Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 11
mephala30 spune:
Buna fetelor!
Eu inca nu m-am hotarat asupra bradului, asa ca il voi cumpara la inceputul saptamanii viitoare. Tot atunci, imi astept si parintii, ne fac o scurta vizita, inainte de Craciun. Le este dor de scumpul lor nepotel. Abia astept sa stea putin cu el, sa mai respir si eu.
Iustin aproape ca nu mai tuseste deloc, nici mucisorii nu-i mai curg. Incet, incet, isi revine. Sper sa accepte si mancarea solida, ca m-am saturat sa-i dau numai san.
Nu v-am spus, dar de 3 zile luam niste remedii homeopate pt. raceala. Cred ca remediile i-au grabit vindecarea.
Irinel, sanatate multa. lui Danut pt. Ma-ma-ma si tie sa-ti treaca sanul mai repede.
Dana, spor la impachetat cadouri si distractie faina, diseara cu musafirii.Felicitari pt. braduletul impodobit.(esti prima)
Diana, asteptam sa ne mai spui cum s-a comportat Vladut la bunici.
O zi cat mai linistita!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
Irinusha spune:
Mona, multa sanatate si fericire in noul an de viata!!! Realizari profesionale, fericire familiara si multa dragoste de la toti din jur! Pupici ptr. o mamica frumoasa si minunata!!! La multi ani!!!
Sarbatori fericite!!!
http://community.webshots.com/photo/140554340/233726699okJTnU
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
mephala30 spune:
LA MULTI ANI! MONA
Draga mamica iubitoare a Liei si draga nevasta a lui Sean, sa fii sanatoasa, sa traiesti ani multi si fericiti alaturi de intreaga familie!
Album Iustin
Grate spune:
La multi ani Mona!
Sa traiti multi ani fericiti impreuna!
Sa va traiasca rodul dragostei ce va uneste, sa va traiasca scumpa Liuca!
Aratati superb in poze!
La multi ani Cristina Veronica!
Ieri nici n-am intrat sa vad ce faceti. A fost ziua sotului si i-am facut o gramada de bucate (preferatele lui). Sigur ca ar fi fost mai comod sa comand la un restaurant,totusi mincarea gatita acasa este altfel. Ne-am distrat pe cinste!
Patrick acum doarme, in general este bine. Se ridica in fundisor singurel, ce nostim e, se sprijina cu minuta dreapta si hop sta in fundisor.L-am cintarit vineri si surprinzator si-a mentinut greutatea,dar parca n-arata bolnavicios, sunt un pic ingrijorata.
Fetelor, eu mai am de dat jos 12 kile da', sa va spun sincer nu ma mai suport asa, si burta asta ma enerveaza de mor, abia astept sa termin cu alaptatul sa ma pun mai serios pe treaba. Of!
Madutza, felicitari pentru MA-MA.
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor!Sarbatori fericite tuturor!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
Grate spune:
Scatter, eu alaptez inca si , sa dea Domnul, inca 6 luni de acum inainte. Eu , mai ascult si medicii, dar mai mult ma informez singurica din carti si fac cum cred ca-i mai bine pentru bebel. Cu cit mai mult timp ii dai laptic , cu atit mai puternic sistem imunitar va avea + multe alte avantaje si pentru tine si pentru bebe.Mai e bine si pentru I.Q-ul copilului.
In privinta iaurtelului, n-am incercat, nu-i dau inca.
Sa-ti traiasca bebelasa si sa-ti fie sanatoasa!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
pd spune:
La multi ani Mona!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
DianaR spune:
La multi ani Mona! Toata fericirea din lume tie si minunatei tale familii, la multi ani pentru o mamica si sotie extraordinara! Multe bucurii sa-ti aduca Liuta si bebe 2 sa fie cel putin la fel de frumos si cuminte ca Lia!
Scuze de intarziere, nu am uitat, ma gandesc de cateva zile ca vine ziua ta dar abia acum am ajuns acasa si nu am mai apucat sa intru pe net la ai mei.
Mai fetelor, eu prea curand nu-mi mai doresc o iesire ca asta, sunt moarta de oboseala si nu mai am rabdare sa-l aud cum plange, ieri seara a fost marait si a tot plans in reprize pana pe la 1, si doar la mine in brate era bine. Noaptea a dormit bine pana la 5 si apoi sculat din jumate in jumate de ora. Sunt terminata! Nu-l pot lasa la bunici in brate mai mult de cateva minute si daca nu apar cand ma cheama e jale... Nici la tata-su nu se linisteste. Oare cat il tine perioada asta?
Noi inca nu am luat brad, abia astept ajunul.
I-am cumparat saniuta si l-am asezat in ea si e foarte incantat, sper sa ninga s-o putem proba.
Vanessa, pana la urma depinde de firea copilului si apoi a adultilor. Frate-miu are o fire mai dificila, nu sunt eu singura care zic asta.
Madutza, pupici lui Mariuca sa-i treaca raceala. Felicitari pentru mama! Ce-i aia masina de sarmale? E buna de ceva? Sa ne zici!
Irinusha, ar fi faina jucaria, dar cam scumpa. Poate pana la urma ii luam un jumperer.
Bebebeca, scaunelul acela pentru baita de unde l-ati luat si cam cat a costat?
Skatter, eu vreu sa alaptez cat s-o putea, si pana o sa vrea puiu, chiar daca inseamna 2 ani. Mi se pare extraordinar ca-i pot oferi lapticul meu si-mi face placere sa-i dau sa suga...
Dana, ce frumos ca ati impodobit bradul, ce grijuliu e Andrei cu fratele lui!
Irinel imi pare rau ca ai probleme cu sanul! Sper sa-ti treca cat mai repede. Cand mai am si eu probleme (fac noduli des, si am mameloane sensibile, chiar acum am un nodul la sanul drept care tot nu trece de tot de vreo 3-4 zile) sunt tare necajita si ma preocupa... Hai, c-o sa treaca!
Cristina pupici lui Victor!
Carmen, ma bucur ca Iustin e mai bine. Acum ar trebui sa-i revina si pofta de mancare.
Grate la multi ani sotului tau! Ce harnicuta esti sa faci mancare... Patrik e foarte bine la greutate, lapticul tau este probabil foarte hranitor de a crescut asa bine, multi copii nu mai cresc sau chiar dau un pic inapoi cand incepe diversificarea.
Pupici si ne vedem mai spre seara!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
Christina spune:
Monet, La multi ani! o viata plina de realizari profesionale si dragoste in sinul familiei. Distractie placuta, daca sarbatoriti.
De-asemenea, stiu c-ai mai povestit despre dieta ta... deaceea mi-e un pic rusine sa te rog, dar o fac, sa mi-o dai si mie. Se poate tine si daca alaptez? Multumesc muuult!
Duminica placuta tuturor!
mephala30 spune:
Grate, La multi ani! sotiorului tau pt. ieri.
Album Iustin