Despre contraceptia hormonala (2)
Raspunsuri - Pagina 29
alebazi spune:
quote:
Originally posted by curlyeirina
alebazi si eu m-am lovit de aceiasi problema k a ta...numai k dupa 5 luni de yasmine.m-am trezit cu o sangerare..."nici abundenta nu e dar nici cateva picaturi nu sunt".eu sunt la jumatatea foliei si si ea a aparut deja de 3 zile...astept sa treaca.le-am intrebat si eu pe fete si mi-au spus k nu e nici o problema k se poate intampla oricand chiar si dupa 7ani.am mai citit aici peforum k ti se poate intampla si daca ai uitat sa iei o pastila.eu sincer am uitat sa o iau la ora exacta si am luat-o dupa 24 de h.numai bine.
multumesc frumos, curlyeirina
m-ai linistit. acum mi-a trecut, dar m-a tinut 5 zile
sanatate multa si tie
dinca
zuzunaki spune:
fetele,
stiti ceva de injectia DEPO-Clinovir produsa de Pfizer?
Am facut -o de o sapt,in prima zi a menstruatiei si ma simt oribil:ameteli,tensiune oscilanta,dureri groaznice de cap...Menstruatia e in a 7-a zi si cantitativ e ca in prima...ginecologul meu a zis ca poate dura si 2-3 saptamani...
Please help!
Multumesc frumos
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
curlyeirina spune:
"alebazi"ma bucur k esti linistita acum.la mine din pacate inca mai persista si e deja a 6a zi.s-ar putea k la mine sa fie si din cauza unei raceli
.multa sanatate in continuare
alebazi spune:
quote:
"alebazi"ma bucur k esti linistita acum.la mine din pacate inca mai persista si e deja a 6a zi.s-ar putea k la mine sa fie si din cauza unei raceli.multa sanatate in continuare
se pare ca m-am inselat, curlyeirina
s-a oprit o zi, apoi a revenit, iar acum mi-a venit "cel normal" care trebuia sa vina; deci, sunt asa de vreo 10 zile.
Trebuie sa ma gandesc ce fac.... as vrea sa renunt la ele....
multumesc pentru grija,ne mai auzim
numai bine
dinca
curlyeirina spune:
imi pare rau sa aud asta ...eu sunt asa de 7zile si mai am 6 pana termin pilulele.apoi vine cel normal.sunt o fericita :(.eu n-o sa renunt la ele.da voi face mai multe investigatii si sper k in sfarsit sa mi se prescrie unele cu care sa nu mai am probleme.bafta si tie.tu ce pilule iei?
alebazi spune:
quote:
imi pare rau sa aud asta ...eu sunt asa de 7zile si mai am 6 pana termin pilulele.apoi vine cel normal.sunt o fericita :(.eu n-o sa renunt la ele.da voi face mai multe investigatii si sper k in sfarsit sa mi se prescrie unele cu care sa nu mai am probleme.bafta si tie.tu ce pilule iei?
iau microgynon de 5 ani. Am parte de toate efectele negative, chiar nu mai merg deloc; am permanent norisori deasupra capului, si mai ales nu pot scapa de nici un kg (si nu sunt deloc o mancacioasa) mai vedem...
dinca
curlyeirina spune:
pai mai incearca si altele.poate o sa-ti fie mai bine.e ciudat k s-a intamplat dupa 5 ani da am auzit k s-a intamplat si dupa 7 ani.deci se poate intampla oricand.iti doresc multa sanatate.sa auzim de bine.
alebazi spune:
quote:
pai mai incearca si altele.poate o sa-ti fie mai bine.e ciudat k s-a intamplat dupa 5 ani da am auzit k s-a intamplat si dupa 7 ani.deci se poate intampla oricand.iti doresc multa sanatate.sa auzim de bine.
irina
Irina, am fost ieri la contraceptie si mi s-a schimbat Mycrogynonul cu Yasmin. Intr-adevar toatele efectele acelea "rele si urate" de la Mycrogynon erau. Probabil ca in 5 ani de cand le luam s-a saturat si organismul meu. Pana acum cateva luni m-am simtit foarte bine cu M., nici nu ziceai ca iau AC, uitam pur si simplu ca sunt asa. Acum, deocamdata ma doare burta de-mi vine sa ma urc pe pereti (am luat astazi 3 algocalmine si degeaba) si ma simt cam rau. Sa vedem cum va fi...Doar i se spune "Contraceptivul starii tale de bine", nu?!
dinca
curlyeirina spune:
Nu pot sa-ti spun decat ca sunt fffff bune Yasmin.Iau si eu de 5 luni.In sfarsit mi-a trecut si mie ieri sangerarea.Era de la ele.mi s-a spus k nu s-a obisnuit inca organismul cu ele,dar sa continui cu ele sa nu le schimb.E adevarat ce se spune despre Yasmin.Iti doresc multa sanatate.
alebazi spune:
Iarasi mi-a aparut sangerarea. Sunt la jumatatea foliei de Yasmin si a inceput din nou. Imi vine sa 
Mi s-a luat sa tot stau cu tampoane la .... Mi s-a luat de ele. Ce dracu??!! Cu Microgynon nu mi s-a intamplat asa ceva timp de 5 ani. Imi vine sa