Stai, mama, nu ma felicita, ca l-am pus pe ala de scoate limba la mine, nu la voi! Io-s recidivista! Luna trecuta am avut test pozitiv si n-a fost sarcina.
Scriu si eu ca sa ma amuz...
Iubito, se vede treaba ca, cineva , acolo sus, te iubeste .
Las' ca de data asta, liniuta buclucasa sigur e "pe bune "
Iti tin pumnii, si-ti doresc din toata inima sa fii graviduta . Bravo !
ariadna33, tin pumnii sa fie sarcina!
Si daca e, vezi ca am creat deja un subiect pentru mamicile de sept/oct, te astept
.
Un an nou bun,
Ioana
Fetelor-dragutelor 

,
Nu este sarcina, nu v-am zis ca am mai avut test pozitiv si n-a fost! Apoi am sangerat zdravan 2 zile, ce Doamne iarta-ma, sa mai ramana acolo?! Nu ma mai dor sanii, nu mai am simptome. Nu e sarcina si bagati-va mintile in cap! 
Cum oare e posibil sa-ti iasa asa testul?! De fapt, am patit-o si eu o data cu un test Femina. Tu de care ai facut?
In concluzie, imi pare rau!
Primul Femina (negativ), al doilea Clear Blue (negativ), al treilea Femina (vag pozitiv), al patrulea Femina (pozitiv).
Hai ca m-ati pus pe ganduri. Am citit ce-a scris CAMILLA si cam seamana, Unde draq gasesc eu deschis zilele astea sa fac analiza de sange?!
Ariadna, nu intra in panica! E ceva ciudat cu testele astea Femina. Am postat odata un subiect pe tema asta. Cel mai probabil este ca ele au fost fals pozitive. Totusi, ar fi bine daca ai verifica intr-un fel!