Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Bonjour!

Mai,ce discutati voi aici despre bebe 2 :)) io as vrea 3 teoretic :)), da' daca i-ar face sotu* :)) ca io nu-s prea de acord cu ce se mai spune,ca e mai greu sa-i cresti decat sa-i faci- adica e greu sa-i cresti, da' io nu-s buna la suferinta fizica, si sa fii gravida si sa nasti asta implica, ca nici nu mi-a placut cine stie ce sa fiu gravida.

VANESSA,tare imi place de copilasii tai, ce frumos, sa-ti fie sanatosi si sa ai numa' bucurii de la ei!

mai,a adormit Ingrid, asa ca ma duc si io pe bicicleta cat am ocazia, ca se duc si kg mele in jos, incet da' sigur :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha04badea spune:

AJUTOR!Spuneti-mi si mie va rog cum pun poze.Daca are cineva rabdare sa-mi explice pas cu pas caci am incercat si nu stiu cum.Multumesc!

MIHA SI DRAGOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

LA MULTI ANI VLADUT!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC!

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Rebeca, Valdut, Maria, Thomas Anthony!!!!
Sa cresteti mari si voinici si sa va bucurati parintii!!!

DianaR, l-am vazut pe Vladut , este un scump si un frumos si un dulce . Sa-ti traiasca si sa va aduca multe, multe bucurii!

Laurina, pupici lui Mihnea, ce repede creste voinicelul tau!

Numai bine tuturor!

Revin mai tirziu.

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani tuturor bebelusilor sarbatoriti ieri si azi!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

o sa ajungem sa scriem un mesaj pe saptamana!
Maine are Andu serbare si vine si mosul la scoala. Deabia astept. O sa termin si filmul si o sa pun poze de la serbare si de la carnaval.
intra si in vacanta si o sa stea mai mult cu mine.. Si saptamana viitoare facem bradul. Deabia astept sa vad ce moaca face Cata.
Azi i-am dat banana dar nu am mai pisat-o cu blendarul. am strivit-o cu furculita si au ramas bucatele mai mari (decat l blender unde se face pasta). Acum are 4 dinti si cred ca mai ies ca iar se chinuie.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

La multi ani Rebeca, Maria, Vladut si Thomas Anthony si de-asemenea Cristian, Patricia Maria, Vasile Alexandru!

Sa cresteti mari, frumosi si destepti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani Anamaria, Dominic, Alina!

Aseara a fost la noi dna doctor. rebecutza are acum 70cm si 76oogr. I s-a imbogatit meniul cu carnita si, optional, iaurt in care sa bagam cereale (daca vrem). In rest masa de fructe si cea de legume, eventual amestecate legumele cu carnea. Sunt curioasa daca ii va placea iaurtul...
Voi ce iaurt le dati puilor? Noua ne-a spus sa ii dam Danone, Brenac sau Covalact.

Ioana si Rebeca.

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani! Ana-Maria, Alina si Dominic
Sa fiti sanatosi si sa va iubiti parintii!

Pe unde sunteti, fetelor? Se vede ca se apropie sarbatorile, sunteti mai ocupate.

Iustin inca se mai chinuie cu raceala, sper sa-i treaca pana la Craciun. In rest, e destul de morocanos, papa numai san, refuza orice solide, si eu nu mai pot face fata. Ma dor sanii cumplit de la atata supt.
I-am cumparat premergator si este ft. incantat cand sta in el. Nu-l pun decat 5, 10 minute pe zi.
Maine vom iesi la cumparaturi si vom lua si brad. Sunt tare nerabdatoare sa-l impodobesc.

Ei, cam atat despre noi.
O zi cat mai linistita!

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare la toata lumea! Sa-mi fie rusine da' nu am mai scris de mult! Asa cum zicea Vanessa, o sa ajungem sa scriem un mesaj pe saptamana. Compensez si eu cumva si scriu un roman.
Incep prin a multumi fetelor care ne-au urat la multi ani, sunteti niste scumpe ca de obicei! Pupicei multi de la mine si Vladut!
Multumesc si de aprecierile la adresa pozicilor. Am patit-o cu astia de la wbshots ca mi-au scos o poza, Vladut al meu era gol pusca acolo, si am inteles ca nu e voie sa i se vada putica... Mai are una gol pusca, pe aia nu au scos-o, probabil ptr. ca nu se vad explicit organele genitale. OK, mi se pare in regula ce fac si ca verifica toate pozele care se pun, nu am stiut nu mai fac.

Mona, iata ca am patit-o si eu. Desi am zis ca fiu-miu in veci nu va cadea din pat, iata ca a reusit. Aseara dupa baita, l-am pus in fundulet in mijlocul canapelei si ma jucam cu el, m-am ridicat sa iau babetica ce era la 1 m de pat si cand m-am intors Vladutz cadea cu capul in jos. Am sarit sa-l prind, a apucat sa dea un pic cu capu', nu prea tare, oricum nici inaltimea nu era mare (40cm), l-am prins din zbor dar saracu s-a speriat si s-a si lovit un picut si a inceput sa planga de mama focului. Eu tremuram ca varga, nu s-a potolit saracu decat la san... Nu s-a lovit tare ca nu are cucui, nu e nici macar rosu, unde a atins podeaua cu capul. Luati de aici, mama rea...

Am vazut ca s-a discutata meniul bebeilor, iata si noi: la 9 tzitzi si apoi 1-2 lingurite de fruct cu biscuite, la 12 tzitzi si apoi piure cu carne de vita, out sau ficatel, la 15 la fel si daca mai vrea fructe sau un biscuite, la 18 tzitzi + fructe cu biscuite si iaurt sau branzica, inainte de baita mai papa o tura de tzitzi si 1-2 lingurite de fructe, inainte de culcare si noaptea doar tziztzi. Stiu ca manaca des, nu am ce face, asa vrea el, imi convine ca atunci mai papa si ceva solid pe langa tzitzi si asa adunat pe toata ziua manca ceva.

Carmen, cand o sa-i revina lui Iustin pofta de altceva decat tzitzi inseamna ca i-a trecut raceala, asa am patit si cu Vladut.

Iuliana felicitari pentru micul carnivor.

Alina, in perioada asta toate avem aceasi rutina zilnica. Acum e ceva mai bine ca am sot in concediu! Vladut stie sa manance si frumos, cand ii e foame tare, cand nu ai vazut ce se intampla...

Ioana, multi bebelusi de aici au facut vaccinul de 6 luni si cam toti au facut febra. Sper sa nu se intample si la tine!

Oana, esti o mamica extraordinara, ce critici sa-ti aducem. Am mai auzit mamici care dau Almette, nu are si smantana? (hop si eu ca soara)

Laurina, extraordinar, mama la 5 luni...

Vanessa, hai sa-ti spun parerea unei surioare chinuite. frate-miu are cu 8 ani mai mult ca mine si cat am fost micuta micuta, era tare mandru de mine, ma iubea si-i certa pe ai mei ca nu-mi iau destule jucarii. Cand am mai crescut a inceput chinu, ma necajea cum putea, era gelos pe mine, ma pacalea sa fac ceea ce ar fi trebuit el sa faca prin casa si multe altele. Stiu ca ma iubeste, in felul lui, dar relatia dintre noi nu este nici acum prea stralucita, ma ajuta cand am nevoie, nu am ce zice dar daca ati sti cat ma codesc sa-i cer ajutorul pentru ca de multe ori am regretat ca am facut-o... In schimb sotul meu si frate-su se au chiar ca fratii, cel putin pana s-au casatorit fiecare, dar pana atunci chiar se intelegeau extraordinar... Diferenta dintre ei e de sub un an.

Piatra lunii, mie perioada cand am fost graviduta mi-a parut cea mai frumoasa din viata mea, iar nasterea e grea dar trece (am nascut prin cezariana dar dupa 12 ore de travaliu normal si cand as mai fi avut cam 10 minute si se termina, dupa spusele medicului Peridurala nu a prins, deci...).

Grate, multumesc, si Patrik e un scump!

Bebebeca, iaurt noi folosim Milli.

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput