Bebelusi de martie-aprilie 2004 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
ruprich spune:
La multi ani Robert Mihai!
Tot ce e mai bun in viata!
Buna fetele,
am disparut o perioada deoarece am avut niste probleme.
Mama mea care este pensionata pe caz de boala (inima) are grija de Robert, si de doua ori i s-a facut rau. Am fugit de la servici, noroc ca a putut suna, ca altfel...A fost la doctor: schimbat tratamentul, ma rog si i se recomanda sa-si tina tensiunea in frau, asta inseamna fara efort, asta inseamna ca-mi trebuie o bona de la 7 la 15 de luni pana vineri. Caut dar nu gasesc, (o problema sunt si banii).
Avem un dintisor, asa ca vrem pe listuta...
In rest, nu merge de-a busilea, nu zice mama, tata, nu sta in picioare singur, decat sustinut.
Robert este tot racit, antibiotic...fara baie, fara iesit afara...
Ii dau si Pikovit care i-a mai facut pofta de mancare. Pana acum nu prea mai vroia sa manance cam nimic solid, de cand ii dau Pikovit mananca tot. I-am dat ficatel, spanac, galbenus, painica, nu se da in vant dar mananca.In schimb daca vede sticla de bere, tremura dupa ea.Va dati seama ca nu i-am dat, dar este pur si simplu disperat.
Are lipsa fier si doctora mi-a recomandat timp de 4 pana la 6 luni cate 5 picaturi de 2 ori pe zi. Voi le dati?
Ela76 spune:
Ruprich, sanatate multa mamei tale si lui Robert! Cu bona nu te pot ajuta, din pacate. Si noua ne-a zis dr sa-i dam fier - sirop Ferrum Haussman parca se numeste, cate 5 ml de 2 ori pe zi, dar si vitamine Vi-Sol Calcium, 3 ml de 3 ori pe zi. Insa Cristina nu deschide gura de nici un fel la ele, nici cu forta nu pot sa i le bag, scuipa tot si face crize de plans, asa ca m-am lasat pagubasa. Ce nostim e cu sticla de bere, e barbat deja, vrea si el sa bea!
Veve, cred ca poti sa ne treci cu dintisorul nr. 3 . Ieri am vazut gaurica in gingia de sus, desi inca nu se simte la mana. Cred ca a vrut sa marcheze alegerile, mai ales ca a participat si ea - a intrat tati cu ea in brate in cabina (oare pe cine o fi pus stampila?)
O zi buna tuturor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
ruprich spune:
Ela76:Mi se pare ca-i dai foarte mult fier. Mie mi-a zis sa-i dau 5 picaturi de 2 ori pe zi.
Eu am oprit seringa ptr.administrat augmentinul, il pun mai mult culcat (stiu ca nu e bine).
georgescu oana spune:
Vad ca incepe sa devina stare generala trezirea in miez de noapte. Ce le faceti voi?Cum ii dezvatam ?Am citi la 8 luni ca ar fi ceva normal dar cat mai rezisssssst nu stiu.
Dadaca mea a fost recomandata de o prietena poate gasesti si tuu asa .Bafta!
Vrem si noi la listuta cu dintisori
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
georgescu oana spune:
Cui trimitem si noi pozici pentru "cei mai frumosi?
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
bebe2004 spune:
URAAAAAAA avem al 3-lea dintzoc. A aparut azi dupa o maraiala mare aseara si putina febra. Numai ca a aparut sus, dar nu primul, ci al doilea din stanga. e normal? Nu trebuia sa iasa cei din fata mai intai? Se vede si al 4-lea dinte, tot lateral. E bine? Apoi cred ca vor iesi incisivii din fata sus.
Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi
gabivalceanu spune:
Mirinda,, 4-5 biberoane pe zi mi se pare mult...Eu stiu (de fapt nu stiu sigur, ca d-aia am intrebat)ca la virsta lor mai au nevoie de 400-600 de ml pe 24 de ore...Restul s-ar numi exces (ca cica din alimentare nerationala ajungem obezi..Vai de mine ce noutate!). Acum, sincer, mie mi-e drag sa am bebelushul cit mai dolofan si parca imi tot vine s-o indop. Apoi ma uit la tac-so (care are 120 de kile!)si-mi zic : nu, clar, 5 mese pe zi e suficient: la 6 - lapte, la 9 - lapte (habar n-am cit, ca alaptez), la 12,30 piure de legume cu putina carnitza (cam 180 de grame), la 4,30 fructe in amestec cu iaurt sau brinza (100 de grame cu totul- aici recunosc ca i-as da mai mult, dar nu-i plac fructele deloc), la 8,30 lapte si nani. Si cind creste, mesele de la 9 si cea de la 4, 30 se vor transforma in gustari si vor ramine trei mese principale la orele la care mincam si noi, ca doar n-o sa maninc eu de prinz la 1 si ea la 3! . Stii, de exemplu, la gradinitza n-o sa-i mai dea nimeni de mincare asa des. Eu m-am gindit ca trebuie sa aiba o ordine la mese si-o regularitate (se zice ca obiceiurile pe care le prinde acum o sa le aiba mereu...si destul ciugule tac-so toata ziua!!!!!). Ma mai cicale si pediatra ca un copil dezvoltat armonios trebuie la un an sa-si tripleze greutatea de la nastere... ma opresc ca eu mereu reusesc sa enervez pe cineva si tare mi-e teama. Dar daca nu-i dau suficient de mincare?! Ca d-aia nu stiu deloc si intreb.
Ela, trebuie neaparat sa pun poze cu Ioana, ce noi sa fim mai prejos?
Gabi si Ioana
LauraFlo spune:
Am uitat sa ma laud ca am citit cam jumatate din Codul lui Da Vinci. Superba carte. Multumesc pentru ca mi-ai dat-o Elena.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Mickyyy spune:
Leagt de fier, si mie mi-a zis pediatra sa-i dau (asa, fara sa-i faca nici un fel de analize, doar din experienta ei, ca stie ea ca toti copii mici sunt anemici). Eu ar fi trebuit sa-i dau de 2 ori pe zi cate 10 picaturi de FeSol. Mie mi s-a parut prea mult asa ca-i dau doar dimineata. Solutia asta de FeSol are o pipeta inauntru (cum erau pe vremuri cele de pus picaturi in nas) si vrea sa zic ca merge la fix....trag solutie in pipeta, astept pana deschide gurita (daca n-o deschide singura ma fac ca-i bag suzeta) si cum am prins-o cu gra un pic deschisa, cum am strans de pipeta si am rezolvat problema. Atat de bine merge metaoda cu pipeta ca mai nou ii dau si panadolul sau alte siropele tot asa.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
alona spune:
Hellooooo!
Iaca si eu dupa o absenta de 3 (sau 4?) zile.Am avut un musafir de la Montreal si nu am mai intrat pe net deloc.
Am pierdut niste sarbatoriti zilele astea asa ca:
La multi ani Amelie!
La multi ani David!
si pentru sarbatoritul de azi
La multi ani Robert Mihai!
Sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii si sa fiti sanatosi si iubiti!
Ela ce v-a adus Mosu ?
Clau, vreau sa-ti vad noua freza! Si io ar trebui sa ma duc sa fac ceva cu capu meu, dar nu stiu ce vreau inca.Pina la Craciun musai sa fac ceva.
Elena, ma bucur ca mama ta e bine.Sanatate multa!
Despre noi, nimic nou.Thea tot fara dinti, se trezeste cam de 2 ori pe noapte, dar adoarme repede la loc ,bea un pic de ceai , ii dau suzeta si gata.A primit o papusa care cinta Jingle bells si i se aprind obrajii si e innebunita dupa ea, o stringe in brate si o pupa de vai de capu ei papusa.
Cam atit deocamdata!
Pupici!
Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica
"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"
HO HO HO