Din Elvetia- partea a 4-a
Raspunsuri - Pagina 9
Adela spune:
Hoi Hoi
dati si la Iasi un sac de zapada ca aici nu aveeeem.
Va salut cald din Iasi si va pupicesc. (sunt in trecere la o firma si am profitat sa va scriu cateva randuri)
Gata. Am plecat sa colindam... Domn Domn sa/naltam.
Sarbatori Fericite
juliafin spune:
Adelina,poti sa-mi iei si mie ce te-am rugat intr-un mesaj anterior,cand erai deja in avion?Sar`mana.Craciun fericit si un nou an minunat.Pupici,
Julia
lorelei_19 spune:
Mei, va salut si io intre ornari de salata böef si oua umplute si alte bucate care mai asteapta randul in bucatarie.
va pup cu mult drag si va urez o seara minunata la toate.
Sarbatori fericite si incarcate de lumina si pace sufleteasca!
juliafin spune:
Bucurati-va voi de Craciun,ca eu nu pot.Mariuca mea isi vomita sufletul pe lenjerii si eu spal de zor...o imbaiez pe fetita,ii fac ceaiuri....Nicolas a facut azi singur pomul,e tare mandru,a facut si poze singur,ce poze or iesi...
Huärä Stress...
lorelei_19 spune:
Dragele mele elvetience, probabil ca sunt singura care bantuie pe forum la ora asta. S-au culcat musafirii si acu am putut sa intru si eu pe net. Ce sentiment fain, ascult la drs2 (www.drs.ch) colinde romanesti si m-au apucat ushor melancoliile. ce frumoase sunt...
va urez la toate Craciun fericit si Dumnezeu sa ne ajute pe toate!
lorelei_19 spune:
Julie, a fost o seara extraordinara sotzul tau s-a comportat excelent, a gatit excelent si a fost o gazda de milioane. De tine nici nu mai pomenesc, ai facut tot posibilul sa ne simtim minunat la tine. Si ai reushit! Inca o data mii de multzumiri pentru frumoasele momente si tie si lui Martin si speram sa ne intalnim cat de curand.
juliafin spune:
Saru`mana!Chiar si copii s-au simtit minunat cu voi,ei nu se lipesc asa usor de lume necunoscuta.Chiar ca a fost frumos.Mancarca buna,bauturica buna,atmosfera degajata,fiecare s-a simtit bine,nestanjenit,nu s-a simtit nimeni batut in cuie...ce frumos!Sigur ca ne vom reintalni!La toamna va face Martin Rehpfeffer,mmm...
hi hi hi,m-am pus bine cu nomenclatura!hi hi hi...
Noapte buna,Anouschka
A,sa nu uit!Multumesc pentru "pupici"(baci)