturi de minunatii tai parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Mihaita ! Sa dea Bunul Dumnezeu sa te faci bine, sa fii sanatos si fericit o viata intreaga, alaturi de minunatii tai parinti !
Gabriela, sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, baietelul vostru scump !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dragele mele, cred ca asteptati cu nerabdare vesti despre Mihaita.
Imi pare rau sa va spun, dar, el nu prea se simte bine din cauza perfuziilor si a celorlalte analize. Ieri am facut, impreuna cu al doilea posibil donator, Bogdan, ecografia la ficat iar maine este iar o zii plina de analize si pentru noi dar mai ales pentru Mihaita.
Speram ca toata durerea si toata suferinta lui sa se sfarseasca odata, si sa fie operat aici in Romania cat mai repede. Pana acum, analizele noastre, dupa cum spun doctorii, sunt ok si sunt sanse foarte mari ca unul din noi doi sa fie compatibil cu el.
Gabriela nu are acces la internet aici in Bucuresti unde sta si nici nu are timp sa intre la vreo sala de net pentru ca toata ziua este, impreuna cu Dan, sotul ei si cu bebe, pe drumuri; perfuziile le face de doua ori pe zi, de dim si seara.

Sa ne ajute Dumnezeu sa se termine cu bine totul. Mihaita rade si gangureste ca un adevarat barbat, ne ridica moralul la toti si ne face sa zimbim la orice boroboata pe care o face.
Sa-l tina Cel de Sus puternic si sanatos.Tinem legatura
Multumiri pentru urarile de La multi ani si pentru toate gandurile voastre din partea familiei Hogas.

Maria bb & mami Mihaela
Mihaita bb & Gabriela, Dan

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Mihaela, multumim pentru vesti !
Suntem cu gandul la Mihaita, ne rugam pentru gasirea unui donator compatibil !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40625" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput