Din Elvetia- partea a 4-a
Raspunsuri - Pagina 10
cami1974 spune:
La toate elvetiencele de pe forum, Iulia, Ana, Iren, Laura, Gini, Adela si Danelutza, un An Nou Buuuun, cu bucurii si sa va aduca ce va doriti fiecare.
Scuze pentru absenta indelungata. Iulia, multumesc pentru mail si sms, sper sa ne auzim curand.
Danelutza, tie iti doresc in mod special o sarcina usoara in continuare, o nastere fara complicatii si un bebe sanatos. Nu de mult am fost si eu insarcinata si imi aduc aminte perfect de fiecare faza. Imi aduc aminte ce incantata am fost cand doctorul mi-a zis prima data greutatea bebeului, asta era cand avea 147 grame.
Frohes Neues Jahr!
lorelei_19 spune:
La multi ani si tie, Cami si tuturor elvetiencelor de pe forum! Un an nou minunat, fericire, sanatate, bunastare, spor in casa si mult succes in tot ceea ce faceti! Sa fim iubite!
juliafin spune:
Ati facut ochi !Eu m-am culcat la 7,dimineata,bineinteles!
Cami,willkommen!
Lore,am scris ceva unde esti protagonista,la topicul cu glume.Mai,nu scrie nimenea acolo?Nu au fetele patanii de astea?
LA MULTI ANI,FETELOR!
iren spune:
LA MULTI ANI!!!
Sa fiti iubite, sanatoase si fericite!!!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
va ureaza un Craciun Fericit!
Poze cu noi
iren spune:
Gata, duamnelor, reveniti-va din chef si mai dati cu subsemnatu si p-aci, ca deja eram pe pagina 3, nu ne mai gaseste nimeni care vrea sa dea binete la elvetieni!
Cum v-ati distrat, hai, veniti cu amanunte, ca-s curioasa! deh, sint fumeie!
Noi am stat loco si am avut o noapte romantica, numa noi doi, ca plozii dormeau si ne-au lasat sa ne destraba aaa, sa ne desfasuram
Ne-am imbracat la tol festiv, am ciocnit sampanie- fara alcool - la miezu noptii, ne-am distrat cu muzica nemteasca- btw, ati auzit vreodata Obladi, Oblada de la Bitalsi interpretat la acordeon, in germana? Suna absolut demential
Poze cu noi
iren spune:
Mey fetelor, da pe un'e umblati de nu mai dati p-aci deloc?
Poze cu noi
lorelei_19 spune:
Neatza, fetelor, ce mai faceti? voi ce spuneti de noile legi in legatura cu alcoolul la volan? pana aku era 0.8 permis, aku e 0.5. si amenzile- de om nebun. haideti sa va povestesc:
- intre 0,5 si 0,7%: permisul ridicat pe 3 luni si o amenda de 500CHF
- intre 0,7 si 0,8: permisul ridicat pe 1 ani + amenda de... 40'000 CHf (sunt nebuni de tot oamenii astia!!!)
- de la 0,8 permisul anulat si dosar penal
Cine mai are curajul sa conduca atunci cand bea un pahar?
De aku cand ne mai intalnim la un paharel vin cu bicicleta
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI FETELOR. Sa va aduca acest an tot ce va doritzi, eu am fost cumintzica asa ca mie imi aduce anul... pe la jumatatea lui iunie.
Cami, multzumesc din suflet pentru urari.
Nu am mai scris dinainte de Craciun, am facut amniocenteza, saptamina trecuta au venit rezultatele si mi-au spus ca totul e in regula cu bebelusul. Acum m-am mai linistit, dar sint nerabdatoare ca azi am intrat in a 19-a saptamina si bebelusul meu doarme, nu da din picioruse, nu l-am simtzit inca. Dar tot de saptamina trecuta am inceput sa sughit din 10 in 10 minute, am impresia ca am un cocos in casa, un sughit de ala prelungit de parca as cinta. Cred ca bebelusul vrea sa vorbeasca cu mine, daca nu-i spun nimic... ma apuca iar sughitzul, parca as fi un om beat.
Apropo, fetelor in Elvetzia asta mititica nu se gaseste halva, ca parca as minca o bucatzica.
Va pupicesc dulce si va doresc un an cit mai bun.
Daniela
iren spune:
Danelutza, vezi ca gesesti la magazinele turcesti sau yugoslave, albaneze...Sigur gasesti!
Poze cu noi nou noute!!
iren spune:
Salutare, duamnelor!
Scrisesem si io un mesaj super lung, da ciufutu meu de computer s-a hotarit sa se blocheze tocnai in faza de send...
Ca sa zic in mare, ca mi-e lene sa mai scriu, cine vrea detalii despre un site care ofera- pe bune- munca la domiciliu, sa dea un pm, si-i dau adresa. Eu m-am inscris deja, am completat un formular in germana cu ce stiu eu sa fac, calificarile mele, etc...taxa este de 40 fr /6 luni, iar bill-u vine prin posta la citeva zile dupa ce ai primit pe mail confirmarea inscrierii tale. Situl este si pentru cei ce cauta de lucru, si pt cei care angajeaza.
Adeluuuutz, stiu c-ai venit, da un semn dupa ce despachetezi
Pupici de primavara
PS: am pus pozuluici noi, care vrea s-arunce un ochi
Poze cu noi nou noute!!