Salvati-l pe Mihaita !
Raspunsuri - Pagina 5
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by gabriela hogas
Draga Roxana,
Poate ca situatia va fi roz cat de curand si pentru noi deoarece anul acusica trece si cine stie, la inceput de an poate vom avea sanse mai mari. Nu renunta.
Multumim pentru tot. Noi continuam lupta.
Gabrielle, mama lui Mihaita
Gabrielle, sigur ca nu renunt. Am batut la 2 usi mai grele, macar una de s-ar deschide...nu renunt...ma gandesc mereu la voi. Doamne Ajuta!
Serban
madalina horsa spune:
Gabriela, Craciun fericit si un an cu multa sanatate pentru Mihaita.
Cum este cu ajutorul din partea statului? Ati depus dosarul la minister?
Altceva: daca este necesar transplant, analizele pentru eventualii donatori nu se fac gratuit, la Fundeni? Eu am vazut cand am fost acolo la spital ( aveam o matusa internata) ca potentialii donatori faceau analizele acolo. Cred ca ar trebui vorbit cu dn. doctor Irinel Popescu despre asta.
Nu uita sa o suni pe prietena mea din Iasi sa-i duci dosarul pentru fundatiile acelea.
Inca o data multe sanatate!
Madalina
mmag spune:
Dragele mele,
astazi am vizitat-o pe Gabriela si pe micutul Mihaita.
Nu cred ca pot descrie in cuvinte dragostea Gabrielei pentru micutul ei si nici lupta lui Mihaita cu boala.
Desi are 11 luni, cantareste doar 6 Kg si, chiar daca piciorusele lui sunt foarte subtirele, Mihaita se ambitioneaza sa mearga in premergator.
Din cauza bolii, pielea lui este galbena si ii vine sa se scarpine. Dar, cu toate acestea, zambeste si da energic din manute si picioare.
Ma rog ca Dumnezeu sa-i dea putere Gabrielei sa lupte mai departe si pe Mihaita sa-l ajute sa reziste pana se va gasi o posibilitate de salvare si pentru el.
Magda
ancuta06 spune:
Eu, totusi, nu reusesc sa inteleg de ce nu se incearca transplantul in Romania, avand in vdere ca s-au mai facut, cu rezultate bune. Am inteles ca trebuie facut cat mai urgent, ori pana se vor strange toti banii, nu stiu cat timp va mai trece. Este, totusi, o suma foarte mare, iar pentru Mihaita fiecare zi este foarte importanta
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
gabriela hogas spune:
Draga Magda,
Multumesc pentru vizita si mai ales pentru cuvintele minunate pe care le-ai spus despre Mihaita. Ai concentrat in cateva propozitii un adevar pe care de multe ori as vrea sa il uit.
Te astept oricand sa mai treci pe la noi si sper ca data viitoare sa fiu mai ospitaliera.
Multumesc pentru daruri.
Fetelor,
Multumiri pentru bazar si pentru urarile de bine si cuvintele de incurajare.
Daca nu ne mai auzim anul acesta Revelion Frumos si un An Nou cat mai bun plin de bucurii si de sanatate.
Gabriela Hogas
gabriela hogas spune:
Dragii mei prieteni,
Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi in 2004 si va rog sa fiti alaturi de noi si in 2005. Ne rugam ca acest an sa ne aduca bucuria vindecarii lui Mihaita si sa aduca bucurie si sanatate in toate familiile.
Cu toate insistentele mele, de-abia maine (sper) voi avea Internet acasa si imi va fi mai usor sa raspund si sa ofer toate informatiile necesare si detaliate pe care le veti dori. Daca v-am suparat pe vreuna in vreun fel, va rog sa ma iertati.
M-am oprit acum la un net sa va urez la toate un An Nou bun plin de realizari si de fapte bune.
Cu multumiri,
Gabriela Hogas, mama lui Mihaita
mamicaluitheo spune:
iubita mea,
LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii si fie ca acest nou an sa iti aduca tie si puiului mihaita numai realizari si refacere rapidaaaaaaaaaaaa.va doresc dn tot sufletul
.......950.000 sunt in contul vostru.
si daca trece mihaela pe la mine poimaine vor mai fi ceva,
va doresc multa santata si impliniri
UN AN NOU FERICIT CU BUCURII SI IMPLINIRI!
Cu dragoste
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
rodicaosoian spune:
Buna
aici,voua ma alatur si eu,sant dispusa sa fac orice ca sa putem aduna bani necesari pentru Mihaita
nu am mai facut asta niciodata dar mi-am propus ca vreau sa ajut si de aceea va cer FETELOR niste ideei cum sa procedez
eu ma-s duce pe la fiecare biserica de aici si as bate la usa fiecaruia pentru a aduna niste banii dar cum sa fac???????
cum sa le le demonstrez?oare sa pun niste poze de a liu Mihaita?sa scot scrisoarea Gabrielei si sa o afisez?
va rog daca aveti ceva ideei spuneti-mi cat mai repede ca sa pot incepe .va doresc sanatae multa si la Mihaita sa-l ajute BUNUL D-ZEU SA TREACA CU BINE PESTE TOT
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by rodicaosoian
Buna
aici,voua ma alatur si eu,sant dispusa sa fac orice ca sa putem aduna bani necesari pentru Mihaita
nu am mai facut asta niciodata dar mi-am propus ca vreau sa ajut si de aceea va cer FETELOR niste ideei cum sa procedez
eu ma-s duce pe la fiecare biserica de aici si as bate la usa fiecaruia pentru a aduna niste banii dar cum sa fac???????
cum sa le le demonstrez?oare sa pun niste poze de a liu Mihaita?sa scot scrisoarea Gabrielei si sa o afisez?
va rog daca aveti ceva ideei spuneti-mi cat mai repede ca sa pot incepe .va doresc sanatae multa si la Mihaita sa-l ajute BUNUL D-ZEU SA TREACA CU BINE PESTE TOT
rodicaosoian
Dupa mine cel mai fain ar fi sa incerci sa gasesti fundatii care ajuta copii bolnavi si cluburi care fac si acte de caritate si care sigur doneaza pentru astfel de cazuri. Poate ca sunt biserici care stiu de fundatii...trebuie sa intrebi printre cunostintele tale.
Serban