Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata iubiri mici si mari! Ce faceti? Asteptati rezultatele votarii?

Multumesc pentru urarile pt nasica mea cea harnica si frumoasa!
Am facut o pauza sa va citesc, dar acum trebuie sa ma intorc la munca!
By!

ROBERT MIHAI
KATALINA SA-TI TRAIASCA FLACAUL SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Laura, ce matinala esti! Sa ai o saptamana buna la servici!
Ce mai face Daria?

Simo draga, si eu cred ca e bine sa le dai la puiuti cereale. Din pacate Larei nu-i plac si nu pot s-o fac sa le manance. Am incercat mai multe tipuri dar nu le vrea. Ea nu mananca nimic din biberon si deci n-am nici-o sansa sa i le amestec cu lapte.
Sa stii ca am avut azi o energie si inca mi-a mai ramas si pot sa-ti dau si tie!! Nici eu nu stiu ce-a fost cu mine. Lara n-a vrut sa doarma deloc, am avut si musafiri la masa, sotu-miu a avut de lucru si nu s-a putut ocupa de copil iar acum e ora 1:00 dimineata si eu n-am somn! Poate am inceput sa intineresc. Numai febra musculara pe care am facut-o acum doua zile la gimnastica aerobica imi aduce aminte ca nu-i asa! Dar incerc sa ma tin bine!!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Neata Daniela! Sunt matinala rau. M-am trezit la 5, am pregatit mancarea Dariei, am facut ordine prin casa( ne-am intors aseara tarziu de la nasi), iar la sapte jumatate eram deja la serviciu. Sper sa ma tina toata saptamana ca sa am si eu un concediu linistit de sarbatori ( adica sa nu mai vin pe aici).
Dari face bine. Aseara nu puteam s-o adorm, am atipit cu ea pe picioare ( asa adormim noi). Ea nu voia sa adoarma ba mai mult voia sa stea doar pe burta pe plapuma. Am lasat-o in pozitia asta, m-am lungit langa ea si ca masura de precautie mi-am bagat o mana in pantalonii ei spunandu-mi ca e de ajuns ca s-o simt cand se misca.Am adormit si atunci cand am deschis ochii ea trecuse de Marius care dormea de vreo ora, pe burta dormea cu o mana atarnand din pat. Iti dai seama ce m-am speriat, am avut si un cosmar pe tema asta azi noapte, cu toate ca iubita mea copila a dormit neintoarsa eu m-am tot trezit s-o verific. Cica asta-i doar inceputul! Mi-a venit seful ( unul din ei)By!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata!
Laura, sa-ti zic cum a cazut fi-miu din pat duminica dimineata. A fost marait toata noaptea din cauza dintilor. Eu terminata de nesomn. El s-a trezit dimineata pe la 8.30, eu as mai fi dormit inca vreo 5 ore. eram cu ochii inchisi, dar il simteam pe mine, numai ca eu cred ca am adormit de tot la un moment dat. Si am auzit dintr-o data poc.Am sarit ca arsa si puiul nu era in pat, ci jos. Cazuse pe burta, dar avea caputul sus si se sprijinea pe manute. M-am repezit la el, a plans putin cam 10 sec si gata, asta a fost tot. Nu s-a lovit tare, mai mult sperietura mea decat a lui. Ce mama denaturata sunt. Nici nu i-am spus sotului patania noastra ca m-ar gasi vinovata si chiar sunt, dar nu am chef de comentarii. Sa vina el sa stea cu puiul. Servici usor si termina treaba pana la sarbatori. Stiu cum e sa vii si pe 26,27 etc decembrie la servici ca mai trebuie achitat un furnizor, incheiata o situatie etc.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

.Buna dimineata.La multi ani sarbatoritilor.Care sunt noutatile astazi?Vesele si energice,sunteti de invidiat,eu sunt zombi dupa ce terorista mea m-a trezit din ora in ora.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

AMELIE, ce mare si frumoasa te-ai facut!
ROBERT, parca mai ieri te-am felicitat. Ce mari se fac puiutii nostri! Sa va traiasca copiii mai fetelor.

noi

Mergi la inceput

BEBE2004. AZI FAC UN AN DE CAND AM INCEPUT SA INTRU PE SA AM PARTE DE EL INCA MULT TIMP DE ACUM INAINTE, CA TARE DE FOLOS IMI E SI MULTE PRIETENE GASESTI AICI.

noi

Mergi la inceput

Da Bebe2004 pacat ca numai sfatuit mai devreme pentru ca eu am facut prostia si i-am povestit sotului si m-am ales cu un permanent asa de luni dimineata. Ma bucur ca este cineva din bransa caci zilele astea m-am ales numai cu comentarii de genul:" l-as ca stiu eu ca voi contabilii stati tot anul si munciti acum in decembrie,asa ca nu va mai plangeti!" Felicitari pentru implinirea unui anisor. La cat mai multi numai cu vesti bune si impliniri!
M-am uitat si eu de curiozitate cand m-am inregistrat pe :28.10.2003. Parac sunt de o viata aici. Oare ce ne faceam fara voi Veve? Sau fara prietenele de aici? Mare dreptate ai Bebe2004!
Neata Oana ! Eu m-am trezit cu vreo doua cafele si 5 tigari!
Au anuntat la Tv : Basescu 52%. URA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Iubita de Amelie, ce pupic ne trimite ea noua!
Roby scump, sa cresti mare si sa aduni cat mai multe lunisoare!
Gabi - bine ai mai trecut pe la noi! Poate pui si tu ceva poze la album, ca sa vedem si noi fetita nazdravana?
Miri - hai ca nu e chiar asa necunoacuta televiziunea ailalta, vezi si tu cum iese lista. Felicitari pentru burtica verisoarei tale!
Lavi - ce draguta e Hanna, am vazut si caciulita cu beculete si ce frumos ne ureaza Craciun fericit. In continuare va invidiez pt bazin.
Nedda - da energie si incoace, ca eu mai functionez doar din inertie!
Elena - mersic anticipat pt traduceri! Ce a primit frumos Amelie de ziua ei?
Laura - te cred, si eu as fi tras o spaima mica sa o vad asa!
Micky - cel putin in Gara de Nord a fost o nebunie, ai grija de pui!
Puku - zi-ne si noua cum e la munca
Alona - ai fugit? Ce mai face Thea?
Simo - si eu sunt pro cereale, tinand cont si de cat de putin mananca a mea de regula. I le pun in biberon, ca nu le mai vrea cu lingurita.
Dar Ruprich, Oake, pe unde or fi?

Sa va zic si eu cam cum e programul la noi (acu' sa nu credeti ca-i asa zilnic ):
7:30-8 = 200-220 ml lapte cu o lingurita de cereale
11-12 = fructe, ar trebui, dar dupa 2-3-4 inghitituri renunta si atunci trec la branzica amestecata cu putin iaurt, ca sa nu fie prea inecacioasa. Uneori mai bea 100-150 ml lapte dupa 30'-1 h.
15-16 = legume piure, cu carnita sau cu ou (ou de 2 ori pe sapt), uneori mai bea si zeama de la supa cu biberonul. In functie de cat a mancat, incerc sa o mai pacalesc si cu putin iaurt.
19-20-20:30 = 200-220 ml lapte cu 1-1,5 lingurite de cereale in el.
Si gata! Doar 4 mese, nu stiu cand as putea sa i-o dau pe a 5-a.

Gabi, ca intrebai de iaurt - eu ii dau Cremoso si uneori Natur de la Danone, vad ca le accepta. Iar branzica - "Branzica de casa" sau "Fagaras" sau "Perlute" de la Dorna - aia facuta in casa mi se pare prea uscata.

Alarma, ca s-a trezit!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si eu...neata si de la noi si La multi ani Robert !!

Am vazut ca Laura a dat deja de stire care's rezultatele votului....dupa numararea a peste 92% din voturi, Basescu conduce cu 51,75% !!!

In sfarsit o veste buna (pentru mine, nu stiu daca si pentru voi), ca dupa ce noapte am avut imi venea sa-mi iau campii .
Mai nou fie-mea a reusit sa se ridice in picioare in patut si dupa ce i-am coborat salteluta (se ridica si inainte asa ca am luat masuri) si cum eu am patut de lemn cu gratii mi-e teama sa nu-si prinda picioarele printre (aparatorile deja nu mai au efect), cea mai mare placere a ei e sa se catere efectiv pe grilaje si nu de putine ori i-a scapat piciorul printre zabrele. Si ma trezesc cu ea in miez de noapte ca se scoala si se ridica si-n picioare, era sa fac infarct azi-noapte cand am vazut-o........nici nu stiu de cat timp era treaza si cocotzata.... Si ca sa fie treaba treaba, ori de la dintisori, ori de la raceala, se pune fata mea pe un plans de vreo 2 ore, fix pe la ora 4 dimineata....de nu se linistea decat luata in brate sau cu program artistic la greu . E a doua seara cand face asta...sunt rupa de oboseala....ca am mai si stat azi-noapte gura casca la Tv pana la miezu nopti....asa ca am dormit vore 4 ore in total iar aastia la munca ma iau de fresh!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput