Bebelusi de sept-oct 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
cami-florina spune:
Salutare mamici!
Si la noi este problema aceasta cu mancatul, de obicei manca odata la 3 ore dar acum trec chiar si 4 pana la urmatoarea masa. Asa am inteles ca se intampla cand mai cresc, isi raresc mesele dar depinde si de la un bebic la altul.
Nici mie nu mi-a venit ciclul pana acum dar am luat Exluton.
Mai ia cineva?
Eu m-am gandit sa le opresc pentru ca am pus ceva kg in plus( nu era de ajuns ca sunt eu cat China!)si sunt sigura ca este de la ele.
A inceput cineva diversificarea pana acum?
Eu ii dau cateva lingurite de suc de morcov cu mar si vad ca-i place!
Pupici!
Cami si bebe Ben (02.09.04)
mina spune:
Salut, fetelor!
Bey, e ceva necurat la mijloc. Pai ce se intampla fratilor de ne sunt bebeii asa de iritabili si agitati. We asta ce a trecut au venit parintii mei in vizita, si bebe a fost super model de bebe, nu a plans aproape deloc, a gangurit toata ziua si a chiuit, de au plecat bunicii super-incantati. Dar azi noapte cine credeti ca plangea fara motiv la orele 2? Pai Costin, cine altcineva. Subliniez ca eu ma culcasem pe la 12. Ma scol, schimb baiatu', consolez baiatu', legan baiatu', baiatu sa adoarma pace. In disperare de cauza luam baiatu' cu noi in pat. Se trezeste apoi regulamentar la ora 4, papa un biberon de 130, dupa care, dat fiind ca era tot agitat, pun baiatu' tot intre noi sa doarma. Sa spunem ca a dormit pana pe la 5 jumate. Cand s-a trezit iar plangand. L-am schimbat, papa nu voia, in brate tacea, in patut urla. Ei, si prin urmare am stat cu el leganat pe picioare pana la 7 dimineata. El a dormit eu ba.
Asa ca ma intreb, o fi vro chestie in aer de i=a apucat pe toti bebeii? Am zis ca al meu are criza de 3 luni..... Vorbeam zilele astea cu o prietena care are 3 copii, toti de gimnaziu, si zicea ca de regula in perioada asta dinaintea sarbatorilor de iarna copiii ei sunt mai irascibili si neastamparati. Asa or fi si ai nostri ca prea ne plangem toate.
Acuma al meu cred ca sufera si de sindromul "bunici in vizita" stiti voi ca m-am mai plans, dupa vizita bunicilor doua zile Costin nu mai suporta singuratatea....
Mihaela, cu scuze pentru intarziere iti spunem si noi la multi ani cu sanatate, fericire si bucurii in fiecare zi! Faine pozele, pupa-ti printesa din partea noastra.
Georgiana, sa=ti traiasca sotul si sa fiti fericiti! Ai niste copii superbi iar sotul arata bestial cu zdranganelele pe el! E o idee minunata pe care cred ca o voi adopta .
Mada, curaj, nu mai e mult si or sa doarma si bebeii nostri toata noaptea.
NinaB, multumim pentru oferta, eu in mod sigur voi profita de ea.
Cam atat pentru acum, aud ca s-a trezit bebitzul si incepe sa dea semnale sa se prezinte mami la raport.
Va pup si mai revin!
Mina si BebeCostin
NinaB spune:
mai ales daca alaptati!!!!!
LASATI-O BALTA CU DIVERSIFICAREA!
N-AU INCA SISTEMUL DIGESTIV PREGATIT! nu faceti altceva decat sa le inlocuiti o masa corespunzatoare (lapte) cu una hipocalorica (legume). vreti sa ii puneti la cura de slabit??????
roandre spune:
Salut dragelor!
mada, cred ca Alexia a fost mult mai generoasa decat ma asteptam si a dat somnicul ei la ceilalti bebelusi. Macar Ilinca a profitat de el?
Dupa ce ma laudam ca bebe a adormit tun, pe la ora 00.30 s-a trezit cu niste urlete de ziceai ca o taie cineva. Nu a fost chip s-o linistesc decat sa-i dau tzitzi. A papat ea ce-a papat dupa care nu mai avea somn (pai cred si eu la cat dormise pana atunci) si s-a pus pe plans de nervi ca sa ma joc cu ea. Eu chiauna de somn stateam sa ganguresc cu ea, s-o plimb, s-o legan si tot asa. Pana la urma am pus-o in patut si am stins lumnica (de obicei adoarme singura asa pe intuneric)....pai nu a mers, suzeta n-o vroia si a inceput sa-si suga degetelul (sa vedeti ce se pricepe la asta!) si sa plescane de ziceai ca e purcel. Ma scotea din minti zgomotul ala dar am rezistat. am zis ca adoarme. Hehehe, intr-un final s-a plictisit si iar s-a pus pe urlat. Pana la urma am luat-o in pat langa noi, i-am aprins veioza si am lasat-o sa se joace. Sincera sa fiu nici nu stiu cand a adormit caci m-am trezit pe la 3.15 si dormea lanaga noi. Eu nu am mai stat cu ea asa noaptea de cand avea 6 sapt si sincer tare greu mi-a fost azi noapte. Azi dimineata la 7.30 cand s-a trezit sa pape nici n-o vedeam bine de somn. Acum doarme in continuare, o astept sa se trezeasca si sa iesim la copii afara.
Deci, fetele care faceti nopti albe, va inteleg asa de bine...eu uitasem cum e sa nu dormi noaptea! Dar gata, n-o mai las sub nici o forma sa mai doarma de la ora 189 pana la 22 caci altfel nu doarme noaptea.
Astazi a papt destul de bine si am mai pus si n biberon vreo 75 ml de laptic de la mine caci dimineata am supraproductie. Lapte praf o sa-i dau doar la nevoie. Sa vedem ce spune maine cantarul pt ca lapte praf i-am dat pana acum 120 ml toata sapt. Deci daca a crescut bine inseamna ca e de la lapticul meu si nu de la cel praf. Daca va fi pe asa nu mai apelam la cel praf.
Sunt curioasa maine ce-o sa zica doctorita si de umflatura de pe gingie, daca este radacina dintisorului.
Cami-florina, eu nu am inceput diversificarea iar doctorita mi-a zis sa nici nu incep mai devreme de cel putin 4 luni. Eu am zis ca pana in ianuarie nici nu ma gandesc.
Fetelor am mai intrebat eu si nu am primit raspuns. daca stiti cumva, intr-o luna bebe poate beneficia de 3 retete cu cate un medicament pe fiecare sau obligatoriu doar de o reteta cu maxim 3 medicamente pe ea.
Si cine a cumparat Infanrix-ul poate sa-mi spuna de unde l-a luat si cat a costat?
Pupici!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
lorena_andreianu spune:
Pupici fetele; nu am citit deloc de ati scris pe aici, dar promit ca o fac.
Intru pentru o intrebare: bebeii vostri plang in somn? Caci am patit-o azi-noapte: la 5 minute se punea pe plans, dar dormea si nici nu s-a trezit. O fi visand, sau ce? Ca daca il durea ceva scula toti vecinii, ma gandesc...
De dimineata pe la 8 l-am pus langa mine in pat si am dormit amandoi pana la 10 dar mi-a prins bine!
Va pupacim.
si Miron Radu (DN 06/10)
Poze la: http://community.webshots.com/user/anrian
mina spune:
Salut!
Bey, daca va spun ca e ceva in aer... vad ca toti au avut ora de dormit cu parintii.
Mihaela, Infanrix am luat de la o farmacie de pe Dorobanti, Dona parca. A costat in jur de 1.400.000. Dar se gaseste cam in orice farmacie.
Gata, fug ca nu vrea sa stea singurel
Mina si Bebe Costin
NinaB spune:
PUTETI LUA ORICATE RETETE PE LUNA!!!!!!!
pt copii intre 0-12 luni, totul e sa fie JUSTIFICATE DE DIAGNOSTICE!!!
Kittie spune:
Mina, tu stai prin Dorobanti? (ca io mi-s prin Floreasca..)
Ma scuzati ca incepui asa politicos mesaju' , ce mai fac mandrele mamici? si neastamparatii pitici?
Si-al meu fu agitat, sa fie chiar de la perioada asta de sarbatori? Eu il iau la plimbare daca-l apuca. Numa' ca nu pot sta tot timpul la plimbare ca dup'aia nu doarme noaptea -ieri am fost la plmbare de 2 ori (inainte de 4 si dupa) si mi-a cam dormit bebeul de la ora 1jumate deja cedasem nervos si n-avea gand de somn, ba dadea in plans, ba in gangureala! Dupa ce-a adormit pe la 2 in sfarsit, s-a trezit la 6 si de la 6 din ora-n ora sau max la 2 ore se gagaialanga mine (in pat cumine, evident.. de ce sa fac si eu altfel ca voi? )
si cand m-am hotarat sa-l ignor - la 10 a adormit linistit pana la 14! de parca pana atunci facuse misto de mine, sa nu pot dormi.. heeee, smecherila! Acum a adormit pe cea mai iubita perna din lume si eu butonez la voi acilea :) si ma gandesc totusi sa-l mai scot afara putin, totusi, asa de control, ca trebuie sa si iau cate ceva de mancare..
Maine mergem si noi la vaccin .. nu stim inca de care o sa facem, dr mi-a zis s-o mai sun astazi sa vedem ce hotaram si chiar cand ies o s-o sun, sa si cumpar, daca e cazul..
Va pup, a terminat de mancat printisoru' si trebuie sa ne miscam repede sa iesim ca e tarziu deja!
o sa ne-ntoarcem sa mai scriem
pupici
mina spune:
Kittie, nu stau in Dorobanti, io stau in Salajan dar am dr de familie in Dorobanti si nici nu face vizite la domiciliu. Las'ca nici eu nu ma bazez pe sfaturile ei de cand mi-a zis ca hainele lu bebe tre spalate de mana, asa ca suntem chit.
Ma doare in gat. Am avut ceva treaba la bucatarie si am luat printesul cu mine acolo si ca sa nu il apuce tristetea cu tipete si sa-mi termin si io treaba i=am tot cantat si vorbit. Va dati seama ca dupa o ora imi trecuse si cheful si inspiratia, de i-am recitat copilului si din Scrisoarea a 3 a numa sa taca. Nu-i de mirare ca a adormit, cre ca de plictiseala.
Noi pana acum a tinut o veioza permanent aprinsa noaptea, mai mult pentru mine decat pentru bebe. Incepand de diseara vreau sa tin numa o lampa chioara, ca am cearcane cat china de la atata dormit in lumina, parca-s la siguranta statului, ca am potrivit veioza aia sa nu-l deranjeze pe cupil, dar pe mine ma bate fix in ochi Sa vedem de nu cumva am invatat copilu cu lumina, tineti=mi pumnii.
Ma duc si eu sa ma intind putin, daca m-o lasa.
Pupici
Mina si BebeCostin
Andreea_si_Doru spune:
Kittie - de ce nu pui cada copilului in cada mare, si tu stai in cada mare si il speli? Noi asa facem, umplem cada mica plina, si bebelina da din maini si din picioare in voie! Asta daca nu ti-ai luat deja suport!
Mihaela(Roandre) La Multi Ani! cu intarziere... sa fii fericita si sanatatoasa alaturi de familie. Aceleasi urari si pentru sotul Georgianei. Sa traiti.
Aici e soare... mi-am luat si eu plastic de acoperit carutul(multumesc Lorena) si am iesit ieri afara si azi oleaca, si totul e foarte bine.
Sanatate multa si ne mai auzim.
Andreea, Doru si Nathalie
Minunea noastra, Nathalie www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii