Salvati-l pe Mihaita !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmag spune:

Ulisernic,
ai mai aflat ceva despre obtinerea Certificatului de handicap?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

Buna
aici,voua ma alatur si eu,sant dispusa sa fac orice ca sa putem aduna bani necesari pentru Mihaita
nu am mai facut asta niciodata dar mi-am propus ca vreau sa ajut si de aceea va cer FETELOR niste ideei cum sa procedez
eu ma-s duce pe la fiecare biserica de aici si as bate la usa fiecaruia pentru a aduna niste banii dar cum sa fac???????
cum sa le le demonstrez?oare sa pun niste poze de a liu Mihaita?sa scot scrisoarea Gabrielei si sa o afisez?
va rog daca aveti ceva ideei spuneti-mi cat mai repede ca sa pot incepe .va doresc sanatae multa si la Mihaita sa-l ajute BUNUL D-ZEU SA TREACA CU BINE PESTE TOT

rodicaosoian

Buna Rodica,

Noi am strins ceva bani pentru un baietel de aici de pe site. Am mers la preotii de la parohii si le-am dat sa citeasca despre caz (am printat de aici de pe site mesajul care descria situatia copilului). Apoi preotul a anuntat la biserica si noi am facut o cutiuta si oamenii au pus acolo cit au putut. Preotul poate sa anunte mai multe duminici la rind. oamenii sunt darnici si daca indemnul vine de la preot ei stiu ca-i adevarat.

Doamne Ajuta
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Buna tuturor,

Am intrat de curand pe acest topic si as vrea si eu sa ajut cumva, pe langa banii pe care ii voi dona (nu sunt prea multi din pacate). Incerc sa informez asupra cazului si colegii din compania la care lucrez, poate se aduna ceva mai multi.
Mai aveti vesti despre Mihaita si parintii lui? Mai sunt in Romania? Cati bani s-au strans? Vad ca mamica lui nu a mai scris pe forum de la inceputul lunii. Sper ca totul e bine.

Sanatate multa!
Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragii mei prieteni,

Imi cer mii de scuze pentru lipsa noutatilor in privinta lui Mihaita.
Am sa incerc sa recuperez. Vreau insa sa va asigur ca am intrat cat de des am putut pe DC dar din diverse locatii fara a putea sta suficient de mult pentru a raspunde. Nu am rezolvat cu netul acasa si inca ma chinui cu netul pe la prieteni, prin oras etc.
Asadar, Mihaita va pupa pe toti si va multumeste prin zambetul lui minunat pentru ca nu l-ati parasit si va roaga sa credeti in sansa lui.

Am batut la foarte multe porti, am vorbit ore in sir la telefon, am scris multe scrisori. S-au mai deschis cateva usi, altele sunt doar intredeschise si speram sa se deschida larg pentru Mihaita.
In ceea ce priveste situatia contului, avem pana in prezent, f.aproape de 12.000 EURO. Mai avem promisi 2700 care insa vad ca nu mai apar.

Mihai se simte relativ bine. Are dureri de dinti deoarece de-abia acum i-a iesit primul coltisor din ceea ce se va chema primul lui dinte. In afara de lucrul acesta (normal de altfel, chiar daca cam tarzior), mancarimea de piele il chinuie destul de tare si incercam sa il masam cat mai des, sa il imbracam cu haine cat mai fixe, sa fie acoperit cat mai bine ca sa nu ajunga la piele, pentru ca efectiv o rupe de scarpinat. Ii dam treaba cat poate duce. Il punem in premergator, ii dam o multim de jucarii ca sa ii distragem atentia, este foarte bucuros ca mananca singur biscuite si il rupe cu varful lui de dintisor. A descoperit TV-ul, chiar daca se plictiseste destul de repede, orice ar fi la el. Am observat insa ca ii place muzica foarte mult si zgomotele din desene animate care ii atrag atentia. As putea sa va povestesc ore in sir cat este de dragalas, cat de mult ii place baita si cat de mult i-o prelungim. Uneori dublam apa din cadita ca mereu sa raceste. Noaptea nu prea doarme, sunt nopti foarte dese cand se culca spre 4-5 dimineata si noi stam noaptea si dansam, ne plimbam prin casa cu premergatorul ...
A, am uitat sa va spun. Este innebunit dupa tastatura de la calculator. Cum o vede parca este atras de magnet. Sta pe scaunel si bate cu ambele maini in dansa si cand este deschis PC-ul incep sa se deschisa ferestre, altele se inchid, cred ca mai sterge ce i se pare in plus. I-am facut poze la calculator, dar inca nu le-am developat. Sper sa reusesc zilele acestea sa postez cateva poze cu el.
Gata, ca cred ca v-am innebunit cu povestile mele despre Mihaita.

Vreau sa multumesc din suflet la toti care sunt alaturi de noi si care nu ne-au parasit. Va rog, nu ne parasiti!

Miercuri noapte plecam la Bucuresti la Sp. Fundeni pentru a relua analizele lui Mihaita. De asemenea, ne intalnim si cu potentialii donatori (3 la numar) care ne-au spus ca doresc sa il ajute pe Mihaita prin donarea unei bucatele de ficat. Mergem cu ei sa facem testele de compatibilitate si ne rugam la Dumnezeu ca macar unul sa fie compatibil si apt pentru transplant si sa nu se razgandeasca pe parcurs. Rugati-va pentru Mihaita. Dumnezeu este mare si singura nadejde la El ne-a ramas.

Draga Rodica, iti multumesc pentru intitiativa si sa stii ca poti rezolva multe in felul acesta. Noi am facut acest lucru in Iasi (din pacate nu am reusit sa ajungem la toate bisericile din lipsa timpului) insa am reusit sa strangem cateva milioane care ne-au fost de mare folos. Intr-adevar singura problema este credibilitatea. De aceea, daca va trebui sa oferim informatii in plus sau fotografii in original, nu ezita sa imi spui si iti voi trimite cat de repede pot.

Roxana, este Ok si faza cu fundatiile. Insa cred ca bisericile se mobilizeaza mai repede, deoarece preotul vorbeste si omul daca vrea sa ajute atunci doneaza sau cel mult ne contacteza personal. Fundatiile au intr-adevar putere si am vorbit cu dna care mi-a indicat-o Madalina. Ea cunoaste cateva fundatii si mi-a promis ca ma va ajuta. A propos, Madalina, iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa cunosc o doamna atat de speciala cum este d-na Anea. Am plecat de la ea placut surprinsa si cu un "strop" foarte mare de speranta si incredere ca Dumnezeu nu ne va lasa. Multumesc inca o data.

Magda, iti multumesc ca nu m-ai uitat si te ocupi in continuare de dosarul lui Mihaita. Daca mai ai nevoie de lapte praf nu uita ca am cutii disponibile.

Draga Larisa, bine ai venit pe forum si iti multumesc ca te-ai aplecat asupra cazului lui Mihaita. Orice ajutor este binevenit. Nu te gandi ca este prea putin sau nesemnificativ. Nu exista asa ceva. Orice cuvant care il spui despre acest caz, orice om pe care il faci sa te asculte reprezinta pentru noi un pas in plus. Orice gand bun care se indreapta catre Mihaita il ajuta. Orice om care spune din suflet Doamne, ajuta-l pe Mihaita sa se faca bine si alunga-i durerea, inseamna enorm pentru noi.

Ancuta, sa stii ca ti-am citit mesajul si sper sa intelegi lupta noastra pentru viata lui Mihaita. Pe scurt, incercam sa il ducem pe Mihaita acolo unde are cele mai mari sanse de reusita si cea mai buna ingrijire posibila. Se pot spune multe pe aceasta tema. Sunt oameni care ne inteleg, sunt oameni care isi duc copiii peste granita pentru o simpla consultatie, altii pentru analize de rutina. Sunt si oameni care cred ca avem mofturi si ca nu suntem un caz disperat. Eu le doresc doar sa nu treaca prin ce trecem noi, prin toate incercarile si mai ales prin tot felul de doctori prin care am trecut ca sa ajungem la cei mai buni la care suntem in prezent.

Alexandra (anangel lexi) vreau sa te rog din suflet sa imi traduci daca vei putea scrisoarea integrala in lb. germana. Iti trimit scrisoarea pe mail si astept raspunsul tau. As putea sa ajung la un medic german care are multe relatii si ca sa vada daca ma poate ajuta, vrea insa prezentarea cazului (in speta scrisoarea mea detaliata) si cele mai importante acte medicale. Eu am sa incerc sa le traduc eu cu dictionarul in fata, gandindu-ma ca sunt mai mult cifre si analize, dar scrisoarea este literatura, gramatica germana, alta filosofie. Daca poti, te rog ajuta-ma. Multumesc frumos.

Va multumesc la toti. Va sarut si va rog inca o data, rugati-va pentru Mihai Alexandru. Acuma dau fuga la bazar sa ma pun la punct cu noutatile. Acusica trebuie sa vina sotul sa ma culeaga de la net (este aproape 11 noaptea).

Gabriela Hogas, mama lui Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

multumesc mult LILI
chiar asa ma gandeam si eu sa fac si o sa va tin la curent
dar LILI cand ati trimis banii in RO cum ia-ti pus?direct in acconturile parintilor sau ati folosit Western union?(care este cam scump )
o sa incerc si eu sa iau legatura cu agenti de la banca si sa-mi spuna care este cea mai ieftina metoda ,pana atuci poate imi spui tu cum ati procedat voi
multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Dragele mele,

Imi cer mii de scuze ca nu am mai putut intra pe site, dar am avut ceva probleme cu providerul de internet. Acum s-a rezolvat si totul revine la normal.
Am primit dosarul lui Mihaita, o parte din fluturasi i-am impartit, iar restul + dosarul il voi duce la o biserica unde mai merg cu Maria, la SF. MINA, unde vom reusii sa facem o minune.
Am inteles ca joi sunteti la spital, la Fundeni, eu m-am mai oferit o data, dar nu cred ca ma bagat nimeni in seama. Va repet, am aceeasi grupa de sange ca a lui Mihaita, si daca va pot ajuta, cand trebuie sa se faca analizele si sa va intalniti cu cei 3 posibili donatori, voi fii si eu acolo.(vorbesc foarte serios!!!)
Astept raspunsul vostru pe pm sau aici, pe site

Pentru mamicaluiteo: am primit adresa, dar pana acum nu am trimis nimic pentru ca am avut ceva probleme. Insa, in viitorul cat mai apropiat ma voi revansa.

Maria bb & mami Mihaela

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabriela, am tradus scrisoarea, ti-am trimis-o pe mail, sper din suflet sa te ajute.

Cu tot dragul, Alexandra

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Draga Maria,
Iti multumesc pentru mesaj si pentru ajutorul imens pe care vrei sa ni-l dai. Tel. meu este 0744678964. Poti sa trimiti dosarul lui Mihaita oriunde crezi tu de cuviinta si oriunde poti. Orice ajutor este binevenit. Principala problema si cea mai delicata este cea a donatorului. Fara el putem avea toti banii din lume ca nu putem sa-l operam. Ce ai putea adauga la scrisoare este ca in prezent avem aproximativ 12000 Euro. Cum ajung in Bucuresti si reusesc sa aflu de analizele pentru potentialii donatori iti voi da mai multe detalii in acest sens. Pana atunci mult succes in tot ceea ce vrei sa intreprinzi. Doamne ajuta !
Gabriela Hogas, mama lui Mihaita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Gabriela draga,
M-a impresionat tare si ultimul tau mesaj. Ieri am fost la banca sa pun banii si sper din suflet sa-i foloseasca lui Mihaita. E tare scump si ma gandesc la el mult de tot.
Daca veniti in Bucuresti puteti sa stati la noi oricat aveti nevoie. Am o camera pentru copilas si pot sa aduc si patut. Doar sa-mi spui. Maine as vrea sa te sun ca sa-ti mai dau o adresa de companie la care sa incerci o cerere de sponsorizare. Daca tot vii in Bucuresti pot sa iau eu dosarul si sa-l duc acolo. Poate avem noroc.
Vorbim maine (de fapt azi).
Doamne ajuta-i lui Mihaita si familiei sale!

Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

Buna

Sper din tot sufletul sa strangi cat mai repede fondurile necesare transplantului, dar pana atunci te-as ruga sa incerci sa mergi si la un bioenergetician pe care eu ti-l recomand cu toata increderea.
Este vorba de Tiberiu Molnar adresa lui de web http://www.bioenergy.ro/
Ai incredere si incearca si aici. Nu este un hot asa cum sunt mai toti terapeuti care au aparut in ultimul timp.
Eu l-am cunoscut in urma cu 2 ani, cand datorita unei boli destul de complicate tatal meu a avut de syferit o operatie. Rezultatul nu a fost cel mai satisfacator, de frica am inceput sa citesc pe net tot ce era scris despre aceasta operatie, atat din punct de vedere medical cat si metode naturiste.
Intalnirea cu acest om a fost cel mai bun lucru care s-a putut intampla.

Inearaca,nu vei regreta, spera si o sa reusiti, nu sunt vorbe de incurajare ci etapele unei lupte pe care o duci atunci cand boala incearca sa-i ia pe cei dragi de langa noi.

Sunt alaturi de voi si sa scrieti numai de bine.

Roxana

Mergi la inceput