Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

ati vazut la discutii generale?
conform sondajelor (exit-pool) basescu e in fata lu' nastase, la ora 19 cu 1,5%. Diferenta e foarte mica si e doar un sondaj, dar e in fata

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

LA MULTI ANI
Amelie!!!!

Sa fii sanatoasa, cuminte si sa le aduci numai bucurii la parinti, ca si pana acum.
Cu drag,

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

AMELIE, la multi ani! Sa fii fericita si sa ai o viata minunata! Elena, sa-ti traiasca pisicuta si sa te faca cea mai mandra mamica!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Mirinda, am incercat si cereale. Pe-astea nu le mananca deloc!! Apoi, am observat ca nici cu carnea nu se prea omoara. I-am dat-o in legume si n-a vrut-o, probabil tot din cauza legumelor, desi ma indoiesc ca daca ii dau carne goala va manca. Oricum, bine ca exista iaurtul si bine ca ii place, ca pot sa ascund orice in el! Am incercat si doua tipuri de branzica (cottage si farmer's cheese - fetele de la Amerika "stie"!) si nici de astea nu a fost incantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

DIFERENTA ESTE DE 1% LA ANTENA 1!!!!!!!!
LA PRO TV - 50-50%!!!!!!!!!!!!!!!!!
LA TVR ESTE 50-50%!!!!!!!!!!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Dragelor, va pupam si fugim la plimbare. Avem o zi senina desi trebuie sa ne imbracam bine ca a venit frigul.
Am asa o energie (nu stiu de unde!!) si trebuie sa o consum. De Lara nu mai zic, ca n-ar sta nici-o clipa!! Mai tineti minte jucaria de plastic pe care o calareste intr-o poza? Ei, acum merge cu ea prin toata casa. O impinge de la spate (se poate deschide intre roti, asa incat arata ca o tricicleta - ce mai explicatie v-am dat!!) si sprijinindu-se pe ea o conduce pana se opreste in zid! Binenteles ca eu stau la spatele ei (dar fara sa o tin) in eventualitatea ca da cu kurutzul de pamant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Nedda, bine ca mananca iaurtul. Vezi ca am vazut la borcan (nu mai stiu ce marca) pui cu mar, incearca asa. Nu neaparat din borcan, daca ii faci tu poti sa amesteci tu, poate asa mananca puiul. Cu cottage cheese nici ai mei nu se impaca... Farmer's cheese inca nu le-am dat. O sa le iau maine, sa vedem. Mai incearca cu cerealele, eu le pun in sticulta (desi multi pediatrii sunt impotriva, ca cica multi copii care au mancat cereale in lapte cu sticluta au avut tendinte spre obezitate - Sa fim seriosi, nu cred ca din aia li se targea obezitatea.) Eu le dau la ai mei, ca daca nu le-as da cereale cu sticluta si nici alea nu le-ar manca, ar fi numai piele si os. Mie mi se par f. immportante cerealele, sunt imbogatite cu multe vitamine si fier si ar fi bine daca ai putea s-o obisnuiesti cu ele, chiar si in sticulta.

Bravo, Lara!!! Deci se plimba in picioare prin casa! Inseamna ca o sa mearga in curand si sa vezi atunci distractie, Daniela!!

Distractie placuta la plimbare! Trimite-mi si mie niste energie, eu azi sunt chiar la pamant, desi am dormit binisor azi-noapte si mai mult fata de alte nopti. Sunt chiar obosita si nu am chef de nimic si vai cata treaba avem toti prin casa.... si sunt suparata ca iar n-au mancat copiii astia de dimineata fructe ...
Va pup si va doresc duminica placuta (ce a mai ramas din ea...)

Mirinda, deci si tu tot cumperi haine. Pai toate vad ca suntem la fel la capitolul asta. Ce nu facem pt. ei? Frumosi sunt toti oricum, dar cand ii mai si imbracam frumos...

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Dragele mele ,multumim mult pentru urari!!
Si iata aici,
UN PUPIC DE LA AMELIE!!!!
Noi am fost la vot cu totii,stam cu sufletul la gura la televizor.Doamne ajuta!!

Elena si Craciunitza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

V-am citit dar sunt la culme de obosita, asa ca voi fi foarte scurta!
Elena, multumim de pupicu de la Amelie! Cine ti-a facut felicitarea?? Nasu?? Nu de alta dar sa stiu la cine apelez

Pun pariu ca acum toata lumea e cu ochii pe TV sa vada rezultatele! Ce multa lume e in Bucuresti pe strazi, dar culmea ca ccc confurm sondajelor, la Bucuresti procentul cel mai mare il are Nastase Noi ardeleni am fost harnici azi, ne-am miscat cel mai bine in toata tara, a castigat detasat Basescu ...Acum sunt curioasa sa vad pana la urma care dintre cei 2 va castiga, dar mie imi ceva imi spune ca Basescu va fi noul presedinte!

Azi am votat si noi, am fost la plimbare cu fiu-mio, am stat cam 1 ora ca n-am mai putut de frig, au fost -4 grade, cel putin asa am auzit...ne-a inghetat nasucu la amandoi...la amiaza am dormit impruena vreo 2.30

Acum ma duc ca il aud pe tati...a venit de la sectia de votare si sunt curioasa sa aflu cum fost la ei!
Pusilici!!!

Claudia si Raul
Martie-Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Fetele cine a iesit se stie? Eu nu am nici un post de tel ro (ma uit pe net) iar astia aici la stiri nu zic decat cati copii si caini ai straazi mai sunt in ro.

Gabi si noi papam:

07 200 ml laptic de la sticlutza
10 fructe cu sau fara biscuiti
13-14 pierutz de legume cu sau fara carne
17-18 fructe pure (fara nika inele)
20-20,30 cereale cu laptic si daca nu mananca cat trebuie mai da mami o juma de sticlutza de laptic.
Tzitzi nu mai primim ca vrem sa intarcam de tot (eventual la 2-3 zile mai tragem putin sa luam tensiunea din ele )
Succe!
Aaaaaaa nici noi nu mergem in patru labe, nu avem dintisori si nu vorbim prea multe.

Cusccra cum fu la Metro? A fost si ginerica cu voi?
de la noi

Miri gandeste-te bine cu tel-ul si bafta in a face o alegere buna.

Ai dreptate Claudelu sunt super dulci piciutzii.Cris e prietenul cel mai bun al Hannei pe care-l iubeste de nu mai poate .Cand se vad se chiuie unu la altul si nu stiu care mai de care cum si cu ce sa se joace (momentan fara tipete ca-si iau jucariile unul celuilalt)
Sa ne traiasca ghemotocii si sa creasca mari si sanatosi.

Mickyy ai grija de voi trei sa nu racesti copiii ca

Hai pupice ca iar s-a facut seara tarziu.Incerc sa dau o raita sa vad gassesc pe net vreo statistica cu voturile de azi.

A propos! voi cine credeti ca iese? Toata lumea o da inainte ca Basescu ar fi mai bun, asa e? (nu mai stiu si n-am vazut sau auzit nimic din campania lor electorala)

paaaaaaaaaaaaaaaaa

Lavinia-mama si micutza Hanna ( 16.04.2004 )

Mergi la inceput