Din Elvetia- partea a 4-a
Raspunsuri - Pagina 11
lorelei_19 spune:
hehehe, Irenush, pozili li-am vazut dimult, di aseara, ci, crezi ca io dorm???
io-s ocupata de nu ma vad, da tot mai fac cate o tura pe dc din cand in cand.
aku trec iara la treaba. neaaaatza, somnoroase pasareleeee, mai ciripitzi si voi oleak!
Danelutza spune:
Hei Iren, am vazut pozulicile si m-am indragostit de cea mica, nu ca baietzii nu mi-ar place, dar deja ma imaginam cum vom arata si noi pe la sfirsitul anului. Dar unde ai purtat mama draga mogildeatza, ca nu vad in poze nici urma de burtica, sau te-ai apucat sa-i duci pe amindoi in bratze de aratzi asa bine ?!
Pupici pentru bebici, bineintzeles si pentru mama lor.
Daniela
iren spune:
Dane, asa-i constitutia mea, sint slaba de cind ma stiu, azi deja am cucerit penultima reduta, adeka am purtat una din ultimele doo perechi de pantaloni care inca nu ma incapeau, mai am inca una si gata! Sper sa ramin asa si dupa 30-35 de ani...
Ai gasit halva?
Btw de poze, am pus iar vreo doozeci acum doo- trei zile, daca aveti placerea sa ne vedeti, va asteptam
Fetelor, cam lipsa la apel, ce faceti?
PS Mi-am pus un link direct spre pozele noi.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi nou noute!!
pistachio spune:
buna!ma numesc anita si locuiesc in spreitenbach AG.am un baietel de 11 luni,alex tobias.
juliafin spune:
Willkommen,Pistacchio!
Nu esti singura ana din AG.Si Lorelei e la fel.Si celelalte fete sunt aproape de tine,eu stau la celelalt capat al Elvetiei!.
Poate vii si tu la intalnirea e pe 5 martie.Hai vii?Uite intreb-o pe Lorelei,mi se pare mie ca ea stie mai multe.
Ne zici si noua mai multe despre tine?De cand esti in CH?De unde esti de loc?(io ,saraca de mine,toooot intreb in speranta ca voi gasi pe cineva de la noi,TR)
juliafin spune:
quote:
Originally posted by lorelei_19
Neatza, fetelor, ce mai faceti? voi ce spuneti de noile legi in legatura cu alcoolul la volan? pana aku era 0.8 permis, aku e 0.5. si amenzile- de om nebun. haideti sa va povestesc:
- intre 0,5 si 0,7%: permisul ridicat pe 3 luni si o amenda de 500CHF
- intre 0,7 si 0,8: permisul ridicat pe 1 ani + amenda de... 40'000 CHf (sunt nebuni de tot oamenii astia!!!)
- de la 0,8 permisul anulat si dosar penal
Cine mai are curajul sa conduca atunci cand bea un pahar?
De aku cand ne mai intalnim la un paharel vin cu bicicleta
Lore,eu am lasat ceva timp intre postarea ta si un raspuns al meu.Elvetienii tot elvetieni.Prudenti!Deh ,tot mai ,dar nu prea se incumeta sa conduca.Amenzile sunt usturatoare!auuue o buna afacere pentru taximetristi,pe bune!
lorelei_19 spune:
Iaca, mai apar si io pe-aici!
Irenush- pozele sunt superbe! da m-ai lasat masca in poza facuta de revelion. woww, pur si simplu esti superba!!! faina de tot costumatia!!!!
Danielutza, sa ai grija de puiutz si sa stii ca venim cu toatele la tine la botez! tzi-ai gasit deja nashi de botez?
pistachio, Anutzo, bine-ai venit la noi! sa stii ca io mi-s clienta de baza a supermarketului din spreitenbach, cand ajung prin tivoli, uit sa plec vreo 5-6 ore. stiai ca e cel mai mare centru de cumparaturi din elvetia?? data viitoare cand mai trec pe-acolo, poate ieshi la o cafea, ce zici???
Juliafin, ce mai faci, scumpo? cum iti mai merge? ce fac puiutzii? sper sa fiti cu totii bine.
Io am fost taaare ocupata, mai ales uikendu' asta, innebunitor, nu alta. a fost ziua barbatzelului si a fost cam asha: joi toata ziua in spreitenbach la gasit cadou. vineri negasit cadou si cumparat cadou din affoltern am albis + luat malina de la scoala
sambata dus in orash tot familionul si facut cumparaturi (dorinta sotzului)
sambata seara petrecut fain aniversarea si baut prea mult vin asha ca in loc sa urmeze o seara ... romantica, am adormit imediat
duminica dimineata plecat la socri, care ne-au invitat la masa de ziua sotzului, deh.
venit acasa, facut bagaj malina
seara, dus Malina la scoala.
Aku ma bucur ca s-a terminat weekendu asta.
Cu 5 martie, curand-curand amanunte.
adeluhsuleee, pi undi mai umbli???
Pupici la toate si o saptamana minunata
Ana
juliafin spune:
apropo de Afoltern am Albis,Lore!exista un restaurat finlandez.Abia astept sa mergem! si ...
Ieri am fost din nou cu finlandezele mele si am facut paine.mmmm,e una buuuuna si simplu de facut!Cauta pe internet setsuuri cu 2uu!Si am baut Sekt de coacaze.Buuun,deja incepusem sa inteleg finlandeza dupa un pahar!
juliafin spune:
Sa va povestesc ceva amuzant de ieri.Eram la inceputul intalnirii si mi se adreseaza un barbat intr-o finlandeza relativ chinutase vedea ca se straduia sa lege 2 vorbe.Io fac o fata de .El, crezand ca nu a fost la inaltime ,repeta si-si da si mai mult silinta sa fie corect.eu;"tot nu inteleg!".
Asta face o fata "Pai nu esti finlandeza?"
"Nu!Si nici nu inteleg mare lucru!"
"Puteam sa jur ca esti de-a lor!Blonda cu ochi albastrii!"celelalte radeau deja de situatie.Mai mare i-a fost uimirea cand i-am spus ca-s romanca.
_
O alta.Facusem paine(io )si si folosisem o vergea draguta si voiam s-o cumpar.Ii zic lui Mailis ca vreau sa cumpar un Ausroller.Ea"aaa,vrei o pullikka?" Io,,zic"daa".Stiam ca pulla inseamna paine impletita,dar de "pullikka" nu stiam!
pistachio spune:
hello!in primul rand va multumesc ca mi-ati raspuns!...deci,ma numesc anita rüdisühli(complicat nume,nu?)si in aprilie implinesc 24 de ani!mititelul meu face un anisor pe 10 februarie.sunt din craiova...olteanca si sunt in elvetia din 2002,august.as vrea foarte mult sa ne intalnim in martie pe 5,spuneti-mi numai unde si la ce ora!lorelei,si mi-e nu-mi mai vine sa plec din shoppi-tivoli de cate ori ma duc(in fiecare saptamana!).mi-ar place ffff mult sa ne intalnim daca vrei cand vi si tu odata in shoppi.doar spune-mi cand vrei!eu stau foarte aproape de shoppi asa ca pot veni oricand.ok,astept raspuns![sm