Bebelusi de sept-oct 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani Mihaela.Si ziua sotului meu este maine, adica azi ca deja este trecut de miezul noptii. Eu am facut pregatiri pana acum iar acum ma chinui sa pun niste poze noi dar PC-ul meu a luat un virus si se misca groaznic de greu. Partea proasta e ca desi lucrez in domeniu nu reusesc sa-l inving.

Despre bebe al meu si eu pot spune ca azi a fost un pic mai agitat decat de obicei dar nu exagerat dar la noi problema a fost cu kk pt. ca desi nu face tare, nu face decat cu termometru sau supozitor si tare nu as mai vrea sa-l obisnuiesc asa. In rest totul ok. Va anunt cand am rezolvat cu pozele

Geo si Damian (nascut pe 01.10.2004)

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Fetelor
noi am facut vaccinul de 2 luni ieri... cel optional, si bebe e ok, nici o reactie... ([ai de-aia am dat banu', nu?) dar a dormit pe rupte azi toata ziua... la voi a fost fel, vaccinul asta ii da somnolenta?

LiliaToma - ce povesti si de unde le-ai luat? imi trimiti si mie adresa?

dixie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

fetelor ,

azi Lia mea a stat de vorba cu tati, si uite asa din vorba in vorba tati i-a zis" a, asta-i amuzant" si a ras, si atunci a ras si ea, de parca ar fi priceput...cand am i-am vazut ma gandeam ca mai vreau un bebe mic, dar mi-a trecut pentru ca a avut din nou o dupa amiaza destul de agitata-si eu care ziceam ca i-a trecut.Nici macar in leagan nu o mai impac..
kittie-sa sti ca e o idee buna, e foarte usor sa o speli asa...
dixie-poate i-au dat un calmant odata cu vaccinul. uite eu cand i-am dat tylenol dupa operatie o adormea...
LiliaToma -si Lia sta cateodat si te asculta cand ii povestesti cate ceva-orice, si se uita la tine asa atenta de zici ca pricepe tot...
acum mai uit pe internet sa-i cumpar cadou lui tati ...voi ati terminat deja cu cumparaturile de Craciun? noi am luat la copii, dar mai avem o lunga lista de nepoti si nepotele...

La multi ani Roandre!!!

anamaria

http://community.webshots.com/user/anababa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani! Mihaela (Roandre)Sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de cei dragi tie!
Sa-ti traiasca sotul si sa te faca fericita, Georgiana!
Noi raportam ca ne-am intors aseara de la bunici si ca ne simtim amandoua mult mai bine. Mai avem amandoua niste problemute cu nasul, dar suntem pe calea cea buna. Domnisoara doarme de ore bune si eu ma mir cum de nu se trezeste sa pape. Oare chiar asa de cuminte sa se fi facut?
Am discutat si noi cu preotul (un polonez, ca aici e criza mare de preoti) pentru botez si m-a cam enervat ca m-a luat la rost vis-a-vis de vizitele mele cam rare la biserica. Trebuie sa marturisesc ca am ales sa fac botezul in localitatea in care locuiesc socrii mei deoarece acolo e cel mai usor pentru majortitatea invitatilor sa ajunga, dar si pentru ca acolo m-am simtit cel mai bine. Si preotul m-a luat cu teoria chibritului, cu tot felul de reguli si obiceiuri pe care ar trebui sa i le insuflu domnisoarei mele, cu vizitele regulate la biserica lui , etc. de zici ca eram la incheierea unui contract si nu la discutarea unui eveniment. Enfin, nu ma mai lungesc. Ma bucur doar ca m-am prezentat la discutii (care au durat cam 3 ceasuri!)cu socrul si nu cu sotul, ca acesta din urma ar fi facut cale intoarsa dupa 5 minute de discutii si si-ar fi lasat copilul mai bine nebotezat.
Ma duc sa ma mai odihnesc putin ca inca e devreme si revin mai tarziu.Pupici si o duminica placuta tuturor.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca
http://community.webshots.com/user/danyce103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

La multi ani Mihaela sa fii sanatoasa , fericita si iubita!
Noi ieri l-am lasat vreo 4 ore pe tati cu bebelina ca mama o fo la cumparaturi si s-0 descurcat minunat numai cand am ajuns io tragea Sofia o cantare de am auzit-o de la parter. A fo cumintica de o avut timp tati sa vaza si un film romanesc si sa mai stea de vorba si cu pretenii pe net .

pupici si o duminica faina va doresc!
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Buna fetelor si va multumesc mult pt urari!

Ieri n-am mai avut timp sa intru pe net pt ca am avut o multime de invitati...parca nu se mai terminau. Oricum, a fost super dragut iar bebelina a fost tare cumintica si nu a plans deloc.
Referitor la plansul la san am observat ca a mea face asta acum cand nu-i mai este foame si eu incerc sa-i mai dau. De vreo cateva zile nu mai vrea 6 mese pe zi ci doar 5. Lapte praf nu i-am mai dat si nici macar nu a papat ea tot lapticul meu. Am incercvat sa ma mulg si inainte de masa ei sa vad cat laptic iese si am strans vreo 200 ml ceea ce mie mi se pare mai mult decat suficient (asta era pe la ora 1 noapte cand nu am alaptat-o la 22.30 pt ca am fost la party). Eu merg tot cu alaptatul inainte si doar daca mi se pare mie ca ar mai vrea o sa-i dau si completare...sper totusi sa ia si in greutate.

Eliana a avut si ea botezul ieri si de acum micuta Elena este crestinata!

Georgiana, LA MULTI ANI si pt sotul tau si sa aveti parte de o viata plina de bucurii si satisfactii!

Dixie, ce vaccin i-ai facut si de unde l-ai cumparat?
Fetelor care ati cumparat Infanrix-ul, de unde l-ati luat si cat a costat?

LiliaToma, e legenda faptul ca daca alaptezi nu-ti vine ciclul. Mie mi-a venit la 6 sapt dupa ce am nascut si alaptez in continuare.

Va pup si ....plecam la vot noi!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

AM REUSIT SA PUN POZELE, URAAAA!!!!! SUNTEM FRUMOSI????

Am facut si noi vaccinul joi (cel de la 2 luni, cel gratuit plus Hiberixul) si nu am avut nici o problema. Nu a facut nici febra, nu a fost nici marait doar un pic mai somnolent si mai putin mancacios dar am inteles ca asa sunt marea majoritate a bebeilor dupa acest vaccin

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Am uitat sa va multumesc pentru urarile facute sotului meu !!

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

salutare, fetelor!
Dixie, eu iau povestile de pe site-ul:www.reclama. Eu un link cu povesti acolo. Poti gasi tot ce vrei. Mai e unul cu poezii cere e si el interesant.
Pai daca chestia ca ciclul nu vine daca alpatezi, e legenda, atunci , e ceva in neregula daca de cind am nascut nu am avut niciodata? Adica de aproape trei luni?
Va las un pic
Revin

Lilia si printesa ei Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Ia uitati-va ce am gasit pe site-ul:ww.romedic.ro, privitor la acest subiect:
"Reluarea ciclului menstrual si aparitia primei menstruatii au loc
-la aproximativ o luna dupa intreruperea alaptarii, insa uneori chiar in cursul alaptarii
-la aproximativ 4-6 saptamani de la nastere, daca copilul nu a fost alaptat
• O sarcin apoate aparea chiar inainte de reluarea ciclului menstrual, fie ca alaptati sau nu. Pentru a evita aparitia unei sarcini in aceasta perioada, exista diverse metode contraceptive orale sau injectabile, ori sterilete. Daca acest subiect nu a fost abordat in timpul in care v-ati aflat la maternitate, informati-va la medicul dumneavoastra, la moasa sau apelati la un centru de planificare familiala.
• Contraceptia eficienta trebuie asigurata timp de 3 luni"
Asa ca daca nu vine, e normal si daca vine nu e anormal

Lilia si printesa ei Amelia

Mergi la inceput