Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

quote:
Originally posted by curlyeirina

alebazi si eu m-am lovit de aceiasi problema k a ta...numai k dupa 5 luni de yasmine.m-am trezit cu o sangerare..."nici abundenta nu e dar nici cateva picaturi nu sunt".eu sunt la jumatatea foliei si si ea a aparut deja de 3 zile...astept sa treaca.le-am intrebat si eu pe fete si mi-au spus k nu e nici o problema k se poate intampla oricand chiar si dupa 7ani.am mai citit aici peforum k ti se poate intampla si daca ai uitat sa iei o pastila.eu sincer am uitat sa o iau la ora exacta si am luat-o dupa 24 de h.numai bine.

multumesc frumos, curlyeirina
m-ai linistit. acum mi-a trecut, dar m-a tinut 5 zile
sanatate multa si tie

dinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

fetele,
stiti ceva de injectia DEPO-Clinovir produsa de Pfizer?
Am facut -o de o sapt,in prima zi a menstruatiei si ma simt oribil:ameteli,tensiune oscilanta,dureri groaznice de cap...Menstruatia e in a 7-a zi si cantitativ e ca in prima...ginecologul meu a zis ca poate dura si 2-3 saptamani...
Please help!
Multumesc frumos

Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curlyeirina spune:

"alebazi"ma bucur k esti linistita acum.la mine din pacate inca mai persista si e deja a 6a zi.s-ar putea k la mine sa fie si din cauza unei raceli .multa sanatate in continuare

Mergi la inceput

quote:

"alebazi"ma bucur k esti linistita acum.la mine din pacate inca mai persista si e deja a 6a zi.s-ar putea k la mine sa fie si din cauza unei raceli .multa sanatate in continuare

se pare ca m-am inselat, curlyeirina
s-a oprit o zi, apoi a revenit, iar acum mi-a venit "cel normal" care trebuia sa vina; deci, sunt asa de vreo 10 zile.
Trebuie sa ma gandesc ce fac.... as vrea sa renunt la ele....
multumesc pentru grija,ne mai auzim
numai bine

dinca

Mergi la inceput

imi pare rau sa aud asta ...eu sunt asa de 7zile si mai am 6 pana termin pilulele.apoi vine cel normal.sunt o fericita :(.eu n-o sa renunt la ele.da voi face mai multe investigatii si sper k in sfarsit sa mi se prescrie unele cu care sa nu mai am probleme.bafta si tie.tu ce pilule iei?

Mergi la inceput

quote:

imi pare rau sa aud asta ...eu sunt asa de 7zile si mai am 6 pana termin pilulele.apoi vine cel normal.sunt o fericita :(.eu n-o sa renunt la ele.da voi face mai multe investigatii si sper k in sfarsit sa mi se prescrie unele cu care sa nu mai am probleme.bafta si tie.tu ce pilule iei?

iau microgynon de 5 ani. Am parte de toate efectele negative, chiar nu mai merg deloc; am permanent norisori deasupra capului, si mai ales nu pot scapa de nici un kg (si nu sunt deloc o mancacioasa) mai vedem...

dinca

Mergi la inceput

pai mai incearca si altele.poate o sa-ti fie mai bine.e ciudat k s-a intamplat dupa 5 ani da am auzit k s-a intamplat si dupa 7 ani.deci se poate intampla oricand.iti doresc multa sanatate.sa auzim de bine.

Mergi la inceput

quote:

pai mai incearca si altele.poate o sa-ti fie mai bine.e ciudat k s-a intamplat dupa 5 ani da am auzit k s-a intamplat si dupa 7 ani.deci se poate intampla oricand.iti doresc multa sanatate.sa auzim de bine.

irina

Irina, am fost ieri la contraceptie si mi s-a schimbat Mycrogynonul cu Yasmin. Intr-adevar toatele efectele acelea "rele si urate" de la Mycrogynon erau. Probabil ca in 5 ani de cand le luam s-a saturat si organismul meu. Pana acum cateva luni m-am simtit foarte bine cu M., nici nu ziceai ca iau AC, uitam pur si simplu ca sunt asa. Acum, deocamdata ma doare burta de-mi vine sa ma urc pe pereti (am luat astazi 3 algocalmine si degeaba) si ma simt cam rau. Sa vedem cum va fi...Doar i se spune "Contraceptivul starii tale de bine", nu?!

dinca

Mergi la inceput

Nu pot sa-ti spun decat ca sunt fffff bune Yasmin.Iau si eu de 5 luni.In sfarsit mi-a trecut si mie ieri sangerarea.Era de la ele.mi s-a spus k nu s-a obisnuit inca organismul cu ele,dar sa continui cu ele sa nu le schimb.E adevarat ce se spune despre Yasmin.Iti doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Iarasi mi-a aparut sangerarea. Sunt la jumatatea foliei de Yasmin si a inceput din nou. Imi vine sa Mi s-a luat sa tot stau cu tampoane la .... Mi s-a luat de ele. Ce dracu??!! Cu Microgynon nu mi s-a intamplat asa ceva timp de 5 ani. Imi vine sa

Mergi la inceput