Endometru,ovulatie si altele...

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Uite chiar acum ma duc sa cumpar un Clear Blue. Mersi mult

Mergi la inceput

Negativ, slava Domnului! Asta mai imi trebuia mie acum, n-am avut destule anul asta, grija unei extrauterine! Ma si gandeam cum o sa stau eu la masa si sa nu dansez de revelion de frica sa nu-mi plezneasca extrauterina!

Ptiuuu , lovi-ar damblaua si alege-s-ar praful de testele lor Femina , cate sperante mi-am facut eu de la testele astea! Proasta de mine, daca prima sarcina am detectat-o cu Femina, numai Femina cumparam. Am vreo 10 (si negative si pozitive), le pastram ca pe sfintele moaste, scriam pe ele data cu markerul ca sa le compar intre ele! Si cand colo, se pozitiveaza la saruri si nitrati! Huoooo!

Mergi la inceput

ANTONIA, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, ca mi-ai deschis ochii!

Mergi la inceput

IOANA, pastreaza-mi locul acolo, ca mai am timp sa ajung!

Va multumesc pt.toate gandurile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Asa le-am injurat si eu! Dar nici celelalte nu imi plac, ca sunt toate negative!

Hai, lasa! Succes mai departe!

Mergi la inceput

Fetelor-frumoaselor, hai sa va sorocovesc:

Anul nou care vine sa ne-aduca puiul de om pe care ni-l dorim atat de mult, sanatate si putere ca sa-l crestem mare si voinic, caldura in suflet ca sa-l iubim!

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Eu m-am lasat sorcovita , si accept chiar sa o iau si pe cocoasa daca asta e de bun augur .
Dragele mele prietene virtuale (mi-a placut expresia cuiva de pe forum ) va iubesc si va multumesc pentru sprijin si ajutor, si va doresc din tot sufletul sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi si de puiutul pe care-l asteptati.
LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39256" target="_blank">continuarea

Sarbatori Fericite !!!
Oana_B

Mergi la inceput