Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ken spune:

EU am luat 3 ani DIANE35. Intredevar la inceput au fost niste reacti dar au disparut repede.DE ce nu vb cu docrorul sa iti prescrie si sa le iei macar pe odurata de timp.Daca ai un regim de masa echilibrat{adica seara....mincara mai subtire....fara piine} nu sint sanse de ingrasare.In 3 ani nu m-am ingrasat mai mult de 2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Dr. de la contraceptie mi le-a prescris, pentru o perioada de 3 luni. Dupa aceea mai vedem. Dar imi plac, nu mai sunt tot timpul , e OK, dar sangerarea asta ma termina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curlyeirina spune:

asa se intampla cand le schimbi.este absolut normal.cel putin asa sustin doctorii.e adevarat k e insuportabil sa stai cu tampoane o perioada lunga da poate pana la urma te obisnuiesti cu ele si iti va fi bine.e bine totusi k nu mai esti .iti doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stres spune:

buna! as dori sa stiu de unde v-ati luat voi implantele????pt ca in Romania nu exista am intrebat...pfff dar unde nu am intrebat..si se face insertia iti spunsi pretul, dar nu au asa ceva sau..la farmacii nici n-au auzit multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Eu am luat AC 2 ani de zile si acum regret foarte mult.Le-am intrerupt de 5 luni si de atunci am tot felul de dereglari.Plus ca nu raman insarcinata.
Eu le-am luat la inceput pentru tratarea unor chisturi,apoi pentru a ma feri de o sarcina.Acum imi pare tare rau.Pe atunci nu stiam ca poti ramane insarcinata doar in perioada fertila.Si asta cam 5 zile pe luna,in care ma puteam feri.Daca iti cunosti bine corpul,te poti proteja fara probleme.
In concluzie,regret enorm ca le-am luat,pentru ca acum vad urmarile.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/yWG8p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_bau spune:

Buna.Am luat si eu timp d eo luna MARVELONE dar am renuntat la ele ptk imi provoca senzxatie d evoma si ameteli.Am mers la ginecolog si mi-a prescris DESSORELLE.Ce vreau eu sa spun e ca am observat o usoara crestere a sanilor de la Marvelone ptl DESSORELLE n-am inceput sa iau ink.este adevarat k iti pot creste sanii de la anticonceptionale?dessorellle o s aicnep s aiau din iulie ptk deocamdata nu am nevoie de protectie.astept pererii si raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Vreau si eu sa va intreb ce contraceptive as putea sa iau daca in trecut am mai luat Diane 35 dar acum nu mai vreau sa iau Diane ca sunt prea concentrate si in situatia mea m-au adus vreo 3-4kg in plus si vergeturi. Ma gandeam la Yasmin dar vad ca parerile sunt impartite, totusi au concentratie mica de hormoni si asa as vrea. Si nu as lua decat vreo 2-3 luni dar am auzit ca atat poate sa fie perioada de adaptare a organismului si pot sa am sangerari.
Si exclud un control si dozari hormonale ca nu am milioane de aruncat ca la sfarsit, dr. sa-mi recomande un contaceptiv de la o firma cu care are contract sau intelegere.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Alina, dar de ce vrei tu sa te dai peste cap (hormonal vorbind) doar pentru 2-3 luni? Eu cred ca n-are nici un sens. Oricum nu-i ok sa iei AC dupa recomandarile prietenelor, ca n-ai nici o garantie daca lor le merge bine cu un anumit tip de AC iti va merge si tie la fel. Cea mai redusa concentratie de hormoni o are Logestul, dintre contraceptivele de la noi de pe piata. Dar du-te macar la un planning, din cate stiu eu nu rup pielea de pe tine la bani si macar te sfatuieste un medic.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Un medic care se uita in ochii tai si-ti spune:.... Cred ca tu-mi inspiri Mercilon sau Marvelon... Nu cred ca m-ar ajuta mult. Nu cred decat in endocrinologi care se uita pe o fisa de dozari hormonale si asa iti prescriu ceva. De aia am si zis ca am luat Diane 35, le-am luat dupa multe drumuri la Parhon si analize si eu ma gandeam ca au diverse combinatii, deci daca mi-a mers bine cu Diane s-ar putea sa-mi mearga cu Yasmin dar nu cu Logest(cred ca au hormoni diferiti) dar mi-era lene acum sa caut prospecte la mai multe tipuri de contraceptive si sa le compar cu Dianele.
Tiza mea, Alynutza, ai dreptate cu datul peste cap pt 2-3 luni, stiu ca nu m-ar ajuta prea mult asa o perioada scurta dar nu sunt de acord cu administrarea contraceptivelor ani de zile si pe de alta parte am inceput sa am un ciclu neregulat dupa ce am terminat cu alptatul. Ma gandeam sa-l mai reglez. Dar cred ca tot nu scap de mersul la dr... Cat de dragi imi sunt mie dr.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Alina, din pacate anticonceptionalele nu sunt o solutie pentru reglarea ciclului decat pe perioada administrarii. Imediat ce le-ai oprit, ciclul iti va veni exact ca inainte de a le lua. Mai bine te-ai orienta catre tratamente naturiste de reglare a ciclului menstrual, cu siguranta sunt mai putin daunatoare decat orice medicament. (nu ma pricep tare mult, dar nu-i normal pe perioada alaptarii sa ai dereglari de ciclu?) Cat despre medici, nu chiar doar se uita in ochii tai, ci iti pun niste intrebari si in functie de raspunsuri iti prescriu un contraceptiv sau altul. Bine, clar, cele mai corecte prescrieri se fac pe baza dozarilor hormonale.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput