Vopsea de par buna! pareri, sfaturi, va rog...

Fetelor cucuietelor,
voi ce vopsea de par mai folositi?
Sper sa nu se interpreteze ca reclama subiectul meu.
De vreo 3-4 luni folosesc L'Oreal, sunt multumita, nu arde parul, nu il usuca doar ca se duce culoarea cam repede, asa ca tot timpul ma intreaba lumea daca iar m-am vopsit. o alta bila alba pentru l'Oreal e ca da parului o stralucire extraordinara ce se mentine mult timp.
a folosit cineva wella safira? stiu ca e un pic mai scumpa decat L'Oreal dar e si mai buna?
Parca as fi incercat si Garnier dar nu m-au convins culorile.
Asa ca astept pareri si sfaturi de la voi.
Aaa, inca ceva (important, zic eu): parul meu este gras si principalul motiv pt care ma vopsesc e sa-l mai degresez. dar bess mi l-a uscat foarte tare. asa ca am nevoie de ceva nu foarte agresiv.
mai am ceva de intrebat(sorry, azi nu prea sunt coerenta): acum sunt saten cu reflexe roscate dar as dori un roscat inchis sau mai precis un saten inchis cu reflexe roscate-rosii, poate, culoarea coniacului...(sotu si-a exprimat dorinta sa incerc culoarea)
Mercic anticipat pentru implicare
Raspunsuri

Ramonika spune:
Pentru mine e buna Belle Color... Asta nu inseamna ca si pentru tine va fi la fel...
Ramonika si pisica

Lorelai182003 spune:
L'Oreal e buna. Cea mai buna vopsea totusi e cea profesionala(din saloane).
Wella Safira nu am folosit si nu stiu cum este.
Spui ca ai parul gras. Sa stii ca daca folosesti vopsea parul tau nu o sa devina "mai putin gras" - ma refer la radacina, la parul nou care creste. Deoarece tine de glandele sebacee care produc exces de sebuum. Ai putea incerca si un tratament pentru parul gras in paralele.

ciuf spune:
Eu folosesc L'Oreal. Si o cumpar de la magazinele cu produse profesionale. Apoi am mai folosit Garnier, de care am fost iarasi multumita. Dar pe primul loc pun L'Oreal.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

louisea spune:
si eu ma declar fan L“oreal..
fara sa incep cu sfaturi sti ca culoarea trebuie si protejata prin folosirea unor produse adecvate, adica pt par vopsit..
Ględelig jul!!! Craciun fericit!!!
------------------------
poze cu Bandit

Alecsia spune:
Eu folosesc Wellaton, sint foarte multumita de ea. Eu chiar sint roscata , dar nu este nuanta asta inchisa pe care o vrei tu .
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela

Pegasis spune:
Pt ca sint alergica la amoniac, eu folosesc Revlon ColorSilk -- sint foarte multumita. Dupa cunostinta mea in Ro nu exista alta vopsea permanenta fara amoniac.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze

andram spune:
Multzam pentru raspunsuri. Deci L'Orealul pare sa fie cel mai apreciat.
Stiu ca parul vopsit trebuie protejat cu produse speciale pt par vopsit dar daca mi-l ingrasa? parca as incerca si un revlon. am folosit cosmetice revlon si am fost tare incantata. sper sa fie acelasi lucru si cu vopseaua.
daca incerc ceva diferit de L'Oreal si sunt multumita va spun.

musca tzetze spune:
Nu credeam ca L`Oreal e atat de popular...
Eu folosesc pt par numai produse Wella. La urma urmei Wella e specializata pe produse pt par. Viva Color, Safira sunt f bune... bineinteles si gama de vopsele profesionale... culoarea tine mult si da stralucire parului.
In general imi plac cosmeticele L`Oreal, dar pt par nu m-au convins asa de tare incat sa renunt la Wella...

energy spune:
L'Oreal e cea mai buna dupa mine, am incercat cam tot si acum numai asta folosesc.
"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
http://community.webshots.com/user/energy1602