noiembrie, ultimul bal

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce e nea vasile? ca io nu m-am prins....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

chiar ca vudu...parca mai era un raspuns gandacesc....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Sabina

chiar ca vudu...parca mai era un raspuns gandacesc....

vudu reply! a disparut, ca nevasta lu radu si lu iordan!

ps: clue - vasile!
te-ai prins?

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

...Ce trist !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

Sarbatori fericite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

siiiiiiiiiiiiiiiiii................nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

IN PRIMUL RIND CRACIUN FERICIT TUTUROR ...SI LUI RADU :)...DANA MILOSTIVESTE-TE DE NOI SI DA-NE "DOUA EPISOADE" ACUM DE CRACIUN :-)

Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cum reusesc sa prind spatiu liber la calculator suficienta vreme promit episodul final. Deocamdata luicreaza ai mei colegi materialele pentru Revelion si se uita urat la mine daca ocup locul cu chestii de/ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr
Danitin o rugaminte mica: de ce in textul tau apare / in loc de -?

Hai ca iti raspund eu:
Din cate am inteles, Danitin editeaza mult si probabil in limba romana.
Cand schimbi tastatura din engleza in romana, se modifica functiile unor taste: caracterul ; devine sh, ' devine tz, [ devine ă

iar / devine -

Danitin, sper sa aflam sfarsitul povestii anul asta

Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Chiar daca ma simteam foarte obosita, nu am reusit sa dorm intreaga noapte. Ma tot gandeam la cele intamplate si as fi vrut sa lamuresc lucrurile dar, a doua zi, plecam. Imi parea extrem de rau de Radu si totusi, aveam impresia ca ceva nu se leaga in povestea lui. A doua zi m-am intalnit cu Radu in salon, la micul dejun. Am mancat cozonac proaspat si am baut cafea fierbinte. Radu m-a rugat sa nu vorbim nimic despre seara precedenta, in schimb m-a invitat din nou la conac, peste cateva saptamani. Despartirea a fost destul de rece. Cu toate astea eu ma hotarasem, deja. Aveam sa revin la conac si sa-l ajut pe Radu sa organizeze un bal care sa-l convinga ca lucrurile puteau merge spre bine, pentru el. Ocupata cu planurile mele abia bagam de seama sporovaiala lui Vasile, care conducea masina spre gara. Deodata cuvintele lui mi-au atras atentia. „Acu’ va duc pe dumneavoastra, apoi ma intorc ca am multa treaba. Vine conasu’ Mihai si lui ii place sa fie totul luna si bec cand vine la conac” Il intreb cine e conasu’ Mihai. „Pai stapanu’ conacului, cin’ sa fie? Nu va zis domnu Radu nimic de el?” Ii spun ca nu. Nea Vasile ma priveste lung si incepe sa se minuneze „Sa nu-mi spuneti ca va prostit si pe dumneavoastra cu povestile despre strabunii lui care au stapanit mosia. Ca asa i-a facut si lui doamna Ina si cand a auzit de la mine ca domnu’ Radu ii doar administrator s-a suparat foarte tare si a plecat” Mie imi vajaie capul, simt ca mi-e rau si totusi continui discutia cu Vasile. Aflu ca Radu e fiul fostului director al scolii din sat, ca a lucrat la o firma din orasul apropiat dar ca a fost dat afara de acolo, nimeni nu stie de ce. Atunci stapnul conacului l-a angajat ca administrator. Si nu, nu a existat nici un bunic Iordan, nici o Amelie, iar baluri la conac nu se faceau pentru ca stapanii traiau mai mult in strainatate. Vasile imi spune ca nici cei mai batrani oameni din sat nu-si pot aminti altfel conacul decat ca pe un fel de ferma a carei recolta era vanduta de arendasi iar banii trimisi stapanilor, in Franta. Da, a fost CAP in vremea comunistilor, dar conasu Mihai a fost cel care l-a recuperat si pana sa se hotarasca ce sa faca cu el l-a lasat in grija lui Radu. Ajungem la gara. Ma urc repede in tren si abia astept sa ajung acasa, sa dorm.
...........................................................................................................................................
Radu m-a sunat de cateva ori pe telefonul mobil dar nu i-am raspuns. Nu l-am mai vazut. Zilele trecute am citit intr-un articol de ziar ca Mihai S. A vandut conacul familiei din ... unei firme hoteliere care intentioneaza sa-l transforme in hotel de lux, organizant, totodata, partide de vanatoare in padurile din imprejurimi pentru turistii straini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

va urma ori ba?

mai, am zis eu ca e "mircea eliade", ce mai!

acuma sa vedem cum mai iese danitin din aceasta dilema cu radu hihihi pardon hohoho

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput