Salvati-l pe Mihaita !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Dragelor si dragilor,

Mihaita, Gabriela si Dan sunt bine (cat se poate in astfel de situatii). Momentan Mihaita a scapat de perfuzii. Din pacate transpantul este inca sub semnul intrebarii. Sperante mai sunt, dar mai trebuie sa asteptam. Poate saptamana viitoare sa avem vesti bune.
Ce pot sa va spun sigur e ca Mihaita e plin de energie, a inceput sa mearga tinut de manute si ii place tare mult, rade si bate din palme daca ii canti, e asa o bucurie sa il vezi! Mananca ceva mai mult decat inainte si doarme mai bine.
Sa ne rugam in continuare pentru sanatatea lui, a Mihaelei si a parintilor. O da Domnul sa fie si mai bine.

Salutari tuturor,

Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Ma bucur mult sa aud ca acum Mihaita a scapat de perfuzii, noi il tinem mereu in rugaciunile noastre.

Stiti ceva de inimioara?

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (11 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Subscriu celor spuse de Larisa (pe care o pupam) si avem o surpriza pentru voi...pozele mult promise cu Mihaita zambaretul

http://community.webshots.com/album/297642359dunFTg

Cu mare drag si cu speranta unei minuni...Mihaela si Maria bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Multumim pentru poze, Mihaita e un superb la fel si creata Maria.

Asteptam in continuare vesti despre Mihaita, nu trebuie sa fie neaparat mari, important este sa fim la zi cu tot ceea ce se intampla cu el. Suntem mereu alaturi de voi toti in rugaciuni.

_
Lucia sotia lui Csaba si mamica in devenire (11 sapt).

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Doamne ajuta!

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur ca Mihaita este bine ! Sa fie tot asa zambaret si plin de energie si mai departe !
Multumesc pentru poze, Mihaela !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43549" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragii nostri prieteni,
Mii de multumiri pentru rugile voastre si pentru sprijinul dat.
Ajung cam rar la un net dar ii multumesc Mihaelei ca se ocupa cu noutatile.
Mihaita este bine avand in vedere boala lui.
Vrea sa mearga si nu are rabdare sa isi tina corpul drept. Baga capul inainte si picioarele mai greu, raman in urma. Nu are astampar si asta ne bucura enorm. Mananca lapte cu fidea!(seamana cu mama). Mai mananca si cate o banana si putin laptic. In rest ne rugam de el sa se mai ingrase dar se face ca nu intelege.
Mi-a adus o doamna care mai vine pe la spital joia sa se joace cu copiii bolnavi un desert de soia cu vanilie care ii place la nebunie lui Mihaita. Este un produs german (Natumi, parca) ecologic 100%. Este putin dulce si ii place lui Mihaita la nebunie. Deocamdata nu am reusit sa il gasesc la alimentara. Doamna mi-a spus ca il pot gasi la Carrefour sau la Nick. In Carrefour nu am avut succes, sa incerc maine la Nick.
A inceput sa doarma putin mai bine chiar daca se culca tarziu in noapte si se trezeste pe la 5. Dupa 6 insa mai trage un pui de somn pana pe la 9 dimineata. Este un scumpel si nu mai stim ce sa facem ca sa ii fie bine.
Ii place sa faca galagie si ii place sa se auda. Are 2 varfuri de dintisori jos si 2 varfuri de dintisori sus. Roade tot ce prinde.

Dupa cum cred ca stiti am avut ceva probleme la spital. Transplantul nu s-a facut inca si nici nu stim cand se va face. Prof. anestezist este momentan plecat pana spre marti - miercuri. Sa mai intrebam o data cand se va face operatia. Deocamdata nu prea vor sa il opereze pentru ca este prea mic (aproape 7 kg) si riscurile sunt imense. Va dati seama ce incurajati suntem
Inca ne mai gandim la Belgia. Acolo experienta la copiii transplantati este uriasa si Mihaita ar avea sanse de aproape 100% de reusita. Iar ne lovim de bani.

Vreau sa fac un apel la toti cei care citesc apelul nostru pentru salvarea vietii lui Mihaita.
Suntem intr-o situatie foarte delicata. Daca ne lansam intr-o campanie oficiala cu tot tacamul de mass-media si tam-tam pierdem sprijinul sp. Fundeni, deoarece ni s-a spus ca trebuie sa fim foarte hotarati unde il operam. Nu putem spera la Belgia pastrand in acelasi timp usile de la Fundeni deschise. Acest lucru pentru mine si pentru cei direct implicati ramane un mister pe care insa nu vreau sa il descifrez deoarece este in joc viata lui Mihaita. Sper sa intelegeti mai mult decat am putut scrie negru pe alb.
Singura noastra solutie este ajutorul firmelor private. Parerea noastra este ca o actiunea in mass-media la ora actuala ne-ar face foarte mult rau (!).

Membrii forumului sunt foarte multi. Am primit emailuri si de la oameni care doar citesc mesajele fara sa fie membri. Fac apel la voi toti. Impreuna putem sa strangem acesti bani pentru a pleca acolo unde un transplant de ficat la un copil atat de mic cum este Mihaita nu reprezinta un act chirurgical atat de riscant. Este o operatie pe care ei o fac de peste 500 de ori intr-un an. Am trimis emailuri la foarte multe firme. Fara sustinerea dosarului din interiorul firmelor nu avem nici o sansa la vreun ajutor.
Va rog frumos, patroni, angajati, parteneri etc., puneti o vorba buna acolo unde trebuie ca sa putem strange 80.000 de Euro.
Este suficient sa stim ca ne putem baza pe acesti bani. Nu vrem banii in cont, vrem doar promisiunea ferma ca ne putem baza pe suma X de la firma Y. Noi tinem situatia promisiunilor si daca tragand linie vedem ca avem suficienti bani atunci luam legatura cu cei care ne-au ajutat si ei pot vira banii direct in contul clinicii din Belgia.
Va rog nu ne lasati. Trebuie sa facem ceva. Timpul se scurge si starea lui Mihaita este sustinuta doar de efectul perfuziilor incheiate nu cu mult timp in urma.

Va rugam ajutati-ne. Astept orice intrebare, orice nedumerire, orice informatie, pe email sau pe telefon. Eu cred ca se poate. Ganditi-va la cate mii de firme putem ajunge impreuna. Cateva sute de mii de lei de la fiecare pot face diferenta. Sper din suflet sa intelegeti dilema in care ne aflam si sa intelegeti drama prin care trecem si nevoia urgenta de a-l opera acolo unde doctorii ii dau sanse mari de supravietuire.

Ma inchin in fata dvs,. si sper sa dati curs rugamintii cat mai repede posibil.

Multa sanatate, mii de multumiri si sa va dea Dumnezeu inzecit pentru fiecare leu obtinut pentru Mihaita.
Ii multumesc Mihaelei si i-am spus si ei. Ea este la fel de mama ca si mine pentru Mihaita daca nu chiar mai mult. Eu i-am dat viata pentru circa un an de viata, ea ii poate da multi ani de viata prin ceea ce vrea sa faca. Te iubim foarte mult.

Ajutati-ne sa implinim aceasta minune.
Cu recunostinta vesnica,
Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Gabriela, sunt alaturi de tine. Ocupindu-ma de Tudor (povestea lui e aproape identica cu cea a lui Mihaita, numai ca el nu are norocul de niste parinti, asa puternici si adevarati cum sunteti voi...), simt o picatura din drama prin care treci tu.

Am citeva coordonate in Belgia si, intr-adevar, mi se pare a fi cea mai buna solutie. Si in Anglia se fac, de multa vreme, astfel de trasplante la copii, dar nu stiu cit costa...

Tot ce voi afla luptindu-ma pentru Tudor va ajunge si la tine, pentru Mihaita. Nu v-am uitat, dar ne-am dat deoparte pentru ca, asa cum ai spus si tu, am simtit ca putem face rau, din dorinta de a face bine...

Fa rost de analizele inimii baiatului si trimite-le la clinica din Belgia, ca macar sa stii daca argumentele pentru care medicii de aici intirzie operatia sunt reale sau simple eschivari. Daca e vorba de scuze, parerea mea e sa-i dai deoparte si sa faci tot ce tine de tine pentru salvarea copilului tau!

Ma gindesc si eu cum s-ar putea face o campanie, deocamdata "subterana"...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

draga Mihaela,in prim ul rand iti zic sa fi tare,eu stiu ca BUNUL DUMNEZEU VA VA AJUTA
am urmarit tot timpul cazul lui Mihaita si ma doare ingrozitor ca nu sa facut operatia
sa sti ca nu am uitat de promisiunea facuta fata de tine,dar deodata nu am trimis nimic(banii care vreau eu sa ii donez)pentruca astept sa vad ce face parintele de la biserica
chiar dumineca trecuta mi-a spus ca nu a uitat si ca ne vom ocupa si de asta,acum eu maine o sa-i mai zic odata
cati banii aveti pana acum?????????spune-mi un nr de telefon de al tau ca sa vad cum iti trimit niste banii,ca sa neintelegem
va pup pe totii si sant alaturi de voi si ma rog pentru MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

quote:
Originally posted by rodicaosoian

draga Mihaela,in prim ul rand iti zic sa fi tare,eu stiu ca BUNUL DUMNEZEU VA VA AJUTA
am urmarit tot timpul cazul lui Mihaita si ma doare ingrozitor ca nu sa facut operatia
sa sti ca nu am uitat de promisiunea facuta fata de tine,dar deodata nu am trimis nimic(banii care vreau eu sa ii donez)pentruca astept sa vad ce face parintele de la biserica
chiar dumineca trecuta mi-a spus ca nu a uitat si ca ne vom ocupa si de asta,acum eu maine o sa-i mai zic odata
cati banii aveti pana acum?????????spune-mi un nr de telefon de al tau ca sa vad cum iti trimit niste banii,ca sa neintelegem
va pup pe totii si sant alaturi de voi si ma rog pentru MIHAITA

rodicaosoian

Stimata Doamna Rodica Osoian,
Va multumesc ca sunteti alaturi de noi. Avem nevoie de tot ajutorul din lumea aceasta. Rugaciunile dvs sper sa fie ascultate la fel ca si cele ale atator oameni care ne ajuta si ne sustin.
In prezent ne putem baza pe 8500 de Euro. Asteptam de asemenea sa vedem situatia contului despre forum despre care nu stim deocamdata nimic. Mai astept raspuns de la 2 firme si demersurile noastre continua.
Sa ne dea Dumnezeu putere sa ducem aceasta cruce. Sper ca preotul de la biserica de acolo sa nu ne uite si sa se roage si pentru Mihaita.
Telefonul la care ma puteti gasi este 0744-678964.
Cu multumiri,
Gabriela Hogas

Mergi la inceput