Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)
Raspunsuri - Pagina 9
DianaR spune:
La multi ani Rebeca, Maria si Thomas Antony! Scuze pentru intarziere.
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Dominic, Ana Maria si Alina! Madutza sa-ti traiasca zulufata! Pe unde umbli, nu-ti mai place pe DC ca te-a vazut pe alte orizonturi...
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
Irinusha spune:
Pentru ieri (sorry, nu am avut timp):
Vladutz, sa cresti mare si sa ramai un mancacios si sanatos frumusel! Diana, sa-ti traiasca flacaul ca-i tare dulce!
Rebeca, Maria, sa cresteti mari si sanatoase! Sa fiti fete cuminti, ascultatoare si frumoase sa bucurati parintii! Pupici ptr. toti!
Madutza, sa-ti traiasca zulufata! Pupici dulci de la Cris ptr. ploiesteanca lui frumoasa! Numai sanatate!
Pupici dulci si ptr. Alina si Dominic! Sa cresteti mari si sanatosi!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
Grate spune:
La multi ani Ana Maria, Dominic, Alina!
Sa cresteti mari, frumosi, voinici si destepti!!!!!!!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
DianaR spune:
Vai, dar nu va inghesuiti de loc la scris. Se vede ca vine weekend-ul.
Vladut adoarme mai nou pe la 10-10.30. Tot isi schimba programul de m-a ametit. Maine mergem la TM la parintii mei si vizitam si pe bunica lui Vasile, sotul meu, care sta aproape de TM sa-si vada si ea stranepotul. O sa stam pana duminica seara, sunt tare curioasa cum va fi, e prima data cand nu dormim acasa de cand s-a nascut Vladut. Sa vad si cu el cum o sa ma descurc la ai mei, sper sa nu-mi faca probleme. Mai incerc sa intru de la ai mei, dar au zapp si merge greu degeaba il tot lauda astia, probabil doar am sa va citesc (daca o sa am ce!)
V-am lasat ca trebuie sa pregatesc bagajul!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
pd spune:
La multi ani Ana-Maria!
La multi ani Dominic si Alina!
Eu in ultimul timp cu scrisul pe aici mai rar, dar v-am tot citit.
Am fost si cam ocupata, ba am fost plecata cu treburi, ba a fost instalatorul, ba taiem porcul. Recunosc ca seara mai vorbesc cu fetele pe messanger.
Nici nu stiu ce sa va spun, ca noutati nu prea am.
Cristina e cumintica, papa bine si vorbeste de cateva zile aproape tot timpul, de ne-a zapacit, dar numai ea stie ce spune.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
vanessa ionescu spune:
Diana, poate ca asa a fost sa fie la tine. nici eunu am o relatie buna cu sora mea (e diferenta de 9 ani) dar nu am crescut impreuna si ne vedem de 4-5 ori pe an (de sarbatori) si vorbim tot asa din an in paste. Dar sunt si situatii contrare si aici am exemplul fratelei si surorii sotului meu (ei sunt 3 sotul meu, sora lui la diferent ade 1 an si un alt frate la diferenta de vreo 10). cei doi cumnati aimei sunt foarte apropiati iar sotul meu nu e asa apropiat de ei
eu sper sa fie altfel cu ai mei si o sa fac tot ce pot.
va pup ca pic de somn
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
madutza spune:
Buna fetele,
Va scriu si eu repede ca azi am zi de shmotru, bineinteles ca tot nu mi-am gasit femeie pana acum...
Ana a racit un pic, e mucioasa. De fapt a luat de la mine. Pe ea o infofolesc cand ies afara, dar de mine mai uit, asa ca am racit eu si apoi i-am dat ei. Am tratat-o cu oscilococcinum de la primele simptome, Calpol si vitamina C. Vad ca este spre bine. Sper sa nu avanseze. Dar azi termin oscilococcinum si nu stiu ce sa ii mai dau de maine daca nu ii trece.
Zilele astea am foarte multa treaba, cu pregatirea de sarbatori. Curatenie, mancare....stiti cum e. Mi-am luat masina de facut sarmale, sa vedem ce o sa iasa.
A SPUS MA-MA!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ZILELE ASTEA!!!!
Multumim si noi pentru urari!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Irinusha spune:
Madutza, pupici sa va treaca la amandoua raceala! Ai si tu grija de tine ca trebuie sa fi sanatoasa ptr. zulufata mica si frumoasa! Mai, m-ai dat gata, cum masina de facut sarmale? Daca-i buna ii iau si eu la anu' (cand venim in tara) una ptr. mama ... sa-mi spui neaparat.
Eu am mai bine, ca de sarbatori suntem mereu la parinti ... deci anul asta inchidem pe 24 la amiaza si plecam la München ... Cris o sa fie la ei de miercurea seara ... si stam o saptamana. De abia astept sa vina micul concediu ca suntem franti ... Anul asta nici brad nu facem acasa ca n-are sens ... am "impodobit" doar ferestrele cu beculete si atat ... facem brad la ai mei ... oricum Cris nu intelege mare lucru acum. Si va dati seama ca doar ai mei or sa se strofoceasca cu papica de sarbatori ... si fac ai mei niste carnati de mori mancand ... deja ... gata, trec la altceva ca mi se face foame si pana la masa mai avem ...
Vanesa, mi-a placut tare mult de Andu tau ... sper sa fie frate bun pana la adanci batraneti ... asa da relatie intre frati. Cred ca depinde mult de cei doi, ca parinti nu poti face mare branza ... doar poate sa-i tratezi pe amandoi la fel sa nu se nasca invidia si gelozia. Sa-ti traiaca flacaii!!!
Mai fetelor, mai stiti ceva de Maria si Alex? Cum i-o merge micutzului? Sper sa fie mai bine! Poate imi dati si mie de stire daca stiti ceva de ei!
Irinel, tu pe unde umbli? Te-a "terminat" socrela de nervi? Pupici Danutzului!
Diana, week-end fain la parinti si strabunici!
Mai fetelor, tot vorbiti aici de premargator ... parca nu era bun, sau nu mai stiu eu? Noi am fost ieri la Toys'R'Us sa ne uitam de ceva ptr. Cris de Craciun ... stiu ca nu intelege mare lucru, dar i-am luat niste jucarioare ptr. baita (ca tot face acum baie cu noi in cada mare si sa aiba ce sa roada ;)) si un fel de telecomanda cu muzicutza sa nu o mai manance pe a noastra. Mai cautam si toba pe care am vazut-o de mult, sper s-o mai gasim. Si atatica ... eu zic ca ajunge ptr. un bb de 7 luni si ceva. Asa, ce vroiam de fapt sa zic e ca am gasit un fel de ajutor ptr. mers (e de la 9 luni): o masinuta cu tot felul de butoane si de care copilul se poate tine, ca sa mearga ... ptr. mai tarziu se face un fel de trotineta. E de Fisher Price si costa 40 euro. Ne-am propus ca cum se ridica singurel si incearca sa mearga sa-i luam dracia asta sa-l ajutam ... de premargator tot nu sunt eu entuziasmata. Na, mai vedem!
Ne-am uitat si de scaunel de masina ... MaxiCosi asta nu o sa mai mearga mult timp ... am gasit unul de Concorde, care ar fi de la 9 luni pana la 12 ani, avea si teste bune si era 150 euro ... ne mai uitam, dar cred ca pe ala il luam. Voi ce va luati, ce experiente aveti?
Uitati aici link-ul, sper sa mearga: /www.toysrus.de/index.php?mapid=1&produkt=149&details=1&PHPSESSID=23e571a8d60e39ad6ef450a6bb0b32f9
Gata, va pupic si va doresc un week-end fain cu bb-i sanatosi si cuminti!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
monet spune:
dragelor,
sint si eu ocupata cu infasat de cadouri si brad, musafiri (avem diseara 6!), servici, uf. asa ca, ma iertati ca nu ma infiintez mai des pe-aici:). dar recuperez eu!:)
intre timp, am avut aniversarea de un an de la casatorie - io tot nu v-am spus, nu stiu, mi-o fo' rusine, da' daca mai tineti voi minte, anul trecut pe vremea asta, eu si sean eram in hawaii - ei bine, noi acolo ne-am 'luat':) - avem certificat oficial de casatorie din statul hawaii-ului si tot tacimul. da', dupa cum iara stiti, io eram cu burtica de aproape 5 luni - de aceea, am preferat sa spun 'lumii' ca noi ne-am casatorit "in 2003".... vad ca mi-a trecut faza cu rusinatul si va invit sa vedeti pozele noaptre de la 'nunta in doi' de pe fascinantul pamint hawaiian la http://www.seansimon.com/hawaii2003.htm
la multi ani iubitilor sarbatoriti zilele astea -- cristian a lu' tutus (unde esti tu, tutus?!), rebeca a lui bebebeca, vlad al dianei, anamaria a madutzei, dominic a lu' pepsi, alina a eugeniei, cristina a lu' ohaulica, patricia a ioanei, vasile a lu' clara maria, maria a lui ralu si thomas a iuliei p.!!!! sa traiti si sa-nfloriti ca fetii frumosi si zinele cosinzene
un pupic duuuuuuulce de la noi!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia