Ati lasa Elvetia pentru SUA?...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by AC

Mey eu facusem planul.. la 50 de ani o casa in Alpi undeva si una in Bahamas:):):) Pur subiectiv:):)

Andreea

daca traiesti unde: in USA sau in batrana Europä?:)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

AC,forumul este un loc pentru ati spune parerea indiferent daca tie iti convine sau nu,defapt raspunsul nu era pentru tine ci pentru IREN.

O zi buna

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Cristina(tinatache) doar salerurile din State mergea planul. Din salerul de conferentiar din Franta nu voi muri da nici clasa sociala de emigrant nu o voi schimba. Da e frumos totusi si las ca si-n Proventa n-oi muri limitandu-ma la mancatul inghetatei la umbra leandrilor de pe balconul apartamentului si uitatul in zare la Alpii provensali, nu? De la un minim, doar noi sa fim sanatosi e ce conteaza.

Anky spune ce parere vrei tu ca forumul e liber.. si doar nu esti singura care critica Statele.. au o groaza de defecte si ele... Mai ales pentru cei saraci si lipsiti si de spirit de initiativa si de educatie. Mie imi plac insa si le apar, mai ales contra dezinformarii. Nu afirma sigura ce fac asigurarile din State daca nu stii exact. La cate asigurari de sanate ai contractat tu in State opinii generale cu eu cred/eu am auzit ca majoritatea ... sunt mai corecte.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

fetelor, buna.
am o intrebare mare, mare. initial m-am inscris pe forumul aspirantelor deoarece imi doresc foarte tare sa devin mamica in viitorul apropiat. din pacate situatia a facut in asa fel incat peste 2 sapt emigrez in state datorita sotului, care merge cu viza de turist. eu am viza de lucru pe 1 an de zile-j1-care vreau sa o schimb in viza de studenta. dar dupa cum v-am mai zis marea mea dorinta poate mai mare decat aceea de a pleca in sua de dragul sotului care ar castiga f bine este aceea de a imi face un bebe mic.
Intrebarea este daca stiti cumva care este sistemul de asigurari in sua, dupa cat timp minim si prin ce metode as putea avea acces la el. ma mai macina o intrebare au sufar de ovare polichistice as putea cumva in state sa beneficies de o fertilizare in vitro, trat la PCOS, sau e mai bine daca o fac in romania?

diapapadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Iren, acu pleci mama, cand vin io acolo .
Glumesc, evident.
Din punctul meu de vdr - in America te adaptezi ori mori (sufleteste vorbind). Dak aici in EU , cum bine zicea careva te-ai urcat in autocar si tulea la .ro, la o telemea, un cash, o tzuica ceva, acolo...mai greu. Eu m-am recunoscut si in alte ocazii o lasha si o fricoasa - nu m-as mai putea intoarce in USA. Never. Dar cred ca depinde foarte mult de structura sufleteasca a fiecaruia si ii admir din tot sufletul pe cei care sunt succesfull in America.
Cum ziceau si fetele, o vizita acolo si multa informare te-ar ajuta cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Annie, nu mai plecam in State, cel putzin nu urmatorii 5 ani, da acu am alta belea, ca sotzu vrea sa ne repatriem intr-un an-doi shi io nu, adeka inca nu

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Marfa (ca nu plecati inca). Pai nu poti sa ii dai husbandului sa citeasca subiectu cu repatrierea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dijeaba i-l dau, ca nu tzine...acu e-n cautare de job nou, ca ala veki nu-i mai place, asha ca daca da peste un job bun shi challenging, cum vrea el, nu mai plecam! Sper...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Nu pot sa citesc acum raspunsurile voastre, da' chiar sunt curioasa.
Mi s-a parut insa haios ca tocmai am vorbit cu prietena mea care locuieste in SUA de aproape un an si imi spunea ca ar vrea sa se mute in Elvetia....sau Suedia (de acolo au plecat).
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Iren,

Ce-as mai veni si io sa ma "plictisesc" prin Elvetia. Mi-a placut mult acolo, oamenii cam reci intr-adevar, dar nu toti, mai sunt si exceptii. Tara insa e spectaculoasa....

Eu nu as locui in SUA decat daca ar ramane ultima tara de pe fata pamantului...mi se pare totul artificial.

Numai bine,
Ruxandra

Mergi la inceput