Endometru,ovulatie si altele...
Raspunsuri - Pagina 8
ariadna33 spune:
FELICITY, vezi cum esti, am presimtit eu ca vrei sa ne parasesti! Nu cred ca ai tu sufletul asta! Hai, ca-ti trece!
Esti tu suparata acum ca tb. sa astepti, dar stii cum e, cand te astepti mai putin...
Vezi ca eu cand am ramas prima data (in iunie) tot asa am avut dureri de sani, se umflasera groaznic si la fel ca tine asteptam rushii... si ei nimik. Stii cand am facut testul (ca eram satula de teste negative, mi se acrise)? Abia la 11 zile de intarziere!!!! Dar nu-i bai, ca m-am bucurat doar 3 zile (apoi am inceput sa sangerez...
).
La mine perioada de dupa ovulatie (chiar daca e cea mai lunga) e cea mai placuta, imi revine pofta de viata! Pt. ca sper, or fi hormonii, nu stiu...

Combinatia Varsator + Varsator e cea mai buna (parerea mea)! Cuplul viitorului, se tin de mana si privesc inainte (in intimitate-explozie).Mie-mi plac mult Varsatorii, sunt destupati la minte, nu au prejudecati si sunt tot timpul in avans fata de vremuri (patronati de Uranus), ca sa nu mai spun ca au o dexteritate deosebita la chestiile tehnice. Cam idealisti si increzatori in oameni (de asta sunt victimele rivalitatilor, cateodata, pt.ca ei nu stiu sa loveasca sub centura). Intr-un cuvant umani si imprevizibili!
Fiind zodie de aer ma inteleg f.bine cu Varsatorii si cu Gemenii.
Vezi sa nu mai dispari, ca te dau la ziar!
M-am specializat si eu in scrisul mic, o sa-ti spun un secret: ma simt extraordinar cand sunt gravida (scurtele, foarte scurtele perioade cand am fost), parca sunt sub efectul unor droguri!
Felicity spune:
fetelor, hahahaha, ce am mai ras. multa minte ne mai trebuie
.
io astept, si astept...temperatura sus acolo, ma dor sanii, mai ales cand dorm, si sper intr-un miracol ca de felul meu sunt o persoana norocoasa si optimista ![]()
eu am ovulat in decembrie 10 (dupa fertilityfriend), asa ca voi fi prima care va voi anuntza. teoretic de maine as putea incerca un test, insa mi-am promis ca nu o voi face, si de data asta chiar nu voi ceda ![]()
daca nu va anuntz in vreo 5 zile nimic, sa nu intrebati ca inseamna ca e negativ 
dupa calcule indelungate, daca totul merge ca la carte, in 24 decembrie trebe sa vie napasta. sa va rugati sa nu aparaaaaa...ca o urasc 
hai va pup pe toate 
ariadna ce faci dragalasho? cum esti cu spiritul?
ahh si ca mi-am amintit, am cam baut zilele astea, deh tot felul de petreceri de craciun, nu am exagerat, oare sa ma ingrijorez? m-as fi abtinut, cum am facut-o atatea luni dar numai ideea unui test negativ IAR...si am zis sa ma veselesc un pic totusi.
Alé spune:
Buna dimineata, fetele!
Sint cheauna de somn. Asta e ultima saptamina de lucru si am un spor nebun. Adica n-am.
Felicity, iti multumesc pentru optimism, sper si io sa functioneze instalatia in sfarsit, ca tot asteeeeeeept sa functioneze conform standardelor.
Mi-am cumparat aseara teste de ovulatie. 6 bucati, ca incep testarea de astazi, din ziua 11. Am eu asa o senzatie ca mai mult de 1-2 nu voi folosi. L-am intrebat pe farmacist cum interpretez daca se pozitivieaza testele treptat. Adica intr-o zi sa fie slab pozitiv si in ziua urmatoare sa fie foarte pozitiv. Mi-a zis sa nu-l incurc cu intrebari din astea. 
In alta ordine de idei, va astept cu vesti bune si adriana, temperatura de astazi si de ieri, daca nu ma insel.
O zi buna, fetelor 
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
ariadna33 spune:
Mai, au iceput si pe mine sa ma doara sanii, ce-i asta, cred ca m-am molipsit, dar nu e cam devreme?! Si am o pofta de mancare, ceva de speriat, FELICITY, am mancat cu pofta chiar si o prajitura si am observat ca 'ma bucur' tare la peste: am gasit in frigider niste peste afumat pe care l-am terminat imediat, si era sa ma cert cu mama ca de ce duce unei prietene niste capatani de peste (i-am zis ca trebuia sa ma intrebe intai pe mine, ca uite, faceam ciorba din ele...).
FELICITY, promit ca nu te intreb nimic, dar sa promiti si tu ca nu mai dispari ca magaru'n ceata! Nu te ingrijora, daca n-ai exagerat, sa vezi ce ma apuc eu de baut daca nu raman gravida! Da' mie mi se face rau de la tarie, pot eventual sa incerc cu niste sampanie, ca asta-mi place...
ALE, mi-a placut faza cu farmacistul, macar a fost sincer, n-a facut ca o prietena de-a mea: eram proaspete eleve ale unui liceu in centrul Bucurestiului (noi fiind mai de la periferie, ea era chiar din SAI), ne opreste cineva pe strada sa ne intrebe unde-i strada cutare, la care ea ii explica foarte serioasa "drept inainte, apoi prima la dr. si a doua la stg.". "Mai,(zic eu) dar eu nu stiam unde-i strada asta" si ea zice "Nici eu, dar nu puteam sa las omul asa, in ceata"...
Chi spune:
Pleaseeee...!![]()
Ma hlizesc de o juma' de ora - cat am citit toate paginile - sunteti mortale
!
Dragele mele, eu sunt foarte linistita ...Mi-a venit ciclul acum cateva zile, dupa o ovulatie ca la carte, prestari cand trebe, stat cumintica in pat dupa "moment" , dar...NIMIC !!! A 12-a luna de 

.Eu
sau sotul
, aceasta-i intrebarea ?!
Felicity, si la mine este identic si la fel : dureri ciudate dupa ovulatie (de obicei, dar nu-i o regula) sau imediat dupa ciclu, in partea de jos, spre pubis, dureri pe care le simt ca niste junghiuri verticale, prin vagin.
Verdict medicalicesc : psiho-pu-pu !
Nu e nimic de vazut, nici vreo rana,nici anexita, nici chlamidia (care ar da prin eroziune astfel de dureri) nici alte ganganii.Eu am presupus ca ar putea fi legat de ruperea endometrului dinaintea ciclului , accentuata de o probabila lipsa de progesteron - fireasca la 35 de anisori - sau de aderente de la ultimul avort
pe care l-am facut ca netoata acum 3 ani. Interesant este ca nici un medic nu a parut interesat de astfel de simptome care au aparut imediat dupa chiuretaj si continua si in zilele noastre.
Astept rezultatele de la analizele hormonale si in ian. ma
si imi fac HGS.
Felicity, tie dr. ce explicatii ti-a dat pentru acele dureri ?
Cred ca ne-am mai conversat pe aceste teme, nu ? Crezi ca aderentele sau trompele infundate pot da aceste simptome ?
Va pup pe toate .
P.S.Pe voi nu va agaseaza atatea emisiuni si reclame cu parinti care fac cadouri copiilor, sau micuti ca niste ingerasi care asteapta incantati sub brad, sau ...etc.
Numai copii si copii si copii, peste tot ...
Felicity spune:
Buna ziua fetili
,
sa va zic prognoza de azi, ma dor sanii tare nasol, ceea ce eu nu consider deloc semn bun, ca asa ma dor mereu inainte de marea batalia pierduta
. cand am ramas insarcinata, nu ma dureau deloc, deci...astept. temperatura e sus, dar nu foarte sus, m-as fi linistit daca era mai mare o leaca.
Chi, ma recunosc si eu in tot ce zici, prestari in timp util, stat in pat, cineva mi-a zis sa prestam dimineata ca-s mai multe sanse. Luna asta am optimizat metoda am inclus ...craci in sus, dupa prestare. daca nici asa nu merge, cred ca fac cu nervu
ca nu mai stiu cu ce as putea-o imbunatii.
despre doctori.....as putea vorbi ore intregi, si as fi extrem de critica.
nu am aflat nimic de la ei, de 8 ani sunt in USA si de fiecare data cand ma duc la un consult ...mi se spune ca-s cea mai sanatoasa faptura, sau sa ma duc acasa ca trece. bineinteles ca ma duceam la doctor ca aveam ceva probleme, sau dureri....odata am facut recadere la pojar, si mi-au zis....nu avem ce sa-ti facem, du-te acasa ca trece hahahaha, si vezi sa nu dai la altii. odata sufeream cumplit de alergie, si ma dureau urechile si gatul si nu puteam respira.....si o asistenta (ca nu i s-a parut ca e prea grav incat sa vad un doctor) m-a invatat sa-mi fac gargara, nu glumesc...m-am duc la dispensar si am plecat cu instructiuni scrise pt gargara. nu ca as fi ipohondra, dar ce e aici...pe mine ma revolta pana la D-zeu.
cat despre dureri la ovare sau in dreptul pubisului, ca bine ai zis Chi ca eu nu gaseam cuvintele...o doctorita s-a uitat la mine si n-a comentat nimic, iar alta a incerca o explicatie cu...reflexe de la ovar nush' cum, dar am intrebat-o cum de da reflexe acum dupa un chiuretjat si timp de 34 de ani n-a dat niciodata.....bineinteles ca a devenit evaziva si explicatia s-a lasat astepata, ea sarind la alt subiect pe care il stia...cum ar fi pap, mai frate...de fiecare data cand ma duc la doctor, imi mai fac cate un pap hahahaha, de am ajuns la vreo 3-4 pap-uri pe an, si nu am niciodata nimic, iese bun mereu. oi fi eu nebuna, dar cand am fost luna asta la doctor, iar vroiau sa-mi faca pap. si i-am zis ca nu e cazul totusi, si i-am aratat rezultatele de dinainte, si s-a calmat cu pap-ul.
durerile mele de la pubis au disparut la cateva zile dupa ovulatie, poate-s eu rea si are dreptate tanti doctorita. or fi fost reflexe de la ceva ovar.
in 3 ianuarie fac HSG, ar fi asa o mare usurare daca as ramane luna asta, m-ar scuti de calvarul HSG, ca am auzit ca e cam neplacut. voua cum vi se pare ca intr-un an de zile de dus pe la doctori, sa nu vrea sa-l verifice si pe al meu zmeu...cat are el mormolocii de vivaci? normal ca trebuie sa ma apuc sa le sugerez eu...ce ar fi daca...?
la ultima doctorita, i-am zis ca am avut doua miscarrige-uri nu unul, ca altfel nici nu ma baga in seama, si nu i-a trecut prin cap sa vada in ce stadiu ma aflu cu progesteronul sau sa faca analize.
dar in ianurie ma duc iar la ea, dupa HSG si am sa imi iau o lista si sper ca in februarie sa testez tot, ovulatie, progesteron, mormolocii sotului....iau problema in serios, ca vad ca altfel nu merge. nimanui nu ii pasa de problemele tale.
vai cat am scris, sunt cam isterica azi ![]()
Ale, sper sa te descurci cu testele, trebuie sa aiba a doua liniutza intenstitatea celei de control, ba mai puternica, ca sa fie pozitiv. Si incearca-l sa faci tot timpul la aceasi ora, majoritatea spun ca in jur de ora pranzului. Tinem pumnii!!!
ahh cu reclamele la tivi, eu n-am asa ceva ca mi-am scos cablu intr-o efuziune anti-tivi, ca ma dispera emisiunile astea reality-tivi, si de atunci...am citit cateva carti (ca n-am ce face seara) si ma simt super. cred ca tiviul ma enerveaza la fel cat doctorii, cred ca-s dusa de acasa cu pluta 
ariandna cum te dor sanii? unde? pe mine in fatza sus, deasupra lor si in laterlale sub bratz. daca ma atinge cineva, l-as pocni de nu s-ar vedea ![]()
azi noaptea am visat ca mi-am facut un test si era normal...negativ. deci nu mai e necesar sa fac.
sa vezi ce ma vait daca nu am ramas, nici nu trebuie sa ma intrebe cineva. ma dispera asteptarea, eu mai nou nu mai am chef de mancare, si nu mai suport nimic dulce, asta e iar PMS, cand corpul cere doar sarat si acru.
Chi cred ca daca aveam copii ne placeau reclamele alea cu copilasi...pe mine cel mai tare ma enerveaza, stiti ce? toate prietenele mele au copii si din cand in cand mai trimit o tura de emailuri cu o suta de destinatari cu pozele copiilor lor atashate. eu am renuntat demult sa mai vad bebelusi ca imi stricam ziua. si m-am gandit ca nu voi face niciodata asa, sa trimit la toti pe care i-am cunoscut in viata....o armata de poze, fie ca am am vorbit cu ei ultima oara acum 5 ani sau acum 2 zile. sau poate cine stie ce nebunie ma mai apuca si atunci.
doamneeee cineva sa ma opreasca din scris, ca vad ca eu nu ma pot opri.
ah apropos o pretena (cu televizor) mi-a povestit de o stire la CNN: peste o femeie insarcinta in luna a8a a intrat cineva in casa, i-a taiat burta, i-a furat copilul si pe ea a lasat-o intr-o balta de sange, si ea a murit si se presupune ca al ei copil traieste. nu mai stiu ce s-a mai intamplat (asa e cand n-ai cablu)
stresant pt multi...problema copii, unii chiar sunt mai nebuni ca noi ![]()
acum chiar ca am tacut ![]()
ariadna33 spune:
CHI, bine-ai venit in club
! Aici sa stii ca toata lumea se vaicareste. Pana acum nici eu nu am aflat ce am, dar cine stie, ma gandeam sa merg pe la ghicitoare sa aflu si eu ce-mi rezerva viitorul
.
Varsta... nu stiu ce sa spun. Asteptam o data sa-mi vina randul la dr. am intrat in vorba cu o viitoare mamica (curioasa, cum sunt): aflu cu stupoare ca e in 5 luni, ca are 36 ani (fie vorba intre noi, nu arata de 36), este prima sarcina si a venit prima oara la dr. Si mi-a spus toate astea nonsalant si toata numai zambet, de-am simtit ca ar fi bine sa se deschida pamantul sub mine.
Io ma uit in extaz la reclamele alea de care zici tu... si inca sper ca voi "juca" si eu intr-un film pe acelasi subiect.
ariadna33 spune:
FELICITY, stai putin sa-mi revin dupa mesajul tau
, acum l-am citit. Fetita, dar esti suparata rau de tot pe viata! Ce faci, ai intrat in panica?! Nici macar nu stii daca ai ramas si tragi concluzii, vezi ca nu e bine, daca e un bebe acolo, ce zice el de mamica lui?!
Hai s-o luam metodic, tu stii ca noi doua ne tragem una dupa alta (cand esti tu sus, sunt eu jos,
si invers): pe mine ma dor sanii tot asa in lateral, spre subtiori si sfarcurile le simt mai sensibile la atingere
(na, c-am zis-o, cine o sa citeasca o sa creada ca-i o reclama de-aia de se da dupa 12 noaptea).La fel ma dureau si cand am ramas
prima data in iunie, la celelalte 2 nu m-au mai durut (si stiu de ce, pt. ca am luat progesteron). Asa ca daca ai facut tratament cu progesteron atunci cand ai ramas, de aia nu te-au durut!
Si oricum, nu toate sarcinile sunt la fel, uite de exemplu cand am ramas eu gravida la 21 ani (prima oara) am avut niste simptome de credeam ca sunt bolnava, n-am mai suportat nici macar mirosul de fum de tigara (daramite sa fumez), n-am mai putut sa beau cafea, nici mirosul de parfum sau deodorant, imi venea sa vomit si cand ma spalam pe dinti (de la pasta de dinti). M-a prins evenimentul in creierul muntilor (era cam pe vremea asta) la o cabana unde nu ajungea curentul electric, o singura incapere (acolo se dormea pe niste paturi suprapuse, la comun), acolo se manca, erau vreo 15-20 insi (fiecare cu mirosul lui), alimentele le aduceau cu un magarus pana sus. Nu mai spun ca am urcat o zi intreaga pe munte pana am ajuns la cabanuta asta, a doua zi aveam o febra musculara de ziceai ce sunt "fezandata".
Hai c-am dat-o in amintiri din copilarie...
FELICITY,hai sa facem un pact: sa speram pana in ultima clipa ca vom avea teste pozitive!