Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Multumesc frumos Alynutza pentru raspuns.
Numai bine! Pupici!

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Amalia, nici o problema, in mod sigur ai fi gasit raspunsul si pe prospectul care insoteste pilulele.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cj83cia spune:

Buna
Ca majoritatea, am si eu o problema: am intrat in a doua luna de cand iau Novynette. Am mai luat pana acum, dupa Diane 35, cel mai mult 6 luni, in cate 3-4 reprize. Nu m-am ingrasat, dar luna trecuta am simtit durere in sani. Luna aceasta nu. Problema este ca un alt medic mi-a prescris mai multe medicamente, printre care Magne B6, Rupan (ibuprofen), Rhinocort, Imunogrip, Bioparox, Claritine. Medicul ginecolog e plecat din tara, iar farmacista, dupa ce s-a uitat in trecere pe reteta, mi-a raspuns sec NU (adica Novynette nu interactioneaza cu nici unul). As vrea sa stiu daca sa intrerup Novynettul (e a 9-a zi din a doua luna). Nu vreau sa patesc cine stie ce de la medicamente. Simt niste dureri abdominale mai ciudate. Problema este ca parintii nu stiu ca iau si anticonceptionalele. Asa ca eu nu stiu ce sa fac. Stie cineva, ca sa-mi spuna si mie?
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by RAMONELLA

ANTICONCEPTIONALELE=AVORT!!!!!!!!!!!
CITITI LA SUBIECTUL POSTAT DE MINE!!!!!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Wow! Cunosc subiectul de senzatie. L-am citit, dar nu m-a impresionat. Intr-un cuvant - absurd!
Dar ce-ar trebui sa faca o femeie care ia anticonceptionale ca tratament pentru alte afectiuni (ex. ovare polichistice) si are si viata sexuala in timpul asta? Sa-si scoata eventual ovarele, daca alt tratament nu-i eficient?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

cj83cia, ibuprofenul nu interactionaza cu anticonceptionalele. Eu stiu ca interactioneaza doar antibioticele. Iar interactiunea consta in faptul ca nu-si mai fac efectul asa de bine si trebuie luata o masura de protectie suplimentara (prezervativ). Pentru linistea ta suna la cabinetul SECS (445015), ei stiu sa-ti spuna mai bine daca medicamentele tale interfereaza cu efectul contraceptiv. Insa din cate stiu eu nu e bine sa intrerupi pilulele.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Eu oricum iau si alte masuri de contraceptie, asa ca nu din pct asta de vedere imi fac probleme. Ma gandesc dc nu e ceva problema cu combinatiile de medicamente, sa nu ma ingras, sa nu am alte "afectiuni" interne. MS pt raspuns

Mergi la inceput

Alinutza, ma bucur ca si tu esti din Cluj

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cj83cia

Alinutza, ma bucur ca si tu esti din Cluj

Suntem mai multe din Cluj.
Ceea ce stiu eu, este ca intotdeauna cand ti se prescriu alte medicamente trebuie sa spui medicului ca iei AC. Marea majoritate nu interfereaza cu ele, dar e bine sa il anunti, ca sa te poata preveni. Durerile de care spuneai poate sunt de la faptul ca iei asa multe medicamente (eu am citit 6 bucati, dar tu spui "mai multe medicamente, printre care...") deci nu m-as mira sa fie din cauza lor. Poate interactioneaza ele intre ele, nu cu AC.
Oricum, sa stii ca in primele 3-4 luni de cand incepi sa iei AC te poti astepta la usoare reactii ale organismului (vezi in prospect ce spune la capitolul reactii adverse).
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Na, ca m-am lovit si eu de o problema.
Eu iau Microgynon de 5 ani, fara pauza. Ieri mi-a aparut o sangerare care vad ca se continua si astazi. Mentionez ca mai am 4 pilule din folie dupa care trebuie sa apara sangerarea normala. Dar, ce e cu sangerarea asta. E prima data in acesti 5 ani cand am o sangerare intre menstruatii. Nu e abundenta dar nici cateva picaturi nu sunt.
Spuneti-mi si mie va rog daca vi s-a mai intamplat asa ceva. Ce sa fac? Sa le opresc?

Multumesc frumos,
Cosmina

dinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curlyeirina spune:

alebazi si eu m-am lovit de aceiasi problema k a ta...numai k dupa 5 luni de yasmine.m-am trezit cu o sangerare..."nici abundenta nu e dar nici cateva picaturi nu sunt".eu sunt la jumatatea foliei si si ea a aparut deja de 3 zile...astept sa treaca.le-am intrebat si eu pe fete si mi-au spus k nu e nici o problema k se poate intampla oricand chiar si dupa 7ani.am mai citit aici peforum k ti se poate intampla si daca ai uitat sa iei o pastila.eu sincer am uitat sa o iau la ora exacta si am luat-o dupa 24 de h.numai bine.

Mergi la inceput