Iren da de ce are in cap faza cu repatrierea? adica dc tot cauta job de ce nu in alta tara?
Nope, nu cauta acu decit in Elvetzia job, sau contracte limitate in afara, da al meu e patriot, daca ne-am muta din Elvetzia acu am face-o numa pentru Ro
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Draga Iren ceea ce simti tu vis a vis de limba simt si eu . Nu sunt de mult timp in Zuerich, dar clima, aceasta liniste bolnavicioasa si raceala oamenilor nu se potrivesc stilului meu. Vezi ca sunt scoli aici (ex. Billingua) de invatare a limbii germane cu program de seara 2 zile/saptamana.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, insa daca mai ai pe cineva care sa te (va) astepte in Romania, nu pleca mai departe.
Distanta e mai mica din Elvetia decat din S.U.A. si nu uita ca esti tot intr-o tara europeana. As spune ca e altceva.
Eu cel putin nu ma acomodez deloc, dar nu am stat decat 3 luni in Zuerich, dar daca as pleca undeva m-as intoarce in tara mea. Este doar o parere personala, nu un sfat, tocmai ca sunt mai pesimista in legatura cu strainatatea. Felicitari pentru bebeii tai! Esti o puternica as zice ...
Nu cred sa te ajute mesajul meu, poate mai mult sa te bulverseze...Sorry!!!