Salvati-l pe Mihaita !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Doamna Hogas
cati bani aveti pana acum?
Nu stiu daca va amintiti de mine....v-am aratat acest site.
Vreau sa fac si eu o donatie pentru ingerasul dulce al dumneavoastra; am sa citesc aici detalii.
De ce nu s-a putut face operatia? si cat timp mai aveti?

Eu stiu ca sunteti o mama buna si puternica sa puteti fi alaturi de Mihaita. Am sa incerc sa vorbesc cu inca o firma sa obtin ceva banuti. Firma la care lucrez a participat deja.
Sanatate multa si Dumnezeu sa faca o minune cu Mihaita! Sa aveti credinta si mare incredere in Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Gabriela nu are acces permanent la un PC si deaceea voi raspunde eu pentru ea.

"In prezent ne putem baza pe 8500 de Euro. Asteptam de asemenea sa vedem situatia contului despre forum despre care nu stim deocamdata nimic. Mai astept raspuns de la 2 firme si demersurile noastre continua.
Sa ne dea Dumnezeu putere sa ducem aceasta cruce....Telefonul la care ma puteti gasi este 0744-678964."

Conturile bancare sunt deschise la BCR Iasi pe
numele Hogas Gabriela, astfel:
pt. LEI: RO28RNCB3200000549530001
pt. EURO: RO98RNCB3200000549530002
pt. USD: RO71RNCB3200000549530003

Multumim frumos!!
Mihaela & Maria

POZE CU MIHAITA
http://community.webshots.com/album/297642359dunFTg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Am trimis un e-mail cu povestea lui Mihaita, tuturor cunoscutiilor mei. Domane ajuta sa se vada rezultatele in cont !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Multumim din sufletelele noastre, Nina, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate tie si copilasului tau!!!

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mi s-a parut excelenta ideea Ninei si am facut si eu acelasi lucru. Sa dea Domnul sa fie cu folos si Mihaita sa se faca bine cat mai repede.
Multa sanatate scumpului mic!

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

quote:
Originally posted by ellaalba

Doamna Hogas
cati bani aveti pana acum?
Nu stiu daca va amintiti de mine....v-am aratat acest site.
Vreau sa fac si eu o donatie pentru ingerasul dulce al dumneavoastra; am sa citesc aici detalii.
De ce nu s-a putut face operatia? si cat timp mai aveti?

Eu stiu ca sunteti o mama buna si puternica sa puteti fi alaturi de Mihaita. Am sa incerc sa vorbesc cu inca o firma sa obtin ceva banuti. Firma la care lucrez a participat deja.
Sanatate multa si Dumnezeu sa faca o minune cu Mihaita! Sa aveti credinta si mare incredere in Dumnezeu!

Cum sa nu imi amintesc de dvs.?! Sunteti primul om care s-a purtat OM cu noi. De asemenea, daca nu va deranjeaza, va rog din suflet sa ii multumiti inca o data sefului dvs. pentru gestul deosebit pe care l-a facut pentru noi si pentru omenia cu care ne-a primit. Sper sa il bucure ca Mihaita este in viata si inca lupta pentru viata lui.
Cred cu tarie ca demersurile tuturor celor implicati in acest caz pot avea rezultate viabile daca ramanem uniti.
Cu multumiri si recunostinta dvs. si firmei la care lucrati,
Gabriela Hogas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliandrei spune:

Stimata doamna Gabriela,
Eu sunt cam sceptic fata de ajutorul "celor multi" dim Romania. Multi dintre ei nu au auzit de caz, multi citesc dar din pacate, nu le pasa iar multi i-si pling lor de mila. Parerea mea, daca i-mi este permis, este ca trebuie sa mergeti la oameni influenti sau la oameni cu bani din Romania. Doamna Gabriela, mergeti peste ei, stati la usile lor cu Mihaita in brate si cu actele doveditoare. Asa cum bunul Dumnezeu v-a scos-o in cale pe doamna Mihaiela, fata de care multi dintre noi suntem un nimic, tot asa va va scoate si aceea persoana care sa va ajute.
Stiu este greu sa ajungi la ei! La cine sa mergeti? Incercati de exemplu sa o contactati pe Mihaela Radulescu. Este si ea mama si sunt sigura ca ar fi sinsibila la problema dumneavoastra. Ea sigur cunoaste multe persoane celebre, cu relatii si cu bani. Incercati si la Andreea Marin. Este in relatii apropiate cu Tiriac. Incercati sa faceti cunoscuta povestea dumneavoastra la alde Hagi! Are si el doi copii ca florile si stie ce inseamna sa fii parinte. Poate pentru unii, ceea ce spun eu acum pare ridicol, dar eu unu' pe calea asta asi merge. Or sa va dea afara pe usa, "intrati pe geam!" Luati-l pe Mihaita cu dumneavoastra. Este imposibil ca Mihaela Radulescu sa nu fie miscata de povestea acestui ingeras. Are si ea un copil Ayan de 7 luni si stie ce insemna sa fii mama"
Eu ma rog in continuare pentru Mihaita si, asa cum v-am spus la telefon, o sa incerc sa va mai ajut.
Multa sanatate lui Mihaita si multa putere dumneavoastra.
Stelica Andrei (tipu' din SUA care v-a cautat la telefon)

PS. Inca nu am primit confirmarea de la dumneavoastra daca au ajuns banii de la Elim Outreach (in doua transe)

Mergi la inceput

DRAGA MEA, ADRIANA (ADRIANGI)
... din suflet ne rugam pentru TUDOR (Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!) si transmitem condoleante...da cui? Tie, pentru ca stiu ca te-ai atasat foarte mult de acest ingeras, care acum este intr-un loc mai bun!!!

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=244677&mode=thread&order=0&thold=0

Ne-a emotionat pana la lacrimi articolul de azi din Jurnalul National, pentru ca, ma gandesc ca Mihaita Hogas sufera de aceeasi boala, dar cum spuneai si tu, el are doi parinti minunati, care-l iubesc si fac tot ce le sta in putere sa-l faca bine, au gasit si donator, au si parte de oamenii minunati de pe acest forum care i-au ajutat cu banutii de care duc atata lipsa

OAMENI BUNI!!! NU MAI VREM SA CITIM INCA UN ARTICOL CU ACEST SUBIECT TRAGIC!!!

SUNTEM CU TOTII PARINTI, PUTEM RUPE SI TRIMITE O BUCATICA DE SPERANTA UNOR OAMENI DISPERATI DE ATATA SUFERINA, PENTRU A FACE O MINUNE???!!!

Mihaita are nevoie de banii pentru transplantul in Belgia, este o suma foarte mare, dar stim cazuri in care s-au putut strange si intr-un timp relativ scurt!!! In Romania, la Fundeni, ne-am izbit de munti si nu mai putem trece...au trecut prea multe luni fara ca cineva sa faca ceva.

INDIFERENTA si BIROCRATIAdomnesc la Spitalul Fundeni!!!

Noi putem sa-l ajutam iar timpul este cel mai mare dusman a lui Mihaita!!!

Oare nimeni nu mai poate intra la bazarul facut special pentru Mihaita, chiar nu mai este nimic de vandut si/sau de cumparat???
Sa-i dam viata din nou bazarului, pentru ca si ceea mai mica suma de BANI este binevenita.

Cu respect, Maria si Mihaela Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Alina ,cum ai procedat cand ai zis ca ai trimis povestea lui Mihaita la toi prieteni tai???????ca as vrea sa fac si eu asta
multumesc mult

quote:
Originally posted by Anina_n

Am trimis un e-mail cu povestea lui Mihaita, tuturor cunoscutiilor mei. Domane ajuta sa se vada rezultatele in cont !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dl Stelica, cu siguranta nu v-am uitat.
Multumim mult pentru sprijin si pentru rugaciunile familiei dvs.
Am vorbit la banca si mi-au confirmat de la outreach. Dar din cate stiu eu este o singura transa. Voi mai suna o data. Din Bucuresti este mai greu accesul la situatia detaliata a contului.
Intr-adevar este o solutie sa stai la usa oamenilor importanti dar din pacate nu cunosc adresele iar la institutii de-abia daca treci de portar, iar apoi mai urmeaza cel putin secretarele.
Cu Mihaita in brate este putin probabil sa ma duc deoarece riscul de raceala este foarte mare si orice infectie este extrem de periculoasa pentru el. Antibioticele la ficatul lui daramat nu va mai spun ce efect pot avea.

Daca stie cineva prin cunostinte persoane care se invart in mass-media, in TV, ca sa ajungem la persoanele de acolo, la individualitati, AJUTATI-NE !!!

Sunt foarte daramata de cazul lui Tudorica. NU reusesc sa imi revin si nu ma pot apropia de Mihaita decat plangand. Ma ingrozeste gandul ca oricand baietelul meu poate avea acelasi sfarsit ca si Tudorica daca nu se face ceva. UNDE SUNT OAMENII DE BINE DIN LUMEA ACEASTA ?????

77.000 Euro reprezinta chiar asa o avere pentru miile de oameni care stiu de acest caz ???? Se poate renunta la o viata pentru o suma de bani ?

MIHAITA TRAIESTE SI POATE FI SALVAT. INCA NU ESTE PREA TARZIU !!!!! NU NE LASATI !!!

Sunt in buricul targului si nu ma pot opri din plans. Chiar nu ne aude nimeni? Chiar nu ii pasa nimanui?

Ovi, am vazut ca ai vrut sa realizei un site pentru Tudorica. Poti sa faci pentru Mihaita acest lucru?

Nu stiu ce sa mai fac. Simt ca o iau razna si acest lucru se revarsa asupra lui Mihaita. In ultimele doua zile a fost foarte agitat si se prinde cu manutele de hainele mele si nu vrea sa imi mai dea drumul. Sunt atat de neputincioasa.

DOAMNE, NU NE LASA !!! AI FACUT ATATEA MINUNI CU NOI. MAI FA UNA SI SALVEAZA-L PE MIHAITA DIN GHEARELE MORTII !
Astazi implineste 1 an si 2 luni. Iti multumim ca am apucat aceasta zi.
Gabriela Hogas

Mergi la inceput