Endometru,ovulatie si altele...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Si faptul ca ai temperatura ridicata este tot un argument pro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

ariadna dadada amintiri din copilarie, ca-s tare placute
nu am facut nici un tratament cand am ramas, nu stiu de ce nu m-au durut sanii. dar asa mi s-a intamplat si in alte dati, aveam sani de tip fleasca si eram insarcinata, si cand imi vin rusii...ma dor de mor, si-s batz. vad ca-s pe invers.
sunt optimista nu zic nu, dar am intrat in panica, asa mi se intampla cand ma apropi de sfarsit, mi-e frica de o mare dezamagire. oricum ma tine doar o zi dezamagirea, apoi sunt tare bucuroasa ca incepe perioada si ma simt activa iar.
as putea face un test azi ca-s in ziua 10 si scapa de suspans, dar parca nu-mi place sa ies asa repede din joc
eu cand am ramas odata insarcinata...eram disperata sa mananc conserve de peste, apropo de dorinta ta catre peste, si doar de aia as fi mancat, apoi nu mai puteam suporta mirosul si ma gandeam cum naiba de am putut manca asa ceva.
adevarul e ca nu stim ce va fi, si cum va fi, dar tot ce putem face e sa speram.
dilema mea stii care ar fi? in caz ca as ramane insarcinata, daca sun la doctorita aia ma programeaza peste o luna, cum stiu ca am progesteron suficient intre timp? poate niste suplemente m-ar ajuta (aici fara reteta nu poti cumpara), dar eu pana ajung sa iau suplemente, poate pierd iar sarcina.
spune si tu, ba ma gandesc ca-s insarcinata ba ca nu-s, m-am dilit asta e!!!
mercic de incurajari, nu stiu ce e cu mine...parca s-au inversar rolurile. sunt eu panicata si tu ferice nevoie mare. e perfect asa

Mergi la inceput

FELICITY, fii atenta, mi-a venit o idee: daca ramai, te duci imediat cu scandal, ca ti-e rau, ai dureri, ai sangerat, ai x sarcini pierdute, banuiesc ca exista termenul de urgenta acolo, nu?! Sa-ti dea tratament de sustinere, pt. ca e posibil (eu nu stiu cum naiba de nu ti-au dat nici macar analizele hormonale de facut?!) sa ai progesteronul mic, am inteles ca scade cu varsta. Oricum, macar magneziu poti sa iei fara reteta? Ia 200 mg/zi, nu are cum sa-ti faca rau. Acid folic iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

iau vitamine prenatale, si acum m-am uitat ca nu au magnaeziu. am ceva suplemente de calciu cu magneziu, oare sa iau asa de capul meu?
ai dreptate, daca raman ma duc si ii sprijin usa doctoritei si m-o baga in seama.
nu cred ca-s toti prosti, insa sunt mana in mana cu firmele de asigurare, care vor sa cheltuiasca cat mai putin cu tine, de aici si ideea...esti cel mai sanatos, sau du-te acasa, ca te faci bine. dar cred ca sunt putini care stiu ce vorbesc totusi.
doamne ce te peripetii la tine ariadna, pai io de aia sunt calma, ca nu am nici u motiv sa ma plang. ai dreptate, nu poate fi merue asa, si sa vezi ce website cu poze de bebelush ne facem in curand

Mergi la inceput

"Du-te acasa, ca te faci bine", Doamne, am ras cu lacrimi! Nu ma pot opri, de unde le scoti? Asta e de top!

Am si uitat ce mai voiam sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Dragele mele, am nevoie de ajutorul vostru.
Mi-am facut primul test de ovulatie si sint nauca.
Mi-am luat teste de la helpnet si arata ca un tubulet, asa, si au o banda de control galbena, cerd ca se numesc Fertiltest.
Ieri a fost ziua 11 si plina de avint, pe la 5 dupamasa, execut test.
In instructiuni, scria ca prima linie de control indica valori normale de LH, iar linia de test indica LH de ovulatie. Buuuunnn.
Astept eu 10 min si pe testu' meu se desfasurau asa:
Linia de control era vai de mama ei, nehotarita, asa, adica nu continua si frumoasa, asa, n punct central mai roz iar restul liniei cam sters.
Linia de test era palida-paliduta, dar era acolo. Asta macar era dreapta, adica se vedea pe toata lungimea.

Eu am considerat testul ca fiind negativ, dar as vrea sa stiu daca v-ati confruntat si voi cu rezultate din astea neclare.

Toate lucrurile se intampla cu un scop.

Mergi la inceput

Am facut si eu mai demult un test (dar de sarcina, totusi am inteles ca principiul e acelasi) care avea linia de control neregulata. Eu as considera testul 'invalid', adica nici pozitiv, nici pozitiv (totusi, inclin spre vag pozitiv).
Pacat de banii dati...

Mergi la inceput

Rectific :"nici pozitiv, nici negativ"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Buna dimineata, fetili !
Adica, pentru cine e dimineata.
Ariadna, esti o scumpa, multumesc pentru urarea de bun venit, desi nu m-as supara daca mi-ati da un sut in fund, sa zboooorrr ...pana la "mamici".
Vise, taica...!
Felicity, eu m-am indopat cu toate vitaminele, ierburile si
posibile.Daca nu e sa fie, nu e si pace.
Am ramas de doua ori graviduta, in timpuri imemoriabile, cu un prezervativ rupt sau prin clasica metoda <<coitus intreruptus>> si AM RAMAS (!!!), iar acu', cu tehnica si concentrare , NIMIC !
Ma tot intreb ce s-a schimbat intre timp la mine sau la sot, de nu mai reusim, caci spre exasperarea mea, se pare ca eu as fi regula.Daca la sotul meu e problema,o sa fie caci domnul meu e convins de baietii lui, si pe de alta parte, de cand bantui prin forumul asta am vazut ca sunt mult mai naravasi, daca se supara si nu vor sa se mai joace, aleluia ! sunt greu de convins .
Ca sa revin la tema, draga Felicity, adicatelea nici tie nu ti-au spus nimic concret despre junghiurile alea. Mie mi-e teama de vreun chist sau fibrom, in fine, o chestie prin interiorul uterului, care nu se vede la eco, sau ,Doamne fereste!, de vreo sinechie uterina .
Dar, deocamdata e luna cea mai fericita din an, trebuie sa fim frumoase ca vine Revelionul (si incepe "eu CU CE ma imbrac anu' asta?" ),o sa incerc sa prestez cu foc si sa-mi alint barbatelul cu tot ce-mi va trece prin minte , si in pauze, o sa ma vaicaresc la voi ca toate prietenele mele sunt sau au fost gravide si merg cu cardul de zdronci pe strada si eu, care m-am apucat plina de avant de treaba, convinsa ca repede - repede se va infaptui minunea,am ramas stearpa.
Partea plina a paharului : anu' asta doua prietene, de 35 si 37 de anisori, au ramas gravidute. Deci, se poate!!!!!!!

Mergi la inceput

Ati intalnit persoana mai oscilanta decat subsemnata, ca eu nu...

Mergi la inceput