noiembrie, ultimul bal
Raspunsuri - Pagina 8
Anina_n spune:
Trista poveste, dar frumos povestita.
Continuarea....?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
Sarbatori fericite !
smillaraaq spune:
Foarte frumoasa povestea ... dar nu stiu de ce Radu asta ma face sa ma gandesc la Papadopol in "Numai iubirea".
Are aerul ala trist si invins ... mi se pare tare nepotrivit cu rolul
Scuze de interventie si inca o data bravo!
Pe cand continuarea?
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
onutza spune:
Dana ne tii in sah mereu ...foarte frumos dar da-ne mai des si mai mult ...sintem dependenti :-)...ca uite nici nu am ajuns bine acasa si m-am asezat sa vad ce face Radu ...intra si sotul la banuieli :-) ...si degeaba ...eu ii dau zor ca vreau sa stiu de Radu :-)
Bravo inca o data
Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;
Kehleyr spune:
Va dati seama ca mai urmeaza, nu? O sa mai fie ceva si cu Ina, probabil un destin asemanator, sau poate chiar o sa ne lamurim ce s-a intamplat cu Amalia...
Danitin o rugaminte mica: de ce in textul tau apare / in loc de -?
danitin spune:
Radu si Ina au inceput, incet, incet sa refaca splendoarea de odinioara a Conacului. Fara sa intervina cu nimic ce i-ar fi afectat farmecul plin de patina, fara sa se grabeasca, cautand mobilier de epoca pentru inlocuirea celui distrus in timp, reconditionand tablourile deteriorate, alegand cu drag materialele potrivite si transformand o simpla renovare intr/un fel de ingrijire a unui bolnav iubit, aflat in convalescenta dupa o boala lunga. Ina il intelegea perfect pe Radu iar obsesia lui pentru neamul vechi din care facea parte nu parea sa o deranjeze. Au ajuns chiar la o intelegere: primul lor copil se va numi Amalia - daca va fi fata si Iordan - daca e baiat. Radu credea ca astfel vor alunga umbrele necazurilor incepute cu doua generatii in urma. In plus, s-au hotarat, chiar daca reparatiile nu erau gata, sa organizeze, in noiembrie, un bal. In toiul pregatirilor pentru acesta Ina a vrut sa plece la Bucuresti pentru cumparaturi. Dorea ca balul sa fie perfect asa incat toate nelinistile lui Radu legate de blestemul pe care il banuia abatut asupra familiei lui sa fie spulberate. Radu imi spune ca Ina i-a repetat de zeci de ori scenariul balului si a lucrat zile intregi la listele de invitati, a nascocit decoratiuni interioare care sa mascheze zonele nerenovate si a comandat mancaruri sofisticate. Pana la gara a dus-o Vasile, cu masina. In loc sa se urce in tren insa, Ina s-a intors pe neasteptate la Conac, si-a impachetat cele cateva lucruri pe care le adusese cu ea si, fara sa-l mai caute pe Radu, aflat in gradina, a plecat din nou spre gara conducand, de data asta chiar ea masina. Radu a vazut-o si a incercat sa o opreasca dar Ina conducea ca o nebuna. A parasit masina langa gara, s-a urcat in tren iar Radu a mai vazut-o doar la divort. Atunci avocatii ei au acceptat orice doar ca despartirea sa fie mai grabnica iar Ina a refuzat sa-i vorbeasca fostului ei sot altfel decat in prezenta altor persoane. Toate intrebarile lui Radu au ramas fara raspuns iar convingerea lui a fost ca ceva extrem de ciudat s-a intamplat, cu atat mai mult cu cat, cu toata impotrivirea lui, divortul a fost pronuntat extrem de usor. Urmarea a fost devastatoare pentru el. Imediat dupa divort a fost internat intr/un spital de psihiatrie si a petrecut acolo destul de mult timp. Dupa ce imi spune toate astea Radu tace, apoi ridica ochii spre mine si ma intreaba daca inteleg cat i-a fost de greu sa-si mai deschida odata sufletul in fata unei femei. Raman fara cuvinte si il mangai incet pe obraz, asa cum faci cand vrei sa impaci un copil pedepsit de altii pe nedrept. Ii propun sa continuam discutia maine, cand vom fi mai odihniti. Radu zambeste si imi da dreptate. Ma roaga doar sa nu-l compatimesc si incearca sa glumeasca. Apoi, chiar inainte de a ne despartii in fata scarii ce duce spre etajul unde e dormitorul meu, ma prinde de mana si ma intreaba destul de agitat: Ai sa pleci si tu?
Sabina spune:
te tii tare Danitinule....nu mai am rabdare!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete