Bebelusi de sept-oct 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
LiliaToma spune:
Nu stiu cum am gresit eu denumirea site-lui unde se gasesc povestile
Sunt sigura ca am scris: www.reclama nu stiu cum a parut acolo altceva.
Sorry
V-am pupat
Lilia si printesa ei Amelia
LiliaToma spune:
Fetelor. astia nu imi dau voie sa scriu denumirae site-ului cred ca sa nu fac reclama. Sper sa nu ma dea astia afara de pe forum ca vreau sa va spun despre un alt site care are aceeeasi tematica. O sa incerc as scriu cu virgula in loc de punct sa vedem daca iese: www,parinti,com
Lilia si printesa ei Amelia
cristia spune:
Salutare fetele!
Geo sunteti super frumosi! - am apucat sa ma uit numai la pozele tale deocamdata.
Iar am lipsit la apel secole; nu mai am timp sa citesc ce s-a scris desi tare mi-ar placea!
Lipsa a fost super motivata ca eu de doua saptamani de cand am facut vaccinul de 2 luni sunt necajita ca nu stiu ce se intampla cu copilul meu! Sunt inca la Ploiesti si doctorita de aici, care oricum nu-mi era pe plac - cam bajbaie.Pe scurt problema e ca baiatu' meu super mancacios pana acum nu mai mananca bine- chestie care mie una mi se pare ff grava la bebei.In greutate a luat 120 gr si respectiv 360 de gr in ultimele doua saptamani - deci o medie bunicica desi in prima saptamana e putin dupa parerea mea.Eu il cantaresc Miercurea ca atunci face saptamana deci acum sunt cam la mijloc si la cum a mancat in ultimele zile am mari emotii cu urmatoarea cantarire.Din 5-6 mese ale zilei mananca bine numai la 2.La restul meselor ne luptam: eu ii indes tatza in gura - el se zbate - da din picioare si smuceste capul, si dc insist incepe sa urle.Cauza acestor zbateri, cred eu, e burtica care chioraie de cum incepe sa suga.In plus, ultimele zile nu i se mai face foame decat la peste 4 ore (5 si 5 jumate).Imi vine sa-mi smulg parul din cap ca nu stiu cum sa-l ajut.Doctorita de aici cica e normal ca in urmatoarele 2 sapt de dupa vaccin copilu sa aiba tulburari abdominale.Mi-a zis sa-i dau Debridat care mie mi se pare ca n-are nici un efect.Si Smecta - un pliculet la 24 h.Dc bebe mananca (de fapt nu mananca)inca doua zile asa ma urc in masina si vin la Bucuresti.
Asa ca va rog eu tare, tare sa-mi spuneti dc ati trecut prin asa ceva sau aveti idee de ce ar putea fi si cum s-o dreg ca nu mai pot.Nu-mi arde de nimic.
Cristiana si bebe Andrei
roandre spune:
Cristia te inteleg perfect. Tocmai bebelina mi-a facut o criza de plans pt ca nu a vrut sa pape. Imi venea sa o arunc!
A mancat ultima data la ora 16...si pana acum nu a mai vrut sa mai pape. A dormit de la 16.30 pana la 19, s-a trezit si am incercat sa-i dau sa pape. Nu a vrut sub nici o forma...nici tzitzi, nici lapte praf. Dupa ce am lasat-o in pace s-a culcat si...doarme si acum. Deci se pare ca singura isi mai scoate o masa pe zi. Pana acum a avut doar 4 mese si o sa mai pape una pe la 22.30. Deci nu mai vreau sa ma lupt cu morile de vant pt ca tot eu pierd in cele din urma.
LiliaToma, fii fericita ca nu au venit inca "rusii". Prietenei mele desi alapteaza i-au venit dupa 5 luni de la nastere. Eu zic ca nu e nici un stres cu asta.
Georgiana super poze...dar mai super sunt copii! Sa va traiasca si sa va umple sufletele de bucurie si satisfactii!
Am pus si noi pozici noi, ultimele sunt facute ieri de ziua lu mami!
Va pup...si ma duc sa vad cat mai doarme broscuta!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
Mada spune:
buna fetele!
nu am citit ce ati scris deloc ca nu ma lasa mandra mea deloc
simt ca clachez, inca nu a adormit iar eu sunt dupa 5 ore de somn in ultimele 36. de abia mai reusesc sa tin ochii deschisi.
iar ea debordeaza de veselie, maine vine in sfarsit mama de la sora mea abia astept.
va pup si poate ma lasa sa citesc ce ati scris
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
http://community.webshots.com/user/madaspa
NinaB spune:
ideea mi-a venit vazand intrebarile despre diverse probleme...
pe scurt, tata lu` bb meu e medic la spit de copii. nu e el prea prietenos de felul lui, dar in mod SIGUR, daca aveti vreo problema va poate raspunde sau macar va paseaza cuiva bun in specialitatea respectiva. dati un PM si se rezolva!
sper sa n-aveti treaba serioasa cu noi totusi....
va pupa pe toate si pe toti
nina si
[/quote]
[/quote]
roandre spune:
Gata, bebele meu s-a culcat!
Pana la urma s-a trezit si pe la ora 22 a papat tzitzi destul de mult iar la 23.20 i-am mai dat 60 ml lapte praf si putin tzitzi si a adormit tun. Pot sa tai lemne pe ea si nu pot s-o trezesc!
Hihihi, tot am pacalit-o sa aiba 6 mese desi ultima a fost cam saracuta!
NinaB, bine ai venit si cu siguranta o sa sarim cu intrebari pe voi!
Incep eu prima. Pt iritatie la fundulet (roseala si brobonele) cu ce sa-i dau? Am incercat Bephantene, Nivea, Sanosan iar doctorita mi-a zis s-o dau de 2 ori pe zi cu Biozal si degeaba. Parca s-a intins si mai mult si i s-a uscat pielea. Pana acum cand a mai fost iritata avea rani ce supurau dar ii trecea cu Nivea.
Mada, ii trimit Ilincutei putin somnic de la Alexia ca sa te lase si pe tine sa dormi. Sa ne spui daca ajunge somnicul la voi!
Pupici
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
timea spune:
Sunt povesti pe www.reclama dar de citit la copii... ar fi faine niste fisiere audio...
anamari spune:
bebita mea a adormit de vreo jumatate de ora , in fine - a dormit azi pana la 12 asa ca de cand am venit de afara -pe la 3.30 a mai dormit vreo jumatate de ora- 45 minute si atat. problema a fost ca nu mi-a dat voie sa o las din brate cu nici un chip-statea vreo 10 minute in patut si incepea chiraiala...plus ca a mancat din ora in ora , pana ce m-a secat...sa nu mai am lapte destul?-mi-e ca nu am mai "produs" destul in saptamana dupa operatie cand n-a mai mancat ea prea mult...
Mada te inteleg perfect- e mai rau ca in primele saptamani, parca, macar atunci dormeau tot timpul...ce sa-i fac ca sa stea si in patut?
Roandreluam si noi putintel somn de la bebita ta si dam foame in schimb:)
ea pare a creste bine...ca ii tot raman lucrurile mici...a mai avut ea o perioada din asta si ne-am reglat una dupa alta...
http://community.webshots.com/user/anababa100
frosa spune:
La multi ani Mihaela! - un pic mai tirziu dar nu prea am avut timp sa intru pe net saptamina trecuta.
Cupilul meu mare a fost racit si am stat cu amindoi acasa deci deloc timp.
Nu prea am apucat sa citesc ce ati scris dar oricum raportez copilul meu a facut 3 luni si are 5.900 kg (sper ca este ok).
Nici mie nu mi-a venit ciclul.
Am inceput sa discutam in timpul zilei si este asa dragut toata ziua gingureste si se chinuie sa-si bage degetele in gura.
Va pup si sper sa am timp mai mult saptamina asta