Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns skatter spune:

Buna mamici de bebei frumosi .
In sfirsit am ajuns si eu sa va scriu...
Ne-au cam chinuit dintisorii pe noi ca la noi asa
ies cite 2 deodata,dar acum sint aproape iesiti
si sintem vesele iar...
In rest sintem bine,am fost in vacanta o saptamina sa
vizitam verisoarle Isabellei si pot sa va spun ca mai sa se ia la bataie care sa se joace cu ea prima....a fost bine si bubulina noastra asa buna a fost ,oricum 5 ore ,cu feribotul,cu trenul iar trenul pina am ajuns acasa....dar a fost o dulcica nu a plins deloc,asa ca data viitoare cind plecam in romanica ,cu incredere
Fetelor ce vroiam sa va intreb voi dati la bebei vostrii iaurtel de fructe,danonino e aici la noi,ca pe mine m-a tampit asistenta ca sa ii dau numai cereale si fructe si carnita...au un fel de gris aici,dar are un gust nici eu nu l-as minca sincer...isabella are 7 luni si jumate ,are dinti,mesteca calumea ,asistenta cica sa citesc dupa cartea ptr mincare de bebei ce sa ii dau....daca ma iau dupa carte ar trebui sa ii dau la un an...si o alta chestie care imi tot spune ca sa continui cu alptatul pina la un an,dar sincera sa fiu ,bubulina mea nu prea e asa de incintatea cum a fost de tatzi,mai mult sa se alinte ca de papat....voi cind ati terminat cu alaptatul...pun si eu prea multe intrebari....dar pe altcineva nu am sa intreb ,cumnata mea e daneza ea a alaptat pina la 2 ani,deci va dati seama ca degeaba o intreb...
Numai bine un an nou cu bine alaturi de bebelusi si de familiile voastre,multa sanatate si sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mona si Sean, multi si fericiti ani inainte impreuna!!! Sa va iubiti si respectati in fiecare zi un picut mai mult! :)
Mai rusinoaso ... na, ca ne-ai facut-o! ;) Dar crezi ca ar conta? Sa va iubiti si atat conteaza!
Nu pot sa vad pozele ca aici sunt cu linux si nu vrea, incerc de acasa ... de abia astept!
pupici Liutzei!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Skatter, la alaptat nu ma bag. Stiam de la fete ca Danonino nu ar fi bun (aici nu se gaseste, sau barem eu nu l-am vazut). Insa se gasesc borcanase ptr. bb de la diferite firme cu iaurt si branzica cu fructe... sunt chiar de la 7 luni indicate. Eu ii dau lui Cris de la vreo 5 luni branzica, dar eu nici nu am alaptat. Am inteles ca daca copilul e alaptat e mai dificil cu preparatele lactate, ca poate face alergie la lapte. Deci ar fi mai bine sa intrebi doctorul, sau sa incepi usor, cu putin. Poti da si produse biologice, insa fara fructe, fructe poti adauga tu, ori preparate de tine, ori din borcanele de bb ... cele cu fructe cred ca ar avea prea mult zahar plus alte chestii chimice. Na, ca mi-am dat cu parerea aici ...
Cumintica rau de tot fetita ta, sa-ti traiasca!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monet, ft. frumoase pozele! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete!

Skatter, eu inca alaptez( de fapt alaptatul e baza). As vrea, cu acordul puiutului (desigur), sa-l alaptez pana la un an. Ma gandesc ca e suficient. Despre iaurt cu fructe, pot sa-ti spun ca eu abia i-am introdus iaurtul, i-am dat o singura data si nu a fost incantat. Acum astept sa-i treaca raceala, sa incerc din nou.
Poti lua iaurt simplu si sa i-l faci tu cu fructe acasa.

Madutza, sanatate multa, si sa va faceti bine! Spor la treaba!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Cristina Veronica! Sa cresti mare si sanatoasa si sa fi o bucurie pentru toti cei din jur!

Ioana si Rebeca.

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Monet, multi ani fericiti alaturi de Sean si bineinteles de Lia!
Auzi la tine sa-ti fie rusine sa spui cand te-ai casatorit, dar nu e nici o rusine si noi ne-am casatorit civil tot in decembrie anul trecut, adica luni, pe 20, facem si noi 1 an.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Fetele, si eu in viteza pe aici. Am de facut cumparaturi, impachetat cadouri, diseara am musafiri.
Noi, de Craciun mergem la niste prieteni si vom fi vreo 20 si nici nu mai stiu cati copii, cert este ca tre sa cumparam cadouri la toti copii si inca nu am terminat .

Mona, am vazut pozele. Sunt superbe. Asa m-au emotionat ca era sa plang. Cum le-ai tinut ascunse pana acum si nu ni le-ai aratat???????
Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!!!!!

Diana, sa-ti traiasca flacaul!! Scuze pt intarziere!! sa va distrati pe meleagurile timisorene!!!

Madutza, sa-ti traiasaca zulufata!! Multa sanatate ii doresc!!1

Ioana, vin cu intarziere cu urarile pt Patricia--sa creasca mare si frumoasa!!! OO. ca de Romosan am uitat!!!!

Irinusha, masinuta din aia am avut si eu la Andrei--sau ceva de genul asta. sa stii ca e foarte buna--ajuta mult la umblat.Si eu am hotarat sa nu-l pun pe Stefa in premergator. pe Andrei l-am pus cateva luni si pe urma am primit masinuta aia.

Skatter, eu l-am alaptat pe Andrei pana la 14 luni. Dar pe Stefa m-am gandit ca nu vreau sa depasesc un an. Pe la 11 luni o sa incep sa-l intarc. Eu nu-i dau iaurt cumparat--ii fac eu si pun fructe in el.

aseara am impodobit si noi braduletul. E asa de frumos.....Stefan vrea sa mearga sa traga de crengute si beculete , iar Andrei il instruieste ca nu-i voie ca poate sa-i intre vreo crenguta in ochisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dragele mele, nu am rezistat eu departe de voi, scriu un piculet de la ai mei. Azi am fost la bunici si strabunici si apoi ne-am intors la ai mei. Am avut chef sa mergem in Practiker, si l-am lasat pe Vladut cu printii mei (ei au insitat). Dupa 30 min dau telefon sa vad ce face, si aud cum plange, va dati seama ca am luat-o in viteza inapoi. Plangea saracul meu pui in hohote, nici la tata-su in brate nu s-a potolit! Acum e cu ochii mari, pica de somn dar nu ar dormi nici batut, asta e sa vedem cat mai rezista.
Monet, nu vad care ar fi motivul de rusinare. Este extraordinar ce bine va intelegeti voi si ce familie frumoasa alcatuiti si cred ca e foarte romantic sa te casatoresti gravida.
Ajunge, imi cer scuze dar plange puiul. Mai vorbim maine cand ajung acasa!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetele eu nu mai apuc sa intru pe aici, prefer sa am liniste si pace. Sper ca macar cand voi incepe serviciul sa pot intra mai des pe la voi ca mi-e dor de zilele cand citeam tot si scriam de cateva ori pe zi. O sa incerc totusi sa imi mai arunc ochii pe aici din cand in cand. Irinusha, nu chiar, da esti pe aproape.

Monet, sa va dea Dumnezeu tot binele din lume alaturi de Liuta voastra scumpa si de urmatorii copilasi.

Danut zice de mama focului ma-ma-ma, mai ales cand vrea in brate sau e plangacios, sau vrea la mine. Se trezeste cam mult noaptea. EU am avut probleme cu un san, am facut infectie si am avut cateva zile tare proaste, cu febra mare si dureri de san. Nu i-am dat san lui Danut si acum lactatia e scazuta, incerc sa recuperez. Iau inca antibiotic da pot alapta. Azi am fost la control si merg spre bine, da inca se simte aiurea sanul meu. Sa nu fiti suparate pe mine, asa rau imi pare ca nu mai pot sa va citesc decat foarte rar si putin.

Madutza la multi ani zulufitei tale scumpe!
Va pup pe toate si pe bebeii vostri dragi si incerc sa mai apar cand si cand.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Irinel, sanatate multa si pupici lui Daniel,

Irinusha, concediu placut si petrecere frumoasa la parinti. Si eu i-am luat lui Victor tot niste jucarioare pentru baita.

Monet, de ce sa-ti fie rusine? Multi ani fericiti alaturi de Sean si Lia. Pozele sunt superbe.

Dana, spor la impachetat...

Paloma, multi ani fericiti alaturi de sotior si papusa ta pentru maine.

Skater, eu inca alaptez dar Victor mananca deja o multitudine de alte chestii (mar, para, banana, caisa, piersica, cereale de tot felul, piure (la borcanel) de fasole verde, morcov, dovleac, cartof dulce, mazare, carnita de pui, galbenus, si am incercat o data peste si iaurt). Vreau sa continui cu alaptatul cat pot...

Madutza, multa sanatate.

Diana, multi pupici lui Vladut.

Mergi la inceput